WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.133
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
bunkermax kaže...
Pa ezaba ti uvjek dela, neovisno o mtokenu...i tamo delas verifikaciju ak ti se mtoken zblesira...

Pa kako da se prijavim u e-zabu ako mi m-token ne funkcionira?

12 godina
protjeran
Sory,,,pobrkah sa mzabom...

0 0 hvala 0
14 godina
Updejtano i radi m-zaba

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

na Insider Release Preview ide 14393.82

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

QR Scanner+ aplikacija trenutno besplatna

https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrdnb92

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kako se ponaša AU na 640 XL?

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

A i dalje nisu riješili problem ne prikazivanja notifikacija u Akcijskom centru. Spustim ga, vidim tipku za clear all ali nema notifikacija. Mogu ga jedino resetirati.

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
U subotu sam stavio na 640 DS preko insidera i nema nikakvih problema pod notifikacijama (u akcijskom centru)
16 godina
dadn kaže...
nani kaže...

Ako može mala pomoć oko win mobile OS-a. U familiji mi stigla jedna Lumnija za starijeg člana pa kako je ovo prvi moj susret sa OS-om da pitam (rađe nego da skitam).

1. Ne mogu zakačiti kalendar (Outlook kalendar) na start screen, opcija mi je disable-irana, a kalendar nije 'već' na start screen-u.

1a. Kad jednom uđem u kalendar, event-i (rođendani, praznici) su na ENG jeziku iako je app na HRV?

2. Viber, kad primi fotografije ne mogu se pregledat sve primljene fotografije već se mora jednu po jednu (znači ne mogu odabrati recimo prvu pa listati kroz ostale, već moram zatvoriti tu sliku pa klik na drugu, pa opet Close itd). Također ukoliko želim fotografiju imati u galeriji moram za svaku posebno odabrat spremanje (nema mogućnosti da unutar galery-a ima mapa 'viber' ili 'media' ili sl. u kojoj su primljene fotografija sa Viber-a)?

Da li je navedeno normalno jer nemam takva iskustva sa Androidom ili iOS-om.

Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima

1. i 1a nisi naveo koja Lumija, koji software na njoj.... jesi li uopće se prijavio na microsoft račun, kako su ti postavljene postavke za regiju, jezik... jer ti možda imaš jezik postavljen na hrvatski ali regijske postavke su ti možda na USA

2. to je na viberu tako... ali primljene fotke se automatski spremaju pod folder Slike/Viber, ne moraš ih sam otvarati u viberu već iz galerije (tj. fotografija)... e sad da se vratimo pod 1. nisi naveo koji software na uređaju.. ako je stari onda je najvjerojatnije i stari Viber pa je možda i dio problema u tome

Evo da javim povratno, mob je Lumnia 550 a sw Win 10. Provjerio sam u postavkama, jezik i regija su postavljeni na HR. Praznici u outlook kalendaru (kojeg ne mogu prikvačiti na start screen) su na ENG jeziku. Ovo sa Viberom da probam u postavkama namjesti da slike skida automatski kad je na WiFi-u ću probat kad budem opet imao mob pri ruci. Hvala na savjetima

9 godina
neaktivan
čuj, teško je dati jednoznačan odgovor na daljinu. Može biti više setup postavki koje to uzrokuju. Da ne pišem esej o tome - predlažem da nađeš nekoga iskusnog iz svoje okoline da ti pomogne u sređivanju, ili da vratiš telefon na tvorničke postavke.

Samo za ilustraciju o mogućim uzrocima:
- moguće je da je tel. ranije bio setup-iran na EN jezik i na neku drugu regiju,
- moguće je da je tel. uparen s PC na W10 koji koristi EN

Anyway, svi tvoji problemi ne bi smjeli postojati na uredno setup-iranom uređaju.
11 godina

Znaci ovako, vracen mob na Tmobile FW (hvala dadn) 8.1, napravio update na 10-ku, skinuo nekoliko azuriranja, trenutni os je  10585.545 i pogodite sta, shazzam i dalje ne radi, i ne samo to, ne radi ni garmin connect, samo se srusi, kao i jos nekoliko aplikacija ... polako vec gubim zivce, nista, cekat AU od tcoma i onda ponovno HR 

14 godina
odjavljen
dadn kaže...
U subotu sam stavio na 640 DS preko insidera i nema nikakvih problema pod notifikacijama (u akcijskom centru)

Ne događa se uvijek. I da, uključena mi je opcija zaključavanja Akcijskog centra kad je mobitel zaključan.

15 godina
Samo da napišem kako sam riješio veliko potrošnju baterije u mirovanju na L930. Znači mob napunim i u 23h ga skinem s punjača. Ujutro u 7h baterija na oko 60%. Negdje nestalo 40% baterije u mirovanju. U postavkama baterije pogledam, a tamo se svaki dan izmjenjuju aplikacije po potrošnji. Jedan dan Edge, drugi dan Skype itd. Zablokiram da Edge ne može raditi u pozadini i drugi dan opet isto. 40% baterije nestane preko noći. Pomislih da će update na AU riješiti problem ali i dalje isto. I tako opet bacim pogled ujutro na postavke za bateriju kad opet Edge broj jedan, a blokiran u pozadinskim procesima. I onda skužim da imam mobilni facebook website pinan na start i da ga to zeza. Uklonim to sa starta i sad samo 4% preko noći ode baterije. Sve radi odlično. Tako da ako netko ima problem s baterijom prvo unpinajte sve stranice. Jer očito da iako je blokiran u pozadini Egde ždere bateriju. Au na L930 radi ok. Nikakvih problema za sada. Nisam niti Hard Reset napravio.
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Sinoć napravio neki veliki update i ostadoh bez defaultne aplikacije za radio. 

WTF?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
GargamelHR kaže...

Sinoć napravio neki veliki update i ostadoh bez defaultne aplikacije za radio. 

WTF?

ne pratiš vijesti? pisalo se o tome odavno da MS povlači FM aplikaciju i da nadalje samo aplikacije drugih developera će se koristiti za FM radio.... moraš sam neku FM aplikaciju instalirati iz trgovine... preporučam Radio FM Phone... 

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

samo mala obavijest, zbog tehničkih problema slijeedeća 2-5 dana (na radost nekih ljudi) nisam u mogućnosti da imam pristup internetu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

ako netko ima A5 2015 ili poznate nekoga tko nekim čudom želi na WP - klik

mkay?

0 0 hvala 0
11 godina
WindowsPhone - Općenito

Znaci, otkrio sam problem oko shazama, speakerphona itd. krepali microfoni 3 & 4, bar tako test pokazuje, da ne pisem bez veze u ovom videu je sve objasnjeno

i btw poserem se na windows phone i microsoft nakon ovoga, sutra ide u mobis pa cemo vidjet sto ce rec

0 1 hvala 0
15 godina
dadn kaže...

samo mala obavijest, zbog tehničkih problema slijeedeća 2-5 dana (na radost nekih ljudi) nisam u mogućnosti da imam pristup internetu...

Mislim da ce ova firma propasti bez tebe :P

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Čista instalacija je tlaka i gnjavaža, ali tad (makar meni) radi sve ko podmazano.

4 mjeseca niti najmanje zamjerke na L640 LTE sa W10.   Jučer nakon svečanog updatea prvi put imao problem. Krepale sve notifikacije...od vibera, whatsappa i svega sličnog što treba ispljunut obavijst.

Čisti instal bez potezanja backupa i sad opet sve radi ko u bajci.

Na našu žalost...rijetko gdje upgrade-update ne napravi kuršlus. Pa ista je stvar i na računalima.  Imam 3 desktopa i na sva tri sam napravio čisti instal neki dan nakon AU.  Milina. 

Rijetko se javljam po temama jer ja zbilja nemam problema na W10 platformi, bio to pc ili mobitel.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Windows 10 Mobile preview build 14905 izašao za insidere u Fast ring-u

Link

0 0 hvala 0
14 godina
torrente kaže...

Čista instalacija je tlaka i gnjavaža, ali tad (makar meni) radi sve ko podmazano.

4 mjeseca niti najmanje zamjerke na L640 LTE sa W10.   Jučer nakon svečanog updatea prvi put imao problem. Krepale sve notifikacije...od vibera, whatsappa i svega sličnog što treba ispljunut obavijst.

Čisti instal bez potezanja backupa i sad opet sve radi ko u bajci.

Na našu žalost...rijetko gdje upgrade-update ne napravi kuršlus. Pa ista je stvar i na računalima.  Imam 3 desktopa i na sva tri sam napravio čisti instal neki dan nakon AU.  Milina. 

Rijetko se javljam po temama jer ja zbilja nemam problema na W10 platformi, bio to pc ili mobitel.

Ja sam na laptopu i L930 napravio update i sve radi bez problema. Stvarno mi se neda čistu instalaciju raditi i to bez backupa.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Može li se puštati muzika preko bluetootha na audio u autu?

Bez problema koristim navigaciju (karte), ali nisam našao kako slati muziku na bluetooth.

morrisoN

0 0 hvala 0
14 godina
jaZey kaže...

Znaci, otkrio sam problem oko shazama, speakerphona itd. krepali microfoni 3 & 4, bar tako test pokazuje, da ne pisem bez veze u ovom videu je sve objasnjeno

i btw poserem se na windows phone i microsoft nakon ovoga, sutra ide u mobis pa cemo vidjet sto ce rec

Imaš link ove aplikacije za testiranje?? Sve što sam našao ne postoji više.

10 godina
neaktivan
5220 kaže...
jaZey kaže...

Imaš link ove aplikacije za testiranje?? Sve što sam našao ne postoji više.

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/p/hardware-tests/9wzdncrfhvlv

14 godina

Mislio sam na ovu iz videa.

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ta više ne radi, gotovo je s podrškom

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Istina, vise nije podrzana ali nasao sam link od nekog rusa koji ju je skinuo sa svim dodacima potrebnim za rad i uspio sam je pokrenut te napravit diagnostiku

https://yadi.sk/d/xcS8ALn9uChLJ

prva na vrhu, kad krene instalacija bit ce na ruskom al ne brini, nakon instalacije odi u postavke i prebaci na engleski

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

treba i ovaj test mode skinuti? ma na mobitelu sam pa da ne skidam bezveze jer je veliko...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Defense zone 2 - trenutno besplatno (23 kn)

https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrdfvsg

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice