Xperia U problem

poruka: 8
|
čitano: 1.219
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xperia U problem

Počelo mi se na mobitelu paliti LED svjetlo i display bez ikakvog razloga dok je u stanju mirovanja (nitko ga ne dira).. Nekad se upali svakih pola minute, a nekad se ne upali 5 minuta.. Pokušao sam resetirati sve postavke na mobitelu u nadi da će biti nešto bolje ali ne pomaže.. Zna li netko u čemu bi mogo bi problem i kako ga riješiti? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperia U problem

1. Guglanje problema

ako nema rjšenja:

2. Hard reset

3. Reinstall firmwarea

4. Servis

Tako bih ja napravio :) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Xperia U problem

hehe, da..trenutno sam na koraku 1. :)
Guglanje uz pomoć foruma..možda je netko imao sličnih problema.. :P 

13 godina
neaktivan
Xperia U problem

Mnogi su kupili Xperiu U nedavno kod bonbona, možda se netko javi sa sličnim problemom :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xperia U problem

Izgleda da je problem bio sa aplikacijom Task Manager.. Instalirao sam je prije 2 dana, malo je koristio i danas je obrisao..tak da sam skužio da bi moglo bit povezano sa tim.. Sada sam je ponovno instalirao, maknio automatsku ubijanje aplikacija koje sam koristio i sada mi se više to ne događa..ne razumjem baš na koji su način ostale vjerojatno postavke od tog programa ili tako nešto, ali glavno da sam riješio..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperia U problem

Aham, možda je ta aplikacija imala neki Bug pa je budila mobitel umjesto da samo "ubije" aplikacije.
Glavno da si rješio :) 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Xperia U problem

Ili pak ne..prerano sam se poradovao.. Nije se palio display jedno sat vremena i sada opet.. Izludi me to.. {#} stvarno neznam šta da radim

13 godina
neaktivan
Xperia U problem

Možda opet neka aplikacija radi u pozadini nešto.
Pa probaj onda ovo što sam preporučio u prvoj poruci, ako ti nije žao aplikacija i podataka. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice