WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.055.605
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

Ne ocukujem ja nista, meni L640 moze izdrzati 2 dana lagano. A ovo sam sarkasticno napisao kao odgovor da pogasi sve zivo, isto kao da nema smartphone onda.

11 godina
neaktivan
Tomo001 kaže...
Jos jednom da pitam dali mi moze netko tko ima lumiu 640 reci kakva su mu fotke jer meni dok slikam budu savrsene a kad ih spremi budu tamne. Jednostavno se zatamne. Strasno me to iritira pa ako netko ima kakvih iskustava neka napise nesto. Hvala!

od kamere na 640 ne očekuj čuda jer to je ipak obična kamera... koliko toliko meni su OK ali nedostaje mi kamera i kvaliteta sa Lumie 920... da nisi možda dirao ISO level? evo npr par slika sa moje 640 bez ikakvih podešavanja i mijenjanja postavki (kovanice su jedino sa Sight slikane)

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kontaktirao sam svog operatera i dobio sam ovo :

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
meni su ok,čista kao slika,hehehehehehe
dajac
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Silwncer kaže...

Kontaktirao sam svog operatera i dobio sam ovo :

pa šta si ih upitao? da ubrzaju izlazak windows 10 mobilea?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

koji smartwatch podrzava windows ? jer sam gledo na nekim pise android-ios,nigdje se ne spominje windows

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@Indestructible U vezi upgrade,da li to ovisi od njih,rekli su da ne .

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zanima me da li se ovo isplati kupiti i da li bi on radio bez obzira što je moj mobitel na windowsima

http://www.ebay.com/itm/Black-U8-Bluetooth-Smart-Watch-Camera-For-Android-IOS-Iphone-Samsung-LG-Sony-/252152804485?hash=item3ab57a7485:g:-gsAAOSwlaxWNs6V

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Novi feature. Bar nema potrebe za 3rd party slovima.

edit:

Ne ide baš preko edge-a na mobu.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 8:51 (skank666).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Developer Submission:Perfect Movies – Video player with automatic subtitle search on Windows 10 Universal

http://feedproxy.google.com/~r/WmPowerUser/~3/IRcWg6eHkB4/

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

K-Lite Player for Windows 10

evo i novi player za WP/Windowse 10... ne znam da li je neka greška ili popust, ali za US regiju je $4,99 (39 kn) dok u našoj HR regiji sada je samo 8 kn pa ako se kome sviđa kupujte dok je na popustu

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9wzdncrdsx79

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 11:34 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bl4ck_h4ck3r_1 kaže...

koji smartwatch podrzava windows ? jer sam gledo na nekim pise android-ios,nigdje se ne spominje windows

generalno svi smartwatch bi trebali raditi sa WP jer koriste BT vezu a to je univerzalno za sve 

no sve ovisi o proizvođaču satova i njegovoj podršci

mene satovi ne zanimaju pa ne pratim taj segment, ali ono što sam na Win Centralu vidio, valjda Kreyos i Pebble satovi u potpunosti podržavaju WP, mislim da i Adidas satovi isto podržavaju... sigurno ih ima i više samo tko će to sve pratiti :)

u svakom slučaju pogledajte na Win Centralu što ljudi pišu http://forums.windowscentral.com/smartwatches/

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 12:15 (dadn).
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

zanima me da li se ovo isplati kupiti i da li bi on radio bez obzira što je moj mobitel na windowsima

http://www.ebay.com/itm/Black-U8-Bluetooth-Smart-Watch-Camera-For-Android-IOS-Iphone-Samsung-LG-Sony-/252152804485?hash=item3ab57a7485:g:-gsAAOSwlaxWNs6V

to nećeš znati dok ga ne kupiš... najvjerojatnije neke opcije će raditi kao javljanje na pozive (ono generalno što radi na svim BT uređajima) dok za ostale opcije najvjerojatnije ne, sve ovisi o podršci a za kineske jeftilene nikad ne možeš biti siguran... u prijašnjem odgovoru dao sam link na Win Central forum gdje raspravljaju o satovima, možda nešto nađeš što tebi odgovara (cijenom i podrškom za WP)

a jesi li probao ovu pretragu?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xsmart+watch+windows+phone.TRS0&_nkw=smart+watch+windows+phone&_sacat=0

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 12:20 (dadn).
10 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi,

naime novi sam na ovom forumu kao i na windows mobile os. Prije par dana birao sam između lumia 535 i lumia 640 ds no zbog financija izabrao 535 za 650 kn (simpa) nažalost mislim da je ipak bolji 640 al on ima duplu cj. (1295 kn u tele2) no da krenem.
Presao sam sa dosta losijeg meanit Q5 android i mislim si da je bolji od lumie bilo bi dobro da se varam no evo nekih stvari.
1. Kada slikam i dobijem sliku ona mi je nekako zrnatija dobra je al je stvarno previse zrnata
2. Mob kad stavim na punjac sam se automatski pali neće da ga puni isključenog.
3. Cini mi se da su aplikacije puno lošije čit. zastarjele nego na androidu (tipa fb, mess..)
4. 80% apl. sa androida nisu dostupne na wp- tj. Izrazito mali broj kvalitetnih apl. ima na tom sustavu
......
Plus je taj što mi se sviđa metro ui i da nema google apl. tipa youtube, gmail i sl. -
Stavio sam preko ins. verziju wp 10581 mobile i sada mi neće da primini instal aplikacija na microsd tj. uopce mi je ne prikazuje da na nju išta stavim i ono bitno zašto mi je ver. hardvera sa 3.0.0.0 na wp 8.1 prešla instalacijom 10-ke na ver. 1.0.0.0 ?? To mi se nikako ne sviđa.
Molim vaše komentare i mišljenja.

Zahvaljujem

1 10 hvala 0
16 godina
Stjepan2016 kaže...

Znači registrovao si se samo da bi blatio WP, danas si registrovan i ovo ti je jedini post na forumu. Divno...

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

još jedan koji se pravi pametan i nadograđuje na Win 10 a bez da se prvo upoznao sa radom i korištenjem stabilnog 8.1 a onda dolazi prigovarati a sam si je kriv....

inače 1200 kn za 640 je nikakva cijena za odlični mobitel... androidi takve klase koštaju duplo više...

vrati se na 8.1 i nauči se prvo koristiti WP ( u biti ja koristim WP 3 godine i meni još ne pada na pamet da prelazim na Win upravo zato što još ne radi najbolje kako bi trebao i ima puno toga za popraviti na njemu)... i zaboravi sve što je na Androidu i ne uspoređuj ih međusobno... istina neke aplikacije su lošije, neke su bolje, sveukupno gledajući ja nikad na Android nazad neću ići... 

WP je zamišljen tako da ne bude isti kao Android već da bude stabilniji, brži i puno sigurniji nego Android i tu su se morale žrtvovati mnoge stvari koje imaš na androidu a u biti su ahilova peta sigurnosti. drugi problem (koji je usko povezan sa ovime što sam prvo napisao) je što aplikacije u Javi nisu podržane na WP upravo zbog sigurnosti a većina programera upravo koristi javu 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 14:17 (dadn).
Moj PC  
4 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Haker_x kaže...
Stjepan2016 kaže...

Znači registrovao si se samo da bi blatio WP, danas si registrovan i ovo ti je jedini post na forumu. Divno...

Čovjek je samo napisao svoje mišljenje

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne sme se huliti na Windows!

Kad sam ja pomenuo neke stvari koje mi smetaju na WP 8.1, dobio sam TD-ove i odgovor da je to sve ispravljeno u W10. Kad se sa problemima javio čovek koji je prešao na W10, dobio je TD-ove i odgovor da se pravi pametan što je prelazio na W10, da to ne rade ni iskusniji korisnici, jer je nedovršen, a kamo li noobovi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 15:18 (Ivan(4)).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja nikome ne preporučavam prelazak na Win 10... za mene je W10M na starim 8.1 uređajima loš (da se kulturno izrazim) :) a najmanje da su riješeni problemi na njemu... po meni 8.1 savršeno radi i mislim da je ljudima bolje da ostanu na 8.1 a ako želite Win10 da kupe Win10 uređaj koliko god se činilo da radi dobro na nekim uređajima. (posebno bih preporučio onima koji imaju 8.1 uređaj da si skinu sa Windows Device Recovery Tool sadašjnu verziju 8.1 na kompjuter da uvijek mogu vratiti 8.1 kad zažele jer nikad se ne zna kako će biti za mjesec-dva ili više...) 

najveći problem je što si ljudi svašta zamisle i misle da nešto treba biti a onda se razočaraju.... WP, tj W10M nikad neće biti kao Android i to si izbijete iz glave. prihvatite Windows uređaje onakve kakve jesu, njihove prednosti i njihove mane... ja sam svjestan toga i meni su savršeni uz sve mane koje imaju i mene uopće ne smetaju te mane da bih živčanio, pljuvao po Microsoftu ili ne znam kome... meni je najvažnije da je sučelje brzo, da je sistem siguran, da baterija traje ok i da ne brinem da mi pokreće u poozadini nešto što ne znam da imam na mobitelu... uživajte u životu a ne brinuti o tome kakav je WP :)

Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
Stjepan2016 kaže...
Pozdrav ljudi,

naime novi sam na ovom forumu kao i na windows mobile os. Prije par dana birao sam između lumia 535 i lumia 640 ds no zbog financija izabrao 535 za 650 kn (simpa) nažalost mislim da je ipak bolji 640 al on ima duplu cj. (1295 kn u tele2) no da krenem.
Presao sam sa dosta losijeg meanit Q5 android i mislim si da je bolji od lumie bilo bi dobro da se varam no evo nekih stvari.
1. Kada slikam i dobijem sliku ona mi je nekako zrnatija dobra je al je stvarno previse zrnata
2. Mob kad stavim na punjac sam se automatski pali neće da ga puni isključenog.
3. Cini mi se da su aplikacije puno lošije čit. zastarjele nego na androidu (tipa fb, mess..)
4. 80% apl. sa androida nisu dostupne na wp- tj. Izrazito mali broj kvalitetnih apl. ima na tom sustavu
......
Plus je taj što mi se sviđa metro ui i da nema google apl. tipa youtube, gmail i sl. -
Stavio sam preko ins. verziju wp 10581 mobile i sada mi neće da primini instal aplikacija na microsd tj. uopce mi je ne prikazuje da na nju išta stavim i ono bitno zašto mi je ver. hardvera sa 3.0.0.0 na wp 8.1 prešla instalacijom 10-ke na ver. 1.0.0.0 ?? To mi se nikako ne sviđa.
Molim vaše komentare i mišljenja.

Zahvaljujem

Odgovori:

1. Zrnatost se pojavljuje meni samo kod slika rađenih u tamnijim uvjetima, na suncu su slike za specifikacije kamere koje ima sasvim solidne. Ne možeš očekivati kvalitetu slika s Lumie 1020, jer je druga optika, drugi otpički čip, itd itb

2. Tako je podešen sustav. I velika većina Androida je namještena da se spajanjem na punjač automatski pali mobitel. Ako ti "smeta" (ne želiš da ti noću zvoni, bojiš se zračenja), postavi mobitel u avionski mod tijekom noći

3. Aplikacije ne mogu i nikada neće biti iste kao što su na Androidu, nisu zastarjele, jednostavno su takve, imaju set mogućnosti koje je sam developer ugradio u aplikacije

4. Kao što je kolega rekao, mnogo aplikacija nema jer WP ne podržava Java aplikacije, u čemu je još uvijek velika većina aplikacija na Androidu napravljena.

Bonus: Zašto ti se ne sviđa što je s hardware revisiona 3.0 se prebacilo na 1.0? To nema nikakve veze s radom uređaja, tako da ne znam što te to muči.

Savjet: screenshot ekrana radi se pritiskom na tipku volume down + power.

Zaletio si se ne grlom u jagode, već u lubenice. Prva greška. Stavljanje Win 10 Mobile - a. To je još uvijek beta software i kao takav ima bugove. Vrati se na 8.1 i nauči se koristiti sustav na njemu, imaš vremena, ionako će za mjesec, dva doći završna verzija 10e, pa onda nadogradi.
Komentar da nema 80% aplikacija s Androida: što ti nedostaje? Snapchat? Da si imalo provjerio prije nego si se odlučio za WP, znao bi da ga nema i koji je razlog. Retrica? Ima tona aplikacija koje su čak i bolje od Retrice, a i ona uskoro dolazi na Win platformu. Ako misliš da nema igara, ima ih. Itekako. Malo pogledaj po Trgovini i vidi izbora. Ima Instagram, ima Tumblr, čak i Tinder, Periscope također postoji za WP. Da, nisu sve nativne aplikacije (npr. za Tinder imaš Timber i 6tin, koje su obje mnogo bolje od nativnih aplikacija s Androida i iOSa), za Tumblr, Instagram imaš nativne aplikacije, ali također postoji 6tag (6sec ako ti treba Vine) i Turtle viewer za Tumblr.

Ajmo ovako. Zamoliti ću te da napišeš listu aplikacija koje ti nedostaju, pa ću ti ja osobno reći što ima, zajedno s linkovima na Trgovinu da si sam preuzmeš.

I nemoj da te utepem da mi počneš govoriti kako Play store ima bilijun aplikacija, a Store samo nekoliko stotina tiuća, jer sigurno ti od tih bilijun aplikacija ne trebaju sve, a i sam pogledaj koliko klonova ima na Play store - u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 16:06 (WackyZG).
18 godina
WindowsPhone - Općenito

@dadn Hvala za Recovery Tool, to će mi svakako trebati.

Na WP 8.1 mi smeta što nema swipe unosa na našem jeziku (W10 će imati), što dialer dok unosim broj ne pretražuje automatski imenik (W10 će to raditi), čudno ponašanje email aplikacije u nekim situacijama (W10 donosi novu), preagresivno hiberniranje aplikacija iz kojih na trenutak izađem (ovo je moža i do same aplikacije, ali navodno W10 ima bolji multitasking)... Iz svih tih razloga ću definitivno isprobati W10 na svojoj 640-ici. Ako ta kombinacija ne bude radila kako treba, mislim da ću se pokajnički vratiti Androidu, iako ima stvari koje mi se sviđaju. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 16:07 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav.

Iskemijao sam B netov modem (Thomson) + Siemens SX763 i uspostavio wi fi (bar se nadam).

Moja Lumia 520 (Windows 8.1) pokazuje da ima signal ali ne mogu se spojiti... Vidim da postoji i famozni proxy, kako da ga postavim na Lumiji 520?

Hvala.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@Ivan(4) Nije to ništa,meni ono vrtićko dijete non stop lupa TD,kako jadno .

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Ajde, ajde. Vidiš da nije sve tako crno, "vrtičko dijete" ti je dalo TU. (srry, bilo je jače od mene)

14 godina
odjavljen
WackyZG kaže...
Silwncer kaže...

Ajde, ajde. Vidiš da nije sve tako crno, "vrtičko dijete" ti je dalo TU. (srry, bilo je jače od mene)

Ne znam ja šta ti vidiš haha  

16 godina
Dex.pwn kaže...
WackyZG kaže...
Silwncer kaže...

Ne znam ja šta ti vidiš haha  

Ccccc... sad mi je žao što nisam SS okinuo, pa da te ucjenjujem.

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Para neam, curu neam.... 

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

... a gramatika 0

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 0