...i to poprilično glupo
Dakle, uskoro mi dolazi novi komp (u dijelovima) pa me zanima da li mogu dijelove samo spojit i sve će radit bez problema, ili treba prije nešto podesiti? (tipa bios i slično..)
molim bez smijanja
...i to poprilično glupo
Dakle, uskoro mi dolazi novi komp (u dijelovima) pa me zanima da li mogu dijelove samo spojit i sve će radit bez problema, ili treba prije nešto podesiti? (tipa bios i slično..)
molim bez smijanja
Slušaj:
...i to poprilično glupo
molim bez smijanja
Jednostavno daj ti nekom 100 kn i daj da ti netko stručan to složi.
LOL, RAM nakon OS-a Poželjna je i zvučna kartica, a zaboravio si i zatvorit kućište
Eto, zahvaljujem
LOL, RAM nakon OS-a Poželjna je i zvučna kartica, a zaboravio si i zatvorit kućište
Svaki, ma kako genijalan rad, ima svoje mane.
21. Zatvoriš kućište
E jbg sad ako cemo tako nije stavio ni mreznu ;)
Slušaj:
Kod novog procesora se to ne radi. Termalna pasta je već na CPU bloku coolera.
Inače ja preferiram procesor i cooler te RAM staviti na matičnu prije nego ju stavim u kučište
Slušaj:
Kod novog procesora se to ne radi. Termalna pasta je već na CPU bloku coolera.
Inače ja preferiram procesor i cooler te RAM staviti na matičnu prije nego ju stavim u kučište
Mislim da je covjek upravo zato i napisao da ocistis i stavis kvalitetniju pastu. Da nema paste ne bi imao sta cistiti.
Koliko sam ja shavatio autor nema pojma o kompjuterima...
Pitanje za autora:
-imas li cd za instalirati winse? office?
-znas instalirati drivere?
..nece ti to samo raditi
ako imas nekoga prijatelja koji se razumi u compe rado ce ti sloziti ; )
znam, znam, znam i mijenjati komponente sve (već jesam)
ali me zanima dal će odma sve biti kak treba (da matična prepozna procesor (wtf? ) i slične gluposti)
jer sam poprilično lijen, pa ako složim i neće radit, da ne moram opet slagat stari komp i pitat po forumima di sam fulao
A nisi lijen ovdje visiri vec nekoliko dana. PA druze ti si lijen za probati sloziti SVOJ komp a mi smo besposlasni i visimo ovdje pokusavajuci tebi pomoci.
hoce, samo ti pospajaj sve kako treba..u prethodno opisanim koracima...
to bi trebalo raditi.... samo da još složiš operacijski sustav programe i to je to..... ja sam računalo slagao najmanje 100 puta .....
Slušaj:
sve si mu dobro rekao, ali mu nisi rekao ono sto bi ga moglo najvise muciti...
a to je ukljucivanje onih tipki za gasenje i paljenje. za to raditi treba imati manual od maticne ili treba citati sa maticne gdje sto ide...
to kod pocetnika zna biti dosta velik problem...
btw, slozio bih se sa Olyem, bolje je prvo staviti procesor i rame u maticnu pa tek onda sa svim tim u kuciste!
Slušaj:
sve si mu dobro rekao, ali mu nisi rekao ono sto bi ga moglo najvise muciti...
a to je ukljucivanje onih tipki za gasenje i paljenje. za to raditi treba imati manual od maticne ili treba citati sa maticne gdje sto ide...
to kod pocetnika zna biti dosta velik problem...
btw, slozio bih se sa Olyem, bolje je prvo staviti procesor i rame u maticnu pa tek onda sa svim tim u kuciste!
Prije nego sto sam zavrsio post otisao sam rucati, pa nisam stigao napisati da sve pise u uputstvima.
Tipke za ukljucivanje i iskljucivanje te lampice uopste nije tesko spojiti ako imas imalo mozga (ja sam tp prvi put uradio prije 2-3 mjeseca i jedini problem su mi bili veliki prsti).
Oni koji to rade cesce kao ja imaju dugacku pincetu ;)