Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 286.484
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Xiaomi MI3W - review

E sad par banana!

Do sad nisam primjetio ali imam zrnce pršine ispod ekrana!!!!!

I još k tome na samom lijevom donjem rubu mi je lagano oštečena plastika i vidljiva je crtica na staklu pod svijetlom. Sve sam sad prijavio mobicity u pa bumo vidli kaj se bude događalo..

Inače telefon radi ali ko da ga je netko pokušao ili otvoriti ili ga je otvorio i mijenjao ekran..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pozdrav, ekipa!

Opet imam jedno pocetnicko pitanje. Da li je netko imao problem sa crashanjem torrent aplikacija? Čim skinem torrent file i pokrenem ga aplikacija odmah crasha. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Jedno pitanje gledam Xiaomi Mi3 u mobicity-u, i vidim da su dvije cijene 189,99 funti i 227,99 funti. Koju cijenu gledam? I dali se više isplati uzeti sa ebay.co.uk, pa slati u kinu ili di kada se pokvari ili je bolje prek mobicity-a? 

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xiaomi MI3W - review
red_bull kaže...

E sad par banana!

I još k tome na samom lijevom donjem rubu mi je lagano oštečena plastika i vidljiva je crtica na staklu pod svijetlom. Sve sam sad prijavio mobicity u pa bumo vidli kaj se bude događalo..

Inače telefon radi ali ko da ga je netko pokušao ili otvoriti ili ga je otvorio i mijenjao ekran..

Kutija je dosla tvornicki zapakirana, znaci u foliji kao zavakumirana, itd?

ziher47 kaže...

Pozdrav, ekipa!

Opet imam jedno pocetnicko pitanje. Da li je netko imao problem sa crashanjem torrent aplikacija? Čim skinem torrent file i pokrenem ga aplikacija odmah crasha. 

Iskreno s time se susreo nisam, i jos iskreniji da budem neznam apsolutno nikoga tko koristi mob za skidanje torrenta.. :D

kalko1212 kaže...

Jedno pitanje gledam Xiaomi Mi3 u mobicity-u, i vidim da su dvije cijene 189,99 funti i 227,99 funti. Koju cijenu gledam? I dali se više isplati uzeti sa ebay.co.uk, pa slati u kinu ili di kada se pokvari ili je bolje prek mobicity-a? 

Ovu nižu gledas, cca 1800 kn je mob.. Naravno da se ne isplati, jer moras traziti sellera koji je u UK ili nekoj drugoj EU zemlji da bi izbjegao placanje PDV-a, a kupovinom preko ebaya u 99% slucajeva nemas garanciju.. Ovdje imas 12 mj garanciju ako nešto i bude salje se mob u Englesku.. Nazalost izgleda da ce red_bull biti prvi koji ce možda isprobati to slanje na garanciju u UK..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan

kalko1212 kaže...

Jedno pitanje gledam Xiaomi Mi3 u mobicity-u, i vidim da su dvije cijene 189,99 funti i 227,99 funti. Koju cijenu gledam? I dali se više isplati uzeti sa ebay.co.uk, pa slati u kinu ili di kada se pokvari ili je bolje prek mobicity-a? 

Ovu nižu gledas, cca 1800 kn je mob.. Naravno da se ne isplati, jer moras traziti sellera koji je u UK ili nekoj drugoj EU zemlji da bi izbjegao placanje PDV-a, a kupovinom preko ebaya u 99% slucajeva nemas garanciju.. Ovdje imas 12 mj garanciju ako nešto i bude salje se mob u Englesku.. Nazalost izgleda da ce red_bull biti prvi koji ce možda isprobati to slanje na garanciju u UK..

Već sam se uplašio da ću mrat platit 30 funti više, da li plaćam shipping u englesku kada se pokvari?

Kalko1212 ingame
14 godina
neaktivan

Normalno, slanje uređaja na reklamaciju u 95% slucajeva nije pokriveno jamstvom, isto kao i u Hrvatskoj kod većine servisa, plaćaš poštarinu u jednom smjeru kad ti se uređaj vraća poštarinu snosi pošiljatelj.. Ali nemoj sve gledati tako crno, razmišljaj odmah pozitivno, nikakvi servisi, nego da će telefon trajati godinama i da ćeš prezadovoljan biti..

UKFSHIP ti je kod na mobicityu za free shipping..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 22:30 (majdo).
14 godina

Sutra mi stiže Powerbank,naravno od 10400 mAh sa geekbuyinga,kupio sam ga za 20 dolara sa kupon.
Drugi koji su od tamo nabavljali kažu da je original,a i naručivao sam i mobitele i hrpu stvari od tamo i do sada sve super.

Sada sam se navukao na Mi Key,te je njega lako nabaviti i kupiti,ali me još više zanima Mi Band,ali ga rijetko gdje ima još.
Te ako ga ima onda košta 50 dolara jer je in stock,a ako ga nemaju in stock onda je oko 30 dolara ali i to je i dalje previše s obzirom da ga Xiaomi prodaje za 13 dolara

Ako netko zna gdje ga jeftinije uzeti molio bih da mi javi

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 23:09 (robimarko).
14 godina
neaktivan

Kakav kupon si koristio? 

Ja isto gledam da uzmem Powerbank, samo me glupi shipping s provjerenih stranica sprječava, jer je skup do jaja.. Moram i Pistonke uzeti, to sam rekao još kad ikad, pa sve danas ću, sutra ću, i nikako..

Što se MiBanda tiće, ukoliko se otvori prilika negdje jeftinije uzeti, ja sam isto zainteresiran pa ako nas se skupi da shipping podjelimo.. :)

MiKey je fora, ali trenutno mi nije toliko potreban..

14 godina

Evo ti link za Powerbank:http://forums.redflagdeals.com/geekbuying-com-hot-deal-xiaomi-10400-power-bank-19-9-usd-free-shipping-no-tax-1530147/

Imaš i Pistonke isto na geeku,do sada me nisu prevarili,a sutra ćemo vidjeti i je li Powerbank original,ali po netu kaže da je od tamo original.

Ok,ako bude jeftiniji Mi Band možeme podijeliti poštarinu jer mi se čini kao odlična stvar.

Mi Key ti je 4 dolara sa dostavom sa Banga ili sličnih siteova

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 23:34 (robimarko).
13 godina
Xiaomi MI3W - review
Ja cu uskoro dobiti Mi Speaker pa javim dojmove kad stigne..radi se o ovome bluetooth zvucniku i odlicno mi je sto radi na Hongmijevu bateriju pa moze sluziti kao eksterni punjac za one koji imaju Hongmi..
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 8:08 (assassin.st).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Imao sam Xiaomi Pistons 2nd gen otprije. I neki dan sam ih isprobavao s Mi3, u opcijama slušalica stavio Mi Piston 2. I zvuk je komedija živa {#}. Puno puno bolje zvuči kada se odaberu "general earbuds" ili "Mi in-ear headphones". Na Piston 2 fali basa, zvuk je nekakav "limen", ne znam kako opisati. I da, slušalice su original {#}

Zanima me jedna stvar, ne znam jel je netko "iskusio". Naime, ponekad mi se widget vremena i sata ne osvježi sam (interval za prognozu podešen na 15 minuta). Konkretno se radi o Weather & Clock widgetu, no isprobao sam 5-6 komada widgeta (accuweather, weatherbug itd..) i ista stvar, primjetim ponekad da nije osvježeno i čim kliknem na prognozu ili sat, osvježi se. Postoji li rješenje? Nisam ovaj put ništa brisao mimo one liste koju je majdo objavio {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 9:27 (Wuchko).

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Ja koristim Chronus i redovno osvjezava.podesio sam na svakih 30 min....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
assassin.st kaže...
Ja cu uskoro dobiti Mi Speaker pa javim dojmove kad stigne..radi se o ovome bluetooth zvucniku i odlicno mi je sto radi na Hongmijevu bateriju pa moze sluziti kao eksterni punjac za one koji imaju Hongmi..

Koliko si ga platio?

robimarko@gmail.com
13 godina
robimarko kaže...
assassin.st kaže...

Koliko si ga platio?

35.99$, na antelife.com sam uzeo. U paketu stize i baterija od Hongmija pa cemo vidjeti jel stvarno moze izdrzati deklariranih 11h playbacka..btw, hvala ti na onom linku za Mi power bank, evo taman sam ga narucio :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 10:46 (assassin.st).
15 godina
Wuchko kaže...

Imao sam Xiaomi Pistons 2nd gen otprije. I neki dan sam ih isprobavao s Mi3, u opcijama slušalica stavio Mi Piston 2. I zvuk je komedija živa {#}. Puno puno bolje zvuči kada se odaberu "general earbuds" ili "Mi in-ear headphones". Na Piston 2 fali basa, zvuk je nekakav "limen", ne znam kako opisati. I da, slušalice su original {#}

Zanima me jedna stvar, ne znam jel je netko "iskusio". Naime, ponekad mi se widget vremena i sata ne osvježi sam (interval za prognozu podešen na 15 minuta). Konkretno se radi o Weather & Clock widgetu, no isprobao sam 5-6 komada widgeta (accuweather, weatherbug itd..) i ista stvar, primjetim ponekad da nije osvježeno i čim kliknem na prognozu ili sat, osvježi se. Postoji li rješenje? Nisam ovaj put ništa brisao mimo one liste koju je majdo objavio {#}

Meni je na honoru 3c pod power saving bilo blokirano po defaultu zbog uštede baterije pa pogledaj tamo

14 godina

Stigao je i moj powerbank i po sigurnosnom kodu je original,ali ima par stvari što se još uvijek ne slažu izvana.

Micro usb port je krive boje,te i USB,te je ona na onoj naljepnici iza tekst previše vidljiv,ali moram ga još rastaviti i sigurno provjeriti baterije.

To je normalno za black grey boju,nisu updaetali guide na mi forumu,ali ima jedan rastavljeni tamo sa istim izgledom izvana i baterije su original

No passthrough charging radi,te je i pakiranje kako spada

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 12:18 (robimarko).
17 godina
majdo kaže...
red_bull kaže...

E sad par banana!

Kutija je dosla tvornicki zapakirana, znaci u foliji kao zavakumirana, itd?

Je sve je bilo zapakirano i u vakumiranoj foliji. folija na ekranu je bila stavljena nakon oštećenja jer se ispod nje vidi mala lagana crtica na staklu. Mislim nije to ništa strašno i sve ok radi , ali znate i sami da ako je novo nesmije imati ni crtice:)

I još k tome zrnce prašine ispod stakla.. ko mrtvi piksel(ali nije)

Za sad ništa ne javljaju britanci, budem javljao tijek događaja..

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Može netko sa paypalom mi danas naručit masku +tempered preko ebay-a? Ja mu uplatim preko internet bankarstva tih x kn, ugl. PM. Bi to došlo u roku od tjedan dana?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 12:57 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Narode naručio sam si i Mi Key,a ovaj Powerbank puni passthrough Galaxy Tab 2 bez ikakvih problema,te se skoro i ne grije.

Inače Mi Key sam uzeo na Banggoodu za 2.79 dolara sa kuponom:b89c0d

Jeftinije nemože
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Upravo narućio sa mobicity-a svoj primjerak Mi3 i narućio sam si case, a trebam i screenprotector pa da priupitam ima li možda tko viška za utopiti da nenarućujem ili nekome treba pa da narućimo par komada i podijelimo troškove{#}

Ako ima zainteresiranih može na PM.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Neznam čemu ti screen protectori,folije.
Ja uglavnom imam samo neku zaštitu za body uređaja,a na ekranu mi samo smetaju razne folije i gluposti.
Pogotovo sa Gorilla Glassom 3
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ako dam cca 2000 krznaša nije mi problem dati još 100 za screenprotector i neki case nije to puno love, a opet bolje i sigurnije da nebi bilo nismo znali i osjećam se bolje jer često nabijem kljućeve u džep pa onda nemoram {#} a i obićno kad nema ili dok nestigne desi se da ispadne i onda jbg. ukuleleeeee{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ma nekažem zbog love već zbog osjećaja kada koristiš touchscreen sa folijama
robimarko@gmail.com
17 godina
odjavljen
Probajte tempered glass od nillkina, imam ga na Nexusu 5, osjecaj ko da tipkate po staklu, apsoultno je nevidljiv, nema problema s mjehuricima,ne grebe se lako, a uz to osim kaj stiti od ogrebotina stiti i od padova, naravno protector je malo deblji od obicne folije, ali po meni puno bolji.

Na ebayu stoji 10 dolara.
http://isvijet.com.hr
14 godina
Pa čekaj el nije gorilla 3 baš da se mob ne izgrebe, tj da izbaci stavljanje folije na ekran?? Ili sam ja možda u krivu...
14 godina
Pa baš je zato i napravljen
robimarko@gmail.com
17 godina
odjavljen
Jok, uvijek se moze ogrebat, nexus isto ima gorrila glass 3 pa mi je nastala crtica, s tim da sam maksimalno pazio.
14 godina
Neznam, imal sam THL T11, 4 mjeseca i ni crtice, vjerujem da bude tak i na Mi3...
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Pozdrav, naručio sam i ja svog sa mobicity-a i sad mi je doša email u kojem govori da je status promjenjen u "Pending Fulfilment A" i u tekstu je link gdje se može vidjeti što to znači, međutim meni link ne radi. Može li mi neko pojasnit značenje? Uzeo sam ga na karticu i vidim da se treba poslati sken osobne i kartice pa neznam dali je to? Imam i paypal ali tek sam kasnije pročita da je to potrebno, moja greška.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tak sam i ja trebo skenirat osobu i karticu, nije mi bilo drago, al jbg.

Ako cu nesto opet narucivat placam prek paypala.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice