WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.050.094
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

sory,ti imaš 640 i prednja je 1 MP,na mojoj 640 xl je 5 MP,sad sam tek vidio,stražnja ti je 8 a meni 13,tu su razlike,hoće li tko na moje pitanje odgovoriti

dajac
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dajac, nokia ti više nema ništa sa mobitelima... imaš microsoft comunity stranicu gdje možeš tražiti odgovore i postavljati pitanja

http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia?tab=Threads

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

tnx kolega

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Trenutno imam Lumiu 625 koja lagano samo što nije ošla u vječna lovišta pa se dvoumim da li da ostanem na WP ili da se prebacima natrag na Android.

Konkretno uzimao bih mob do cca 1500 kn (+/- parsto kn) tako da mi u izbor ulazi Lumia 640 ako se odlučim za WP ,a od androida mi je za oko zapeo Meizu M2.

Kaj vi velite? 

Inače nisam neki pre zahtjevan korisnik i u globalu sam zadovoljan sa WP,jedina aplikacija koja mi fali sa androida je Strava ali preživio sam do sada bez nje pa mogu i dalje.

Jel previše za očekivat nekakv objektivan savjet? 

0 0 hvala 0
12 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
evang kaže...

Trenutno imam Lumiu 625 koja lagano samo što nije ošla u vječna lovišta pa se dvoumim da li da ostanem na WP ili da se prebacima natrag na Android.

Konkretno uzimao bih mob do cca 1500 kn (+/- parsto kn) tako da mi u izbor ulazi Lumia 640 ako se odlučim za WP ,a od androida mi je za oko zapeo Meizu M2.

Kaj vi velite? 

Inače nisam neki pre zahtjevan korisnik i u globalu sam zadovoljan sa WP,jedina aplikacija koja mi fali sa androida je Strava ali preživio sam do sada bez nje pa mogu i dalje.

Jel previše za očekivat nekakv objektivan savjet? 

A šta bi ti zakleti ljubitelji WP-a rekli nego L640 a ja bi ti reka strpi se do izlaska L650-ke

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
Prije malo više od dva mjeseca sam bio u istoj situaciji (s tim da sam se mislio između l640 i asus zenfonea). Meni je već bilo dosta androida, ma koliko god ispočetka uživao u custom romovima, i zato sam kupio l640. I meizu m2 je hardverski potkovan mobitel, a kada počistiš kineski bloatware vjerovatno je i softverski dobar. Iskreno, isprobaj oba mobitela i vidi koji ti bolje leži, isprobao si windows phone pa znaš na čemu si
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne znam kakav punjač dolazi uz 640XL, ali sam od onog koji sam dobio uz L640 odustao posle 5 minuta jer zuji u radu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ne znam kakav punjač dolazi uz 640XL, ali sam od onog koji sam dobio uz L640 odustao posle 5 minuta jer zuji u radu. 

neispravan punjač. moj od 640 je u redu. nema zujanja. reklamiraj

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ovakav

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ljudi.

Već dugo razmišljam da si uzmem L640 pa me zanima da li se ovo isplati:

http://www.amazon.de/gp/switch-language/product/B00TX5M6CI/ref=cs_switchlang?ie=UTF8&keywords=lumia%20640%20lte&language=en_GB&qid=1451407130&sr=8-2&transaction=device_only

Uređaj bi trebao raditi bez ikakvih problema, zar ne?  Ne želim baš uzimati uređaj sa njuškala...

Hvala. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 18:52 (kule).

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ekipa, imam pitanje.

Vlasnik sam l930 skoro vec godinu ipo i uglavnom sam zadovoljan, ali jedna stvar mi zadnjih mjeseci uzasno ide na zivce, u tolikoj mjeri da mi dodje da uredjaj posaljem  u vjecna lovista. Radi se o tome da mi se whatsapp i neke druge aplikacije crashaju i ne mogu ih pokrenuti sve dok ne prodje po nekad i par minuta. Npr kolega mi posalje video na WA od par sekundi koji uredno pokrenem i odgledam ali kad zavrsi app se crasha i ne mogu je pokrenuti neko vrijeme. To mi se dogadja i u random situacijama tako da nije u pravilu samo sa videom. Slicna stvar mi se dogadja sa FB i kamerom, nekad jednostavno odluce da se ne zele pokrenuti, pojave se one loading tockice i crash da nakon toga Tile uopce ne reagira. Imam wp8.1 od prvog dana i nisam sudjelovao u insideru jer sam htio izbjeci upravo ove situacije koje mi se dogadjaju i dovode me do ludila.

E sada, jeli netko zna zbog cega se to dogadja i moze li se nekako popraviti?

Hvala i lp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Istu stvar sam imao na wp8.1 i doslovno mi pila živce na slamčicu. Žuri mi se, želim pročitat poruku i app samo pokaže splash screen i zatvori se. To me mučilo na whatsappu, Telegramu i Messengeru i nikako nisam uspio skužiti zašto se to događa, očito do sustava. Na win10m neman tih problema. U pitanju je Lumia 920
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
11 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...
Istu stvar sam imao na wp8.1 i doslovno mi pila živce na slamčicu. Žuri mi se, želim pročitat poruku i app samo pokaže splash screen i zatvori se. To me mučilo na whatsappu, Telegramu i Messengeru i nikako nisam uspio skužiti zašto se to događa, očito do sustava. Na win10m neman tih problema. U pitanju je Lumia 920

nikad na 920 nisam imao taj problem... zapravo još uvijek lijepo radi na 8.1 tako da ne možeš kriviti sustav. Windows OS mora raditi stabilno i dobro... svaki problem je znak problema sa hardwerom, ne softwerom

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 20:12 (dadn).
11 godina
neaktivan
kule kaže...

Pozdrav ljudi.

Već dugo razmišljam da si uzmem L640 pa me zanima da li se ovo isplati:

http://www.amazon.de/gp/switch-language/product/B00TX5M6CI/ref=cs_switchlang?ie=UTF8&keywords=lumia%20640%20lte&language=en_GB&qid=1451407130&sr=8-2&transaction=device_only

Uređaj bi trebao raditi bez ikakvih problema, zar ne?  Ne želim baš uzimati uređaj sa njuškala...

Hvala. :)

ja sam uzeo XL sa njemačkog amazona i sve OK... jedino što dodatno malo zaračunaju na cijenu kod slanja u HR pa sam onda naručio na prijatelja u njemačkoj...

16 godina
dadn kaže...
majstorSZ kaže...

nikad na 920 nisam imao taj problem... zapravo još uvijek lijepo radi na 8.1 tako da ne možeš kriviti sustav. Windows OS mora raditi stabilno i dobro... svaki problem je znak problema sa hardwerom, ne softwerom

Ovim se uopce ne slazem!

Imao sam i sam probleme, bas kao sto je kolega opisao i to oko 3-4x u godinu dana (takoder 920tka). Kod mene je pomogao obican reset.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

a kako onda moja 920 radi savršeno bez ikakvih problema. dvoje poznanika isto imaju 920 i isto nemaju problema... i sad mi izmišljamo da nemamo problema jer vi koji imate probleme ne vjerujete nam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da nisam doživio to nebi ni ja vjerovao, ali događalo mi se pa znam. Ne možeš tvrditi da je OS bezgrešan kad nije! App jednostavno prikaže splashscreen i zatvori se. Kad mi se žuri napravim samo restartiram telefon, a ako mi nije žurbe ignoriram problem i sredi se sam od sebe. Sad mi još reci da ti se nikad ne pojavi resuming i loading

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni se ruše recimo Minion Rush i Another Case Solved, ali ne mogu da tvrdim da je do OS-a, a ne aplikacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja iskreno ne znam do cega je, a da pravo i recem ni ne zanima me. Ono sto me zanima je kako otkloniti problem. Pokusat cu za sada kao kolega sa soft resetom ali ako se ovo bude nastavljalo i kad dobijemo update na wp10 mislim da cu nakon 3 godine preci na neku drugu platformu. Da mi se ovo dogadja na mobu od 500kn jos bi i sutljivo tolerirao ili makar da se dogadja na aplikacijama koje koristim jednom mjesecno ali na WA kojeg koristim dnevno xy puta me pravo rasp******. Cisto informativno od zadnjeg posta sam upalio WA 7 puta i 3 puta mi se dogodilo ono sto sam prethodno opisao. Btw isprike na whineanju :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nicky.sl kaže...

Meni se događalo da kad u pstavkama ukljucim podatkovni promet on uopće ne reagira i ukljuci se tek poslije restarta mobitela.

Pokušaj umjesto restarta prebacit sa 3G na 2G, a onda vratit na 3G, lakše je (brže) nego restart.

16 godina
neaktivan
majstorSZ kaže...

Taj problem sam i ja imao na L920, neke sam uspio riješiti jednostavnom reinstalacijom aplikacija a dio problema se riješio kad sam se prebacio na win10 pa se na kraju vratio na 8.1 i poslije toga sve ko podmazano..

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja jednostavno neželim koristiti w 10 jer nije dorađen a što fali w 8.1,ništa,šljaka sve kao beba,kud trčite

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

netko možda ubo lumiu 550??? meni se dopada... imam sada 532... ali 550 je ipak noviji, veći (4.7 - za mene max), HD reza, flash, bolji cam, ima isto dual sim verzija.... sve ostalo prakticki isto... lumia 550 je cca 1100kn...

ja sam jako zadovoljan dual simom i 532 opcenito... nista spektakularno, radi kako treba...

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne isplati se 550 pored 640, za slicne pare.
17 godina

apsolutno se slažem  , no mami me samo 4,7 ekran... znam da je 640 bolji u svakom aspektu...

MuWu
12 godina
protjeran
MujagaWudakhi kaže...

netko možda ubo lumiu 550??? meni se dopada... imam sada 532... ali 550 je ipak noviji, veći (4.7 - za mene max), HD reza, flash, bolji cam, ima isto dual sim verzija.... sve ostalo prakticki isto... lumia 550 je cca 1100kn...

ja sam jako zadovoljan dual simom i 532 opcenito... nista spektakularno, radi kako treba...

Imam ja lumiu 550 od prošlog tjedna u obitelji , i nemam zamjerki.

Platio sam ju nekaj malo preko 800 kn u HT-u ( bez ikakve pretplate, verzija za bonove ) , a

zet mi kaže da je neki dan kupio za 650 kn u t-comu u velikoj gorici ( također bonaška verzija bez ikakvih uvjeta ili pretplate ) .

Nadogradi ju samo na najnovije winse ( dođe ti gore desetka ali u ažuriranjima nudi noviju verziju ) , nakon toga hard reset ( opcija ) i furaš bez problema

solidan fon sa solidnim os-om za male pare. 

11 godina
neaktivan
Kamere na aplikaciji Karte na W10M, lumia 950
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nije mi prvi put sa mobitela poslalo.
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zanima me di bi sad reklamiro ovaj punjač od 640 xl,mobitel je pod garancijom a vjerujem da je i punjač

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

zanima me di bi sad reklamiro ovaj punjač od 640 xl,mobitel je pod garancijom a vjerujem da je i punjač

Top Shop..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice