WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.033.006
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito

Pa ti slobodo mrzi voli sta god tebe raduje ali ja ne osjecam nista prema mobitelu jer siguran sam da medicina ima strucni naziv za to....Kupim koristim prodam i kupim drugi koji mi pase u tom momentu. Zato su mi smijesni tvoji pokusaji da me uvrijedis govoreci da mi je mob kineski ;) Vjerovatno jeste ali koliko me to interesuje da to uopste ne znam ;) Bas me briga ;) Evo sam cu reci da je djubre kinesko ali jbg barem sam siguran da imam imenik kad ujutro ustanem :)

9 godina
neaktivan
Hahaha,sad vidis kako ljudi reagiraju na provokaciju,inace nemam nista protiv china moba,namjera mi je bila podhebavanje kao sto i ti radis

4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Samo za @AnđeoGabrijel21

m-zaba postoji i dalje, ma koliko ti navijao protiv toga (i lagao, kao i većina Androidaša na ovoj temi)

zetov vozni red - kad bi ti imao ovako kao ja, odmah bi bacio svoje Android smeće.
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Vidim torrent sece sa ios teme na wp temu i kuri frku. Ali koliko god se ne slagao sa njim na IOS temi ovdje se moram sloziti. koristio sam WP dosta dugo i mogu rec da je to najgora platforma. nemogu joj nac ni jednu pozitivnu stranu naspram androida i iosa. Nisam mogao nac normalnu youtube aplikaciju,facebook takoder koma,watsapp kasni sa porukama itd. uglavnom store i aplikacije su katastrofa.

Ios i android su miljama daleko sto prodajni rezultati i govore.

PSN:Tomislav025

0 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Vidim torrent sece sa ios teme na wp temu i kuri frku. Ali koliko god se ne slagao sa njim na IOS temi ovdje se moram sloziti. koristio sam WP dosta dugo i mogu rec da je to najgora platforma. nemogu joj nac ni jednu pozitivnu stranu naspram androida i iosa. Nisam mogao nac normalnu youtube aplikaciju,facebook takoder koma,watsapp kasni sa porukama itd. uglavnom store i aplikacije su katastrofa.

Ios i android su miljama daleko sto prodajni rezultati i govore.

kako kome.. meni nijedna poruka ne kasni na whatsappu, a kako sam već i prije pisao, prema iskustvu sa raznih Lumia uređaja, treba se malo poigrati s time i isključiti 4G (staviti na 3G ili 2G) vezu i radi puno bolje... ista stvar i sa stabilnošću nekih aplikacija...

ako youtube aplikaciju dobru nisi mogao naći, ili nisi tražio ili lažeš.. myTube, Perfect Tube, Tubecast, ima još nekih ali ove tri su vrh i uopće ne nedostaje google smeće od YT aplikacije (malo da dignem androidašima tlak ;) )

facebook ko facebook... mene osobno boli briga za fejs, nužno zlo, ja bih ga potpuno ukinio i zabranio :D a neke aplikacije stvarno su loše ali ima i odličnih. to je samo dokaz da nije sva krivica na Microsoftu već na glupsonima od developera koji nisu u stanju naučiti kako se programira dobra aplikacija...

12 godina
WindowsPhone - Općenito

To je bilo prije cca 3 godine kad je bio aktualan WP8. da za youtube mislim da sam koristio metrotube ili tako nesto i ta app nemoze prismriditi normalnom youtubeou na iosu i androidu.

Neznam mozda je to sad sve poboljsano ali jos uvjek ostaje manjak dobrih i stabilnih aplikacija.

PSN:Tomislav025

0 3 hvala 0
14 godina
Mislim svašta se može pisat o windows phoneu ali zar nije malo smiješno komentirati kakvo je nešto što si zadnji put koristio prije 3 godine?
16 godina

Pa s obzirom da je OS drasticno pao po svemu u prošle 3 godine zamisli kakvi bi mu dojmovi sada bili 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom.
9 godina
neaktivan
vidiš @merio - kako si lagao da si pretražio moje poruke, tako lžeš i sada.

Jer da si pretražio moje poruke, vidio bi da sam zaglavio na Kitkat Androidu, bez mogućnosti update.

Otkako sam na Windowsu, svaki mjesec dobijam update OS-a. Aplikacije se redovito ažuriraju. Nema tjedna da se ne pojave nove aplikacije. Sve je više UWP aplikacija, što mi čini jako ugodan rad pod Windowsima PC/mobile.

Kako onda može biti gore nego prije 3 godine, kad se stalno dorađuje i unapređuje. Iz ovoga proizlazi da si lagao i o korištenju L830. Ili je nisi znao koristit!
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Mislim da se čovek malo šalio s poslednjim postom. 

Je l' ti nije malo paradoksalno da daš TU na komentar da je smešno danas davati sud o nečemu na osnovu informacija od pre 3 godine, a istovremeno je tvoj stav o Androidu oblikovan na KitKatu, koji je iz 2013. godine?! Uzgred, i mene živo zanima koji je to model bio koji ti je radio te strašne stvari, a stvarno se ne sećam da si napisao koji je.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
5 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pa rekao sam ja, galaxy young ili tako neko sranje je imao što mu je tetka uzela za 300 kn. Nakon toga bi mu i nokia lumia bila čudo, iako je i ona jadna realno.

3 1 hvala 0
16 godina
dick_of_the_sheep kaže...

Jer da si pretražio moje poruke, vidio bi da sam zaglavio na Kitkat Androidu, bez mogućnosti update.

Otkako sam na Windowsu, svaki mjesec dobijam update OS-a. Aplikacije se redovito ažuriraju. Nema tjedna da se ne pojave nove aplikacije. Sve je više UWP aplikacija, što mi čini jako ugodan rad pod Windowsima PC/mobile.

Kako onda može biti gore nego prije 3 godine, kad se stalno dorađuje i unapređuje. Iz ovoga proizlazi da si lagao i o korištenju L830. Ili je nisi znao koristit!

Samo zbog ovog nije vrijedno komentiranje icega..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom.
16 godina

......

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 20:55 (Saky22).

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
merio kaže...
dick_of_the_sheep kaže...

Samo zbog ovog nije vrijedno komentiranje icega..

Nemoj se truditi jer to je ultimativni argument ovdje. To je ipak mob za koji trebas master diplomu na MIT-u... To koristi specijalci kojih je malo al su odabrani sto vidis po nivou razgovora....

17 godina
neaktivan
dadn kaže...
prema iskustvu sa raznih Lumia uređaja, treba se malo poigrati s time i isključiti 4G (staviti na 3G ili 2G) vezu i radi puno bolje... ista stvar i sa stabilnošću nekih aplikacija...

zar nije malo glupo da moraš isključivat 4g da bi nešto railo kako treba

iPhone is a smartphone for dumb people
9 godina
neaktivan
Sad ste mi dali misliti,bacam lumiu ,koji bi mi preporucili,vec gledam j5 2016 ili p9 lite

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...
Sad ste mi dali misliti,bacam lumiu ,koji bi mi preporucili,vec gledam j5 2016 ili p9 lite

po meni huawei

9 godina
neaktivan
To sam i ja mislio dok nisam vidio super amoled ekran,sad neznam

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

obadva imaju svojih prednosti a mana im je ista

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uragan kaže...
To sam i ja mislio dok nisam vidio super amoled ekran,sad neznam

šta ti znači superamoled ako mu je gustoća skoro duplo manja, plus huawei je godinu dana noviji mob a izrada je mene osobno ugodno iznenadila, za samsung ne znam ali me previše podsjeća na plastičnog s3a

9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

vjerovatno si u pravu,jos samo da nije na androidu nego na w10m bio bi jos bolji

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Nemoj se brukati. P9lite bi bio i moj izbor izmedju ta dva. Koristio p9 i to je zvjerka.... Ako mu je p9 lite imalo nalik odlican fon....

9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ok,nije naravno za mene ali me stvarno zanima,trebam za nekog drugog,znaci p9 lite,ajde da ovdje procitam i nesto korisno

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Pa da pricas ozbiljno i smisleno svasta bi mogao nauciti....Ali posto je tebi primarno vrijedjanje ne znam sta ocekujes...

17 godina
neaktivan
uragan kaže...

vjerovatno si u pravu,jos samo da nije na androidu nego na w10m bio bi jos bolji

na ovo bi ti moja žena rekla, "da je na mojoj lumii 1520 bia android nikad je ne bi prominila"

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 23:32 (karlanal).
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

otkud ti sad to malo sale na racun tvog moba i ti se uvrijedis

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Mog moba? Gdje si ti spomenuo moj mob? Sto se tice mog trenutnoig moba pricaj sta god zelis ne moze me manje biti briga nego sto jest ;) Evo da budes jos ostriji mob je nexus 6p ;) Opleti ;) Kinesko smece al je i dalje 10 klasa iznad tvog moba ;) Cist da budes bolje obavijesten prije toga je bilo S2, S3, S4 active, note 3, note 4, S6 i sad oivaj., Bilo je jos nekih izmedju tipa neka lumija, dell streak,xperia X10.... A sad da cujem sta najgore mozes reci na ovaj spisak ;)

9 godina
neaktivan
Da si opsjednut kad te tolko vrijedja sala

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Vrijedja???????? Ajd me citiraj gdje sam ja to uvrijedjen ;) Gdje sam ja branio svoj mob? Jednom rijecju? ;) Sto se mene tice samo opleti ;) Jbg nemam za x3 pa se moram tjesiti ovim smecem. Doduse korejskim ali nemam pojma gdje se huwaei proizvodi... Vjerovatno u kini ;) Al da si ikad uzeo u ruke recimo nexus vidio bi koliko je to kvalitetnije uradjen mb ob bilo koje lumie ;) Al ok kako nas narod kaze svaka ...... ima svoje veselje ;) Slobodno vrijedjaj i dalje mene to urnebesno zabavlja ;)

9 godina
neaktivan
Super,i ja se veselim,huh a kazes da je meni mob clan obitelji,sorry ali da sam znao da ces se tolko uznemiriti,suzdrzao bih se

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice