silwncer uh to ce biti vrh srecom on mi je profesor pa znam kad ce koji mob i pitam za ga preporuku
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
silwncer uh to ce biti vrh srecom on mi je profesor pa znam kad ce koji mob i pitam za ga preporuku
Holy shit ! Rekao sam u o 950 da su stigle u HR tako da vidim njegovu recenziju.
U kojoj školi i šta ti drži ?!?!

Komercijalnoj,engleski
i predaje njemacki ostalim razredima
bit ce bit ce
nije mu do gleznja
nije mu do gleznja
Slažem se, Toni barem dobro radi recenzije.
i uvik baci neku bazu tako i u skoli
i uvik baci neku bazu tako i u skoli
Mislio ja kupiti LG G3 ali rekao sam dati WP pokušaj (no.2 platforma u BiH gdje živim), i bio sam oduševljen kamerom,dizajnom i sistemom. Meni nije do appova jer nisam neki zahtjevan korisnik,nemam toga puno instalirano.
ja sam uvijek imao android i sad uzeo lumiu 535 i prezadovoljan
Ja 630 (moj prvi WP smartphone). Još razmišljam si kupiti 1320 ili 1520 
Dobar izbor :D
Microsoft fixes 0x803F8006 app update error for Windows 10 Mobile
http://feedproxy.google.com/~r/WmPowerUser/~3/m6tuHOk4M3M/
Send by Fuse
Ativ S koji je moj prvi smartphone je odličan i sve to nego servis kaka... Već mi je mjesec dana na "popravku"(sutra će bit mjesec dana) i ne znam šta da im kažem... I nekim čudom sam se navikao da nemam mobitel u ovih mjesec dana(osim što me cigla Nokia budi)
Ativ S koji je moj prvi smartphone je odličan i sve to nego servis kaka... Već mi je mjesec dana na "popravku"(sutra će bit mjesec dana) i ne znam šta da im kažem... I nekim čudom sam se navikao da nemam mobitel u ovih mjesec dana(osim što me cigla Nokia budi)
Dobar telefon ali neće nažalost dobiti 10...
Da znam mada to me i ne dira previše. Više me muči šta mogu i šta ću uraditi s mobitelom. Mjesec dana je previše za popravak mobitela
Da znam mada to me i ne dira previše. Više me muči šta mogu i šta ću uraditi s mobitelom. Mjesec dana je previše za popravak mobitela
Sigurno.Možeš fakat kupiti neku Lumiu , a ionako od sljedeće sedmice Xiaomi mi4 će se moći flashati na 10.
Sigurno.Možeš fakat kupiti neku Lumiu , a ionako od sljedeće sedmice Xiaomi mi4 će se moći flashati na 10.
Ne jer ću odmah ići na 950 XL. Nisam tip da volim stalno mijenjati mobitele a i ovaj put idem na sigurno, na Lumie. Ako ne XL onda barem običnu. A kao što sam i reko, neće oni popraviti taj Ativ S. Zadnji put su mi rekli da je matična naručena i da će biti gotovo sljedeći tjedan. I od tada mi se uopće nisu javili a evo još malo pa će petak(mislim da subotom ne rade).
Ne isplati se. 950 je super ali će ovdje koštati 1100 maraka (naš novac nije sića ).
Ne vidim zašto ne bi. Ionako mislim mijenjat mobitel kad isti krepe... A nadam se da MS nije takav da to namjerno radi(da brzo krepe)
Ja ću 1520,jeftiniji je sada.
De mi link odakle uzmaš. Taj mobitel sam tražio novi i odustao sam nakon po mjeseca potražnje. Kao da je u zemlju propao.
Imaš ih na OLX.ba po 400 maraka (1600 kn). Btw. Nabili smo 400 stranica teme ! :)
Je li netko od Windows Insidera ovdje sa foruma dobio poziv da sudjeluje u dizajniranju novog uređaja za Microsoft??? Više na linku !
Tehnička služba Vipneta mi je rekla da Lumia 950 dolazi kod njih u ponudu 1.12 i da će vjerovatno biti neka promotivna ponuda.
Eto mali info iako smo svi to već znali.
Imaš ih na OLX.ba po 400 maraka (1600 kn). Btw. Nabili smo 400 stranica teme ! :)
Mislim na novu(ne polovnu) i ne vrijedi mi gledat u Bosni
Za HR ne znam,ovdje su većina polovne.

On je vrh za recenzije, a ne ovo (ako je ko gledao) (
∞)