DVI & FireWire Na Laptopu?

poruka: 9
|
čitano: 3.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVI & FireWire Na Laptopu????

Da li to treba tj da  li je jako potrebno ...  i za sto sluzi ??!! hvala najvise 

prvo pitanje mi je najbitnije ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

DVI i FireWire tu pročitaj.

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 12:43 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DVI & FireWire Na Laptopu????

jel tu u praksi uopce kome koristi tj jel se to na veliko koristi??? hvalaaaa

17 godina
neaktivan
Comfort kaže...

Pa mislim da se ne koristi puno...
ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.
17 godina
Razer_Copperhead kaže...
Comfort kaže...

Ja stvarno ne znam sto je vama dvojici. Ne mogu se jednostavno odluciti sto je ovdje gluplje pitanje ili odgovor. Ovo je cudo! Odlucio sam odgovoriti u stilu vas dvojice: DVI i Firewire uopce nitkome ne koriste i prema tome ne koriste se "na veliko".
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...
Razer_Copperhead kaže...
Comfort kaže...

Ja stvarno ne znam sto je vama dvojici. Ne mogu se jednostavno odluciti sto je ovdje gluplje pitanje ili odgovor. Ovo je cudo! Odlucio sam odgovoriti u stilu vas dvojice: DVI i Firewire uopce nitkome ne koriste i prema tome ne koriste se "na veliko".
Mislim da nema potrebe za vrijeđanjem...
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 13:26 (Razer_Copperhead).
17 godina

Ukratko:

Firewire ne koristi bas puno uređaja pa ti skoro ne treba  , a DVI će ti koristiti ako misliš spajati laptop na neki drugi monitor.

Firewire je bolji u karakteristikama od USB2.0, ali je hardware nešto skuplji i još je potrebno platiti end-user licencu appleu i ostatku bagre koji ima prava na patent. pa je i zbog toga USB mnogo popularniji i korišteniji način prijenosa podataka. 

O.T. A što ćeš. U svijetu se već davno steže remen :-))))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVI & FireWire Na Laptopu?

ja san sebi uzeo firewire ladicu za hdd

a kad buden uzima laptop morat ce imat dvi

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 14:11 (w.germany).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DVI & FireWire Na Laptopu?

2 Sint1 : stvarno nema potrebe za vrijeđanjem a vidis da si lijepo odgovorio i puno hvala svima na odgovorima ... pozzz

nema gaaa...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice