WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.055.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
A jel se trajanje poziva resetira vracanjem na tvornicke postavke?
16 godina
WindowsPhone - Općenito

U "senzoru podataka" se moze vidjeti potrosnja prometa na wi-fi i na mobilnoj mrezi.

Tako i koja app koliko trosi, a kako se moze po mjesecima vidjeti potrosnja, da se postavi po datumu,mjesecu.

Znaci da mozes na kraju mjeseca pobrisati izmjerenu potrosnju pa da ponovo mjeri za naredni mjesec.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 23:05 (kran).

0 0 hvala 1
12 godina
Did12 kaže...
A jel se trajanje poziva resetira vracanjem na tvornicke postavke?

ne

Sami sebi smo najveci neprijatelji
17 godina

A da li se u Data Sense za mobilnu mrežu ubraja i količina podataka koja ide za Internet sharing?

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Šta reći....

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Šta reći....

Pa da nemaju planove za nadogradnju WP aplikacije zato sto uskoro izlazi univerzalna aplikacija.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

A je li poboljšana ? Nisam znao.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Colorize Picture trenutno besplatna (8 kn)

http://windowsphone.com/s?appid=7180adab-b334-4671-8c50-7a583338847a

Intelligent Lens Blur trenutno besplatna (16 kn)

http://windowsphone.com/s?appid=92ec1949-f1e8-4e6c-a691-60249e307675

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kako se rjesiti glupih reklama,sto god otvorim iskacu prije reklame,jel ima koji alat za cjeli mobitel

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Kad otvorim senzor pohrane  pod "ostalo" sve više mb mi se sakuplja, kako očistiti to da ne zauzima prostor, o čemu se tu radi pod tom stavkom.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kran kaže...

Kad otvorim senzor pohrane  pod "ostalo" sve više mb mi se sakuplja, kako očistiti to da ne zauzima prostor, o čemu se tu radi pod tom stavkom.

to ti je sve ostalo što ne spada pod kategoriju glazbu, dokumente, video, slike, tj sve ostalo što ne spada pod navedene kadegorije u senzoru pohrane... 

za čišćenje možeš probati i sa trikom da prvo pomakneš godinu unaprijed, ugasiš i upališ mobitel. ako uđeš odmah pod "Ostalo" u senzoru pohrane, možda ćeš vidjeti da se Ostalo napunilo ali to je zato što je sistem pokrenio čišćenje, nakon nekoliko trenutaka memorija će se počistiti... nema garancije da će se Ostalo smanjiti jer neće obrisati ono što telefon koristi...

11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

kako se rjesiti glupih reklama,sto god otvorim iskacu prije reklame,jel ima koji alat za cjeli mobitel

nema nikakvih alata... to ti je problem samih web stranica što ih filaju reklamama...

postoji trik ali samo za interop (hakirane) otključane mobitele da se pomću HOSTS fajle blokiraju reklame (isti trik sa HOSTS kao na androidu ili PC windowsima), ali glavni problem je što interop otključavanje više nije moguće napraviti na 8.1 (na 10 insideru je moguće)

samo da dodam, na 8.1 nije moguće napraviti interop otključavanje zbog nove verzije dodaci+informacije koja se ne da instalirati na SDkarticu a SDkartica je potrebna da bi se napravilo otključavanje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 12:00 (dadn).
16 godina
dadn kaže...
kran kaže...

to ti je sve ostalo što ne spada pod kategoriju glazbu, dokumente, video, slike, tj sve ostalo što ne spada pod navedene kadegorije u senzoru pohrane... 

za čišćenje možeš probati i sa trikom da prvo pomakneš godinu unaprijed, ugasiš i upališ mobitel. ako uđeš odmah pod "Ostalo" u senzoru pohrane, možda ćeš vidjeti da se Ostalo napunilo ali to je zato što je sistem pokrenio čišćenje, nakon nekoliko trenutaka memorija će se počistiti... nema garancije da će se Ostalo smanjiti jer neće obrisati ono što telefon koristi...

Nemam jos nista od glazbe,dokumenata, slika ni videa na njemu. Koliko sam skuzio nakon koristenja IE i Store onda mi se povecaju mb u njoj.

11 godina
neaktivan
kran kaže...

Nemam jos nista od glazbe,dokumenata, slika ni videa na njemu. Koliko sam skuzio nakon koristenja IE i Store onda mi se povecaju mb u njoj.

očigledno me nisi shvatio.... to je sve ostalo što ne spada, odnosno ono što telefon ne može staviti pod dokumente, slike, video, pa ih stavlja pod Ostalo...

i ne možeš to ti sam čistiti već sam sistem automatski vrši čišćenja, zato sam neaveo trik sa pomicanjem godine da se zavara sistem... ali ne može sistem izprazniti Ostalo kad aplikacije koriste stvari iz njega... to je tako i gotovo... možeš kukati i žaliti se ali to je tako, moraš se naviknuti i prihvatiti... nabavi veću SD karticu (ako telefon ima tu opciju), stavi pohranu na SD karticu i nemaš frke...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 12:07 (dadn).
16 godina
kran kaže...

Ostalo su temporary datoteke koje sustav stvara. Kada stisneš na Ostalo, ponuditi će mogućnost očisti. Stisni na to i pusti da odradi.

Edit: naravno, neće očistiti sve, zbog razloga koji je dadn rekao, korištenje datoteka pod ostalo od strane aplikacija na mobitelu, nikada nećeš imati 0MB tamo.

@dajac: na WP nema ad blockera. Ako imaš interop unlock napravljen, mislim da se može modificirati Host file da "glumi" neku vrstu ad blocka, ali sve to radiš na vlastitu odgovornost.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 12:29 (WackyZG).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne moze se ocistit kada se otvori "ostalo" pise samo #ovo su vrste datoteka koje ne prepoznajemo i ne mozemo kategorizirati. Povezite telefon s racunalom da biste njima upravljali#

Naravno kada se spoji na racunalo ne vide se svejedno.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

L950 video sample

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
kran kaže...

Ne moze se ocistit kada se otvori "ostalo" pise samo #ovo su vrste datoteka koje ne prepoznajemo i ne mozemo kategorizirati. Povezite telefon s racunalom da biste njima upravljali#

Naravno kada se spoji na racunalo ne vide se svejedno.

rekao sam ti: ignoriraj i živi s time... 3 godine sam s time i boli me briga za to...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 14:15 (dadn).
11 godina
neaktivan
skank666 kaže...

L950 video sample

evo i mali osvrt na nokia mobu

http://nokiamob.me/2015/11/02/video-impresivan-4k-videozapis-snimljen-lumijom-950/

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

A ovako bi trebao ići Win10M upgrade

Moj PC  
5 0 hvala 7
14 godina
WindowsPhone - Općenito

a u jarane, tek u februaru

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina

Izvor? (tablica)

HTC 8X :)
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

Aha, znači predviđanja/nagađanja. Ipak, nadam se da su u pravu za 8X. 

11 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Izvor? (tablica)

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/21043_The_Windows_Phones_which_will_.php

ali ja sam tako predviđao još prije 6 mjeseci da će doći krajem godine...

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Qrac da im ja čekam u februaru,a ni drugi sigurno.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Tko neće htjeti, neće morati čekati. I onako će RTM doći prvo Insiderima. Kada se pojavi, lijepo Win insider instalirati, skinuti RTM, izbrisati app nakon nadogradnje i voila! Na RTMu W10 Mobile će te biti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 7:29 (WackyZG).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina

Ako ti je mob podržan u Insider programu...

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Podržava li Insider 630 ?

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 1
18 godina
Silwncer kaže...

Podržava li Insider 630 ?