sory,ti imaš 640 i prednja je 1 MP,na mojoj 640 xl je 5 MP,sad sam tek vidio,stražnja ti je 8 a meni 13,tu su razlike,hoće li tko na moje pitanje odgovoriti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dajac, nokia ti više nema ništa sa mobitelima... imaš microsoft comunity stranicu gdje možeš tražiti odgovore i postavljati pitanja
http://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia?tab=Threads
tnx kolega
Trenutno imam Lumiu 625 koja lagano samo što nije ošla u vječna lovišta pa se dvoumim da li da ostanem na WP ili da se prebacima natrag na Android.
Konkretno uzimao bih mob do cca 1500 kn (+/- parsto kn) tako da mi u izbor ulazi Lumia 640 ako se odlučim za WP ,a od androida mi je za oko zapeo Meizu M2.
Kaj vi velite? 
Inače nisam neki pre zahtjevan korisnik i u globalu sam zadovoljan sa WP,jedina aplikacija koja mi fali sa androida je Strava ali preživio sam do sada bez nje pa mogu i dalje.
Jel previše za očekivat nekakv objektivan savjet? 
Trenutno imam Lumiu 625 koja lagano samo što nije ošla u vječna lovišta pa se dvoumim da li da ostanem na WP ili da se prebacima natrag na Android.
Konkretno uzimao bih mob do cca 1500 kn (+/- parsto kn) tako da mi u izbor ulazi Lumia 640 ako se odlučim za WP ,a od androida mi je za oko zapeo Meizu M2.
Kaj vi velite? 
Inače nisam neki pre zahtjevan korisnik i u globalu sam zadovoljan sa WP,jedina aplikacija koja mi fali sa androida je Strava ali preživio sam do sada bez nje pa mogu i dalje.
Jel previše za očekivat nekakv objektivan savjet? 
A šta bi ti zakleti ljubitelji WP-a rekli nego L640 a ja bi ti reka strpi se do izlaska L650-ke
Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
Ne znam kakav punjač dolazi uz 640XL, ali sam od onog koji sam dobio uz L640 odustao posle 5 minuta jer zuji u radu.
Ne znam kakav punjač dolazi uz 640XL, ali sam od onog koji sam dobio uz L640 odustao posle 5 minuta jer zuji u radu.
neispravan punjač. moj od 640 je u redu. nema zujanja. reklamiraj
Pozdrav ljudi.
Već dugo razmišljam da si uzmem L640 pa me zanima da li se ovo isplati:
http://www.amazon.de/gp/switch-language/product/B00TX5M6CI/ref=cs_switchlang?ie=UTF8&keywords=lumia%20640%20lte&language=en_GB&qid=1451407130&sr=8-2&transaction=device_only
Uređaj bi trebao raditi bez ikakvih problema, zar ne? Ne želim baš uzimati uređaj sa njuškala...
Hvala. :)
Pozdrav ekipa, imam pitanje.
Vlasnik sam l930 skoro vec godinu ipo i uglavnom sam zadovoljan, ali jedna stvar mi zadnjih mjeseci uzasno ide na zivce, u tolikoj mjeri da mi dodje da uredjaj posaljem u vjecna lovista. Radi se o tome da mi se whatsapp i neke druge aplikacije crashaju i ne mogu ih pokrenuti sve dok ne prodje po nekad i par minuta. Npr kolega mi posalje video na WA od par sekundi koji uredno pokrenem i odgledam ali kad zavrsi app se crasha i ne mogu je pokrenuti neko vrijeme. To mi se dogadja i u random situacijama tako da nije u pravilu samo sa videom. Slicna stvar mi se dogadja sa FB i kamerom, nekad jednostavno odluce da se ne zele pokrenuti, pojave se one loading tockice i crash da nakon toga Tile uopce ne reagira. Imam wp8.1 od prvog dana i nisam sudjelovao u insideru jer sam htio izbjeci upravo ove situacije koje mi se dogadjaju i dovode me do ludila.
E sada, jeli netko zna zbog cega se to dogadja i moze li se nekako popraviti?
Hvala i lp.
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
nikad na 920 nisam imao taj problem... zapravo još uvijek lijepo radi na 8.1 tako da ne možeš kriviti sustav. Windows OS mora raditi stabilno i dobro... svaki problem je znak problema sa hardwerom, ne softwerom
Pozdrav ljudi.
Već dugo razmišljam da si uzmem L640 pa me zanima da li se ovo isplati:
http://www.amazon.de/gp/switch-language/product/B00TX5M6CI/ref=cs_switchlang?ie=UTF8&keywords=lumia%20640%20lte&language=en_GB&qid=1451407130&sr=8-2&transaction=device_only
Uređaj bi trebao raditi bez ikakvih problema, zar ne? Ne želim baš uzimati uređaj sa njuškala...
Hvala. :)
ja sam uzeo XL sa njemačkog amazona i sve OK... jedino što dodatno malo zaračunaju na cijenu kod slanja u HR pa sam onda naručio na prijatelja u njemačkoj...
nikad na 920 nisam imao taj problem... zapravo još uvijek lijepo radi na 8.1 tako da ne možeš kriviti sustav. Windows OS mora raditi stabilno i dobro... svaki problem je znak problema sa hardwerom, ne softwerom
Ovim se uopce ne slazem!
Imao sam i sam probleme, bas kao sto je kolega opisao i to oko 3-4x u godinu dana (takoder 920tka). Kod mene je pomogao obican reset.
a kako onda moja 920 radi savršeno bez ikakvih problema. dvoje poznanika isto imaju 920 i isto nemaju problema... i sad mi izmišljamo da nemamo problema jer vi koji imate probleme ne vjerujete nam?
Da nisam doživio to nebi ni ja vjerovao, ali događalo mi se pa znam. Ne možeš tvrditi da je OS bezgrešan kad nije! App jednostavno prikaže splashscreen i zatvori se. Kad mi se žuri napravim samo restartiram telefon, a ako mi nije žurbe ignoriram problem i sredi se sam od sebe. Sad mi još reci da ti se nikad ne pojavi resuming i loading
Meni se ruše recimo Minion Rush i Another Case Solved, ali ne mogu da tvrdim da je do OS-a, a ne aplikacija.
Ja iskreno ne znam do cega je, a da pravo i recem ni ne zanima me. Ono sto me zanima je kako otkloniti problem. Pokusat cu za sada kao kolega sa soft resetom ali ako se ovo bude nastavljalo i kad dobijemo update na wp10 mislim da cu nakon 3 godine preci na neku drugu platformu. Da mi se ovo dogadja na mobu od 500kn jos bi i sutljivo tolerirao ili makar da se dogadja na aplikacijama koje koristim jednom mjesecno ali na WA kojeg koristim dnevno xy puta me pravo rasp******. Cisto informativno od zadnjeg posta sam upalio WA 7 puta i 3 puta mi se dogodilo ono sto sam prethodno opisao. Btw isprike na whineanju :D
Meni se događalo da kad u pstavkama ukljucim podatkovni promet on uopće ne reagira i ukljuci se tek poslije restarta mobitela.
Pokušaj umjesto restarta prebacit sa 3G na 2G, a onda vratit na 3G, lakše je (brže) nego restart.
Taj problem sam i ja imao na L920, neke sam uspio riješiti jednostavnom reinstalacijom aplikacija a dio problema se riješio kad sam se prebacio na win10 pa se na kraju vratio na 8.1 i poslije toga sve ko podmazano..
ja jednostavno neželim koristiti w 10 jer nije dorađen a što fali w 8.1,ništa,šljaka sve kao beba,kud trčite
netko možda ubo lumiu 550??? meni se dopada... imam sada 532... ali 550 je ipak noviji, veći (4.7 - za mene max), HD reza, flash, bolji cam, ima isto dual sim verzija.... sve ostalo prakticki isto... lumia 550 je cca 1100kn...
ja sam jako zadovoljan dual simom i 532 opcenito... nista spektakularno, radi kako treba...
apsolutno se slažem , no mami me samo 4,7 ekran... znam da je 640 bolji u svakom aspektu...
netko možda ubo lumiu 550??? meni se dopada... imam sada 532... ali 550 je ipak noviji, veći (4.7 - za mene max), HD reza, flash, bolji cam, ima isto dual sim verzija.... sve ostalo prakticki isto... lumia 550 je cca 1100kn...
ja sam jako zadovoljan dual simom i 532 opcenito... nista spektakularno, radi kako treba...
Imam ja lumiu 550 od prošlog tjedna u obitelji , i nemam zamjerki.
Platio sam ju nekaj malo preko 800 kn u HT-u ( bez ikakve pretplate, verzija za bonove ) , a
zet mi kaže da je neki dan kupio za 650 kn u t-comu u velikoj gorici ( također bonaška verzija bez ikakvih uvjeta ili pretplate ) .
Nadogradi ju samo na najnovije winse ( dođe ti gore desetka ali u ažuriranjima nudi noviju verziju ) , nakon toga hard reset ( opcija ) i furaš bez problema
solidan fon sa solidnim os-om za male pare.

zanima me di bi sad reklamiro ovaj punjač od 640 xl,mobitel je pod garancijom a vjerujem da je i punjač
zanima me di bi sad reklamiro ovaj punjač od 640 xl,mobitel je pod garancijom a vjerujem da je i punjač
Top Shop..