WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.055.373
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Kod mene je u pitanju vip mreza. Također nikada ni wifi i mobilne ne gasim tako da ili do mreže ili viber servera. Nezna drugo sta moze bit... do danas uredno radilo

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 11:52 (neno20st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
passat kaže...

Koliko vas je vratilo sa 10 na 8.1?
Citam po nekim forumima da ima slucajeva da se ekran samo zacrni bez obzira o kojem se mobitelu radi.

WP10 me ljuti samo tako.. Sve bugove mogu zanemarit, al random zakljucavanja ipak ne mogu.

Random zacrnjavanja, tj. zaključavanje mobitela događa se ljudima koji ne znaju rad "virtualne" trake s upravljačkim ikonama (back, Windows, search). Naime, double tapom na prostor između tih ikona, mobitel se zaključava. Već smo raspravljali o tome na temi, pa evo i slika na koji dio trake se to odnosi. 

A bugovi... ovaj zadnji build je išao sa 10572 bez hard reseta (10572 sam stavio na hard resetirani 8.1, odmah nakon downgradea). Osim tu i tamo neotvaranja Insider huba ili "hanganja" kod otvaranja aplikkacija (rješivo sa gašenjem procesa držanjem tipke down i swipeom prema dolje), nemam nikakvih bugova u korištenju, čak se i proximity senzor probudio u ovom buildu i gasi ekran u pozivu (poznati Win10 bug na 535). 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 11:56 (WackyZG).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Kod mene ne kasne poruke, samo nema obavijesti kada stignu, nego se mora otvoriti aplikacija onda se poruka vidi da je stigla, viber i whats up.

To je do same Aplikacije i Windows Phona, na Androidu nema tih problema.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kran kaže...

Kod mene ne kasne poruke, samo nema obavijesti kada stignu, nego se mora otvoriti aplikacija onda se poruka vidi da je stigla, viber i whats up.

To je do same Aplikacije i Windows Phona, na Androidu nema tih problema.

meni ne kasne, čak mi na Lumia 640 prije dođe obavijest za viber poruku nego na PC-u

16 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
passat kaže...

Koliko vas je vratilo sa 10 na 8.1?
Citam po nekim forumima da ima slucajeva da se ekran samo zacrni bez obzira o kojem se mobitelu radi.

WP10 me ljuti samo tako.. Sve bugove mogu zanemarit, al random zakljucavanja ipak ne mogu.

Random zacrnjavanja, tj. zaključavanje mobitela događa se ljudima koji ne znaju rad "virtualne" trake s upravljačkim ikonama (back, Windows, search). Naime, double tapom na prostor između tih ikona, mobitel se zaključava. Već smo raspravljali o tome na temi, pa evo i slika na koji dio trake se to odnosi. 

A bugovi... ovaj zadnji build je išao sa 10572 bez hard reseta (10572 sam stavio na hard resetirani 8.1, odmah nakon downgradea). Osim tu i tamo neotvaranja Insider huba ili "hanganja" kod otvaranja aplikkacija (rješivo sa gašenjem procesa držanjem tipke down i swipeom prema dolje), nemam nikakvih bugova u korištenju, čak se i proximity senzor probudio u ovom buildu i gasi ekran u pozivu (poznati Win10 bug na 535). 

E to nisam znao. To se vjerojatno cinio kao super feature na prvi pogled, ali moja lumia je preosjetljiva na imalo vlazne prste ili ekran tako da cesto promasi jesam li stisnuo back ili izmedju.

I da, to negasenje ekrana me isto nazivciralo. Na svakom pozivu sam morao kao retardiran cuvat mob 60 stupnjeva od ravnine uha jer sam prvih nekoliko puta ili prekinuo poziv, ili ukljucio mobilne podatke, ili iskljucio wifi pa si prekinuo vezu i sl.

Mislim da neke stvari ipak moraju funkcionirati od pocetka, bez obzira sto nije final verzija.

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni na L535 , obavijesti od whatsup-a nikad ne dolaze , moram ući u app da bi vidio ima li što ili mi ljudi šalju sms "pogledaj whatsup"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Samo da kazem da je proradilo, sad dolazi sve instantno...dokad ko zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Svi koji imate problema s Wappom i Viberom, probajte deinstalirati aplikacije, pa ponovno instalirati, ali bez povlačenja backupa, pogotovo kod wappa. 

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
dadn kaže...

a da li znaš da je to još uvijek test verzija a ne finalna? 

stvarno ne znam što ste svi zapeli oko te 10-tke... koliko se meni čini ona nikad neće raditi na 8.1 uređajima dobro i brzo kao što radi 8.1... ja sam se s time pomirio i boli me briga za 10... 8.1 radi savršeno... ako bude para nabavit ću 950 XL ali 8.1 ostaje moj primarni mob...

Očito nisi probao zadnji build, na 640XL gotovo da nema razlike u odnosu na 8.1.

passat kaže...

E to nisam znao. To se vjerojatno cinio kao super feature na prvi pogled, ali moja lumia je preosjetljiva na imalo vlazne prste ili ekran tako da cesto promasi jesam li stisnuo back ili izmedju.

Ta opcija se da isključiti Settings > Lock Screen > Double-Tap the navigation bar to turn off the screen.

Swedish latin super funk.
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ekipa. Do prije nešto manje od godinu dana imao sam L925 koja je bila ok mob sa relativno slabom baterijom. Prodao sam je jer su mi falili neki bitni appovi pa sam kupio note 3 koji i danas koristim. Sad je došlo vrijeme da uzmem drugi fone ali naviknuo sam se na olovku pa bi opet tako neki uređaj sa olovkom. Od kad je ms najavio ovaj win continuum, želim ponovo na winse ali za sad jedino što je zanimljivo je 950xl koja opet ne podržava olovke (ni wacom, ni ntrig), niti ima adekvatne appove za bilješke (osim možda one note). Zna li možda netko više o glasinama vezanim za surface phone. Hoće li to uopće ikada vidjeti svjetlo dana ili je to jedan od projekata koji 'samo što nije' ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

ima li netko aplikaciju hot music za skidanje glazbe i kako vam se ponaša zadnjih dana, ne mogu više poslušati nijednu pjesmu koja mi nije skinuta

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

S ovim novim 10581 buildom stigli su mi novi iritirajuči problemi

- ne mogu namjestit mjesto za pohranu (imam sd karticu koju uredno očitava)

-ne mogu postat slike na forum jer jednostavno ne reagira kad stisnem Dodaj slike

- ne rade mi i neke stvari iz setingsa uključujuči info zaslon (kad kliknem jednostavno me vrati nazad)

Ista stvar i nakon hard reseta

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 13:54 (nicky.sl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zaobilazno rješenje za karticu je da ti instalira app gdje god (pamti od zadnjeg builda, ako je bio SD, već zna), uđeš u Storage pa u Apps+Games poklikaš Move pod aplikacijama koje želiš maknuti na SD. Malo iritira, ali tako je za sada. 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Prijavi im te probleme,za storage se već zna.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
3 1 hvala 2
12 godina
Silwncer kaže...

Prijavi im te probleme,za storage se već zna.

jesam

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja sam mogao biti Insider od samog početka za Mobile ali nisam imao viška mob.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

S ovim novim 10581 buildom stigli su mi novi iritirajuči problemi

- ne mogu namjestit mjesto za pohranu (imam sd karticu koju uredno očitava)

Kad nabacuješ novi build obično pročitaš što je unaprijeđeno a što je još uvijek ostalo da se popravi. U ovom tvom prvom slučaju posebno se naglašavalo korisnike na taj problem...

14 godina
dadn kaže...
hrka11 kaže...

Pozz...zanima me od was je li neko koristio ili koristi trenutno microsoft lumia 535 i kakav je mob?ima li problema sa softverom itd...jer koliko vidim da je dosta jeftin,a dosta ga hvale.

sa softwerom nema nikakvih problema.... to je WP sistem i svi imaju (manje-više) isti... jedini problem na 535 je hardverski, tj, određene serije imaju problema sa touchem... moja preporuka bi ti bila da uzmeš 640, nije pretjerano skup a savršen... 

Uzeo sam starom prije 2mj 535 i nema nikakvih problema. Mislim da je ovaj problem s touchem rijesen na novijim verzijama.

Nego od jucer sam i osobno vlasnik WIN Phone-a posto sam si upecao 640 LTE.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Delight Games (Premium) trenutno besplatno (39 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=51688aee-0c21-401f-9998-1dfe22a1179f

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kako radi zadnji build na 630 ?

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Moze li se na WP vidjeti koliko je sati mob radio?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nisam siguran ali mislim da ima info koliko preostaje baterije i od kad je skinuta s punjača. Btw. Ovaj dex postaje jadnik sa ovim TD 😂😂😂 .

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Nisam siguran ali mislim da ima info koliko preostaje baterije i od kad je skinuta s punjača. Btw. Ovaj dex postaje jadnik sa ovim TD 😂😂😂 .

A da.... Kad si ti krenio lupati TD zbog toga što smo ti mi lupili TD na post gdje si napisao da će WP propasti onda sam krenio i ja 

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

LIVE SPORT TV APLIKACIJA,SUPER RADI

dajac
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 17:14 (dajac59).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Da,ti i onaj psihopat. Kao prvo,uvrijedio si moju nacionalnost (a mi ćemo je i krvlju braniti),Microsoft ima sjedište u Sarajevu,tako da znaju gdje je BiH. Kao dalje,ja sam lupio TD jer se nisam složio s tvojim mišljenjem i to je moje pravo da li ću koristiti ili ne. I još za kraj mogu reći da mi je drago što je WP druga platforma po ranku,kod nas Linux je rijetkost.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
1 3 hvala 1
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Da,ti i onaj psihopat. Kao prvo,uvrijedio si moju nacionalnost (a mi ćemo je i krvlju braniti),Microsoft ima sjedište u Sarajevu,tako da znaju gdje je BiH. Kao dalje,ja sam lupio TD jer se nisam složio s tvojim mišljenjem i to je moje pravo da li ću koristiti ili ne. I još za kraj mogu reći da mi je drago što je WP druga platforma po ranku,kod nas Linux je rijetkost.

Pa reko sam da ne znaju ni gdje je Hrvatska ni Srbija... Ne znaju Francusku nači na karti(pokušat ću naći video lol)... Ispričavam se ako te je taj TD uvrijedio... Ne želim bijeli karton, ćao.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

I bolje. Da ne znaju ne bi ni imali Microsoft u BiH.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Did12 kaže...
Moze li se na WP vidjeti koliko je sati mob radio?

ima koliko poziva ukupno imaš (trajanje)

16 godina
Kako se ponasa novi build (10581) na starijim uredajima?
Kakav je po pitanju trosenja bateriju u odnosu na 8.1?
Bugovi se cine prilicno prihvatljivi, i build prilicno stabilan (bar na papiru)?

Dali se sta napravilo po pitanju "nuznih" aplikacija?
Nesto sam citao da je fb dobio novu aplikaciju? Dali je messenger konacno stabilniji i na razini (da mu ne treba 5+ sekundi da ude u poruke ili da se nakon par skeundi otvaranja samo crasha)?
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice