Počelo mi se na mobitelu paliti LED svjetlo i display bez ikakvog razloga dok je u stanju mirovanja (nitko ga ne dira).. Nekad se upali svakih pola minute, a nekad se ne upali 5 minuta.. Pokušao sam resetirati sve postavke na mobitelu u nadi da će biti nešto bolje ali ne pomaže.. Zna li netko u čemu bi mogo bi problem i kako ga riješiti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1. Guglanje problema
ako nema rjšenja:
2. Hard reset
3. Reinstall firmwarea
4. Servis
Tako bih ja napravio :)
hehe, da..trenutno sam na koraku 1. :)
Guglanje uz pomoć foruma..možda je netko imao sličnih problema.. :P
Mnogi su kupili Xperiu U nedavno kod bonbona, možda se netko javi sa sličnim problemom :)
Izgleda da je problem bio sa aplikacijom Task Manager.. Instalirao sam je prije 2 dana, malo je koristio i danas je obrisao..tak da sam skužio da bi moglo bit povezano sa tim.. Sada sam je ponovno instalirao, maknio automatsku ubijanje aplikacija koje sam koristio i sada mi se više to ne događa..ne razumjem baš na koji su način ostale vjerojatno postavke od tog programa ili tako nešto, ali glavno da sam riješio..
Aham, možda je ta aplikacija imala neki Bug pa je budila mobitel umjesto da samo "ubije" aplikacije.
Glavno da si rješio :)
Ili pak ne..prerano sam se poradovao.. Nije se palio display jedno sat vremena i sada opet.. Izludi me to..
stvarno neznam šta da radim
Možda opet neka aplikacija radi u pozadini nešto.
Pa probaj onda ovo što sam preporučio u prvoj poruci, ako ti nije žao aplikacija i podataka.