WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.797
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn kaže...
Ne znam za tebe ali moj je već tri puta na servisu zaredom. Nemam ga od 12 mj prošle godine. I vjerovo ili ne, fin je osjećaj biti bez mobitela, messangera i sl... Koristim zamjenski 530 samo zbog Realarm aplikacije

ima neke dvije sedmice kako sam izbrisao facebook i messenger, ustvari, messneger sam izbrisao, a facebook app i ne koristim jer je crap

osjecaj je cudan, kao da je pao neki teret s mene i telefona, udjem jednom-dva puta na fejs preko mobilnog web browsera, ako ima poruka odgovorim, nemam obavijesti kad mi neko posalje istu, tako da me boli tuki za to.
i s vibera se skidam polako, sve ga manje koristim, nekako se odupirem danasnjem vremenu, trudim se bar, jos sam sklon ka old-school, vise volim sms poruku poslati nego bilo sta, jos kad jednu primim, a to ne bude viber ili facebook, meni izmami osmijeh na lice :D

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
15 godina
Ivan(4) kaže...

I mene zanima. Na netu sam stekao utisak da je to čest problem na L640, pa pošto nisam siguran da ga ne bih ponovo imao ni da se zameni ekran, mrzelo me je da ga nosim, a i trenutno nemam zamenski uređaj, sve stare ispravne sam podelio. Mada, imam i veći problem s ekranom, kada je hladno, postaje vrlo neosetljiv na dodir. Kad mi stigne Xiaomi Note 2, možda odnesem Lumiu na servis da ga srede pre eventualne prodaje, da ga ne uvaljujem takvog. 

Da, i ja isto imam takav problem kad je hladno. Vjerojatno je problem do zaslona. Kažem vam, vidjet ću i probat ću u što skorije vrijeme odnijeti mobitel na servis. :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
15 godina

A gle, osobno smatram da imam neki problem sa ekranom, jer to nije normalno. Sad, jel to kvar kao što ima 535 il nije, ne bih htio ulazit u to. Samo mislim da ako već imam garanciju da bih trebao imati uređaj bez problema, a i ako imam probleme, da se ti problemi riješe u jamstvenom roku.

P.S Isprike na double postu..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Od sinoć na .71 i za sada je sve u redu. Ranije sam imo problem da se, kada mi stigne SMS poruka i "kliknem" na baner, SMS aplikacija zaglavljivala u "Resuming..." stanju. Koliko vidim, to više nije slučaj. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Windows Central opet dijeli mobitel, ovog puta u igri je 950 XL.

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
WindowsPhone - Općenito

MS kupio SwiftKey. Ne znam samo možemo li se mi na WP/WM-u nadati nekom poboljšanju, ili će jednostavno nastaviti da razvijaju za Android i iOS. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Evo od jucer sam postao vlasnik Lumije 930, polovne koju sam nasao na njuskalu. E sad pati me to sto kad nekoga zovem, ugasi se ekran i ne nista dok se poziv ne zavrsi, jedino se pojavi ekran kada stisnem tipku za paljenje dva puta. Citao sam na netu oko toga pa ljudi kazu da je to problem sa senzorom. Moze li se nekako rijesiti taj problem softverski? mob je Jos pod garancijom a neki kazu da se to pojavljivalo cak i kod novih uredjaja. Tnx 😊

0 0 hvala 0
16 godina
kule kaže...
Evo od jucer sam postao vlasnik Lumije 930, polovne koju sam nasao na njuskalu. E sad pati me to sto kad nekoga zovem, ugasi se ekran i ne nista dok se poziv ne zavrsi, jedino se pojavi ekran kada stisnem tipku za paljenje dva puta. Citao sam na netu oko toga pa ljudi kazu da je to problem sa senzorom. Moze li se nekako rijesiti taj problem softverski? mob je Jos pod garancijom a neki kazu da se to pojavljivalo cak i kod novih uredjaja. Tnx 😊

Imaš li možda neki screen protector na ekranu ili neku TPU masku koja prelazi preko ruba mobitela? Na mojoj 930 dok sam je imao senzor je zezao sa screen protectorima i sa TPU maskom koja bi pokrila cijeli mobitel, do ruba stakla. Ako nemaš ništa od toga, ili ti ne pomogne micanje jednog drugog ili oboje, onda odnesi na servis pa neka zamijene senzor.

17 godina
Imam samo zastitnu masku
... skinio i ne pomaze... E sad mob je kupljen u nekoj trgovini u king crossu ali garancija glasi na Mobis. Neznam jel se moze mob direktno odnesti u mobis jer nisam is zg-a... kolega bi ga ostavio tamo...
14 godina
neaktivan

Možeš, nosi direktno u Mobis, tako ti je najbrže. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Curenje oko 750 i 850.  Isto curenje koje je pogodilo 550 u predviđanjima.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sad nema telefona ispod 5inca, beze....

18 godina
Ivan(4) kaže...

Od sinoć na .71 i za sada je sve u redu. Ranije sam imo problem da se, kada mi stigne SMS poruka i "kliknem" na baner, SMS aplikacija zaglavljivala u "Resuming..." stanju. Koliko vidim, to više nije slučaj. 

Prerano sam se radovao.  Stvarno je trebalo da se telefoni zovu Resumia.

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozz,dal netko može od vas isprobat na lumii 640 dal vam radi "biranje kontakta po imen" znači dođeš na tel,tipkovnicu i brojevima biraš imena iz imenika. Bio bih vam vrlo zahvalan! ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Kada sam kupio Lumiju deinstalirao sam aplikaciju Zdravlje koja je došla instalirana(Microsoft app),sad tražim na trgovini, ali je ne mogu naći.Ima li ove aplikacije uopće u trgovini ili ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ilyaz97 kaže...

Kada sam kupio Lumiju deinstalirao sam aplikaciju Zdravlje koja je došla instalirana(Microsoft app),sad tražim na trgovini, ali je ne mogu naći.Ima li ove aplikacije uopće u trgovini ili ?

sysAppPusher i pogledaj pod microsoft aplikacijama... 

ili pogledaj povijest instaliranih aplikacija (pod W10M to je Moja biblioteka u trgovinu)

13 godina

našao sam na sysapp i tamo piše da nije dostupna za moj uređaj(L640 XL DS) ili ju je izdavač uklonio iz Trgovine.

Mogu li skinuti aplikaciju ako prebacim u regiju u SAD ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 22:44 (ilyaz97).
11 godina
neaktivan
ilyaz97 kaže...

našao sam na sysapp i tamo piše da nije dostupna za moj uređaj(L640 XL DS) ili ju je izdavač uklonio iz Trgovine.

Mogu li skinuti aplikaciju ako prebacim u regiju u SAD ?

ako si stavio W10M to ti je tako, neke aplikacije nisu još prilagođene pa ih Microsoft privremeno onemogući dok ih ne sredi. regija nema veze s time. možeš probati ništa te ne košta

edit. oprosti u žurbi sam zaboravio da je Microsoft objavio da povlači tu aplikaciju

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 22:51 (dadn).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

probaj instalirati preko XAP fajle (na W10M moraš uključiti opciju za razvojne inženjere) 

download

staviš na telefon il isd karticu i pokreni sa explorerom za ddatoteke... ili treba pogledati na XDA forumu ako je netko stavio retail verziju za instalaciju.....

edit: na W10M kod mene aplikacija radi, tj može se instalirati sa trgovine

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 23:00 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja sam na W 8.1 a ne želim još preći na W10.Vidim po komentarima da nije baš ispoliran,dok 8.1 meni radi perfektno.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

probaj skinuti XAP fajlu ali onda na 8.1 moraš staviti tu XAP fajlu na sd karticu (ne u mapu/folder) već na root

pokreneš trgovinu i u opcijama odaberi za instalaciju sa sd kartice... pa ćeš vidjeti da li ide ... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
lazicki88 kaže...

Pozz,dal netko može od vas isprobat na lumii 640 dal vam radi "biranje kontakta po imen" znači dođeš na tel,tipkovnicu i brojevima biraš imena iz imenika. Bio bih vam vrlo zahvalan! ;)

Na 8.1 ne radi, na 10 radi.

13 godina
neaktivan

Pa na zadnjem buildu sam .71 i ne radi mi, a u postavkama telefona je uključeno ?

18 godina

Ja ne znam ni gde se to uključuje (sad sam probao da nađem i nisam uspeo). Radi mi otkad sam prešao na 10-ku i takođe sam trenutno na .71.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 11:03 (Ivan(4)).
15 godina
neaktivan

u postavkama "telefona" imaš "biranje kontakata po imenu".

nemoj tražiti u svim postavkama!

13 godina
neaktivan
darko964 kaže...

Neznam zašto,al mi ne radi to :/

12 godina
lazicki88 kaže...
darko964 kaže...

Neznam zašto,al mi ne radi to :/

Ja to nemogu ni nać

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
neaktivan

Otvoriš telefon i tamo imaš u desbom doljnjem čoškiću tri točkice,i odeš u postavke telefona i odmah prva opcija

12 godina
lazicki88 kaže...

Otvoriš telefon i tamo imaš u desbom doljnjem čoškiću tri točkice,i odeš u postavke telefona i odmah prva opcija

Hvala !!!

Sami sebi smo najveci neprijatelji
18 godina
nicky.sl kaže...

Ja to nemogu ni nać

Sad sam našao: Otvoriš telefon, ali se onda prebaciš na History ili Speed Dial, jer na Dial Pad tabu toga nema, i onda dobiješ tri tačkice gde pod Settings imaš to podešavanje.

Inače, to je jedno jedino podešavanje na osnovnom Settings ekranu, i odnosi se na Dial Pad, a Dial Pad je jedini tab Phone aplikacije preko kog ga ne možeš dobiti. #$!#@!"$#$""! ih u dizajn UI-ja.

EDIT: Kasnim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 12:27 (Ivan(4)).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice