WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.164
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
R36 kaže...

Ekipo frend mi ima Lumiu 640 i kad mu pošaljemo video na whats app npr od 1min njemu mob odreže i napravi mu video da 30 sek i to radi na svakom videu.U čemu je fora??

to nije problem u WP... sam WhatsApp ima limit za media fajle da budu veličine 16 mb.... znači sve veće od toga se "reže".. prosječni HD video od 20-30 sekundi je već u tom limitu...

na rootanom androidu se može to povećati, ali nisam probao na interop otključanoj Lumiji.... baš bi trebao pogledati

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Kako radi Facebook aplikacija na WP ? Da li brzo i fluidno otvara ili isto kao i na androidu zna malo štekati, i jel isto puno troši ram-a.

Ako može netko iznjeti iskustva.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dadn kaže...
R36 kaže...

Ekipo frend mi ima Lumiu 640 i kad mu pošaljemo video na whats app npr od 1min njemu mob odreže i napravi mu video da 30 sek i to radi na svakom videu.U čemu je fora??

to nije problem u WP... sam WhatsApp ima limit za media fajle da budu veličine 16 mb.... znači sve veće od toga se "reže".. prosječni HD video od 20-30 sekundi je već u tom limitu...

na rootanom androidu se može to povećati, ali nisam probao na interop otključanoj Lumiji.... baš bi trebao pogledati

Ako imate problema sa slanjem videa imate Video optimizer for whatsapp, a na Telegram-u možete slati fajlove do 1.5GB

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
16 godina
DommY kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Vozi li netko 640 DS na desetki? Zanima me jesu li dodali opciju pohranjivanja here mapa na SD karticu?

Pogledaj ovaj video, obrati paznju nakon 2:30 minute.

Izvrsne vijesti! Hvala na informaciji.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Koliko vam zauzima system u storage sensu? Meni 7.07 gb.. sta je puno puno previse s obzirom da imam 16gb interne memorije bez mogucnosti za ugradnju memorijske. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ativ S odnešen u Links, sutra ga šalju za servis. Jel netko zna koliko treba proći dana da se traži novi? Nisam siguran dal je 15 ili je po novom zakonu(ako je to novi zakon) više/manje.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Koliko vam zauzima system u storage sensu? Meni 7.07 gb.. sta je puno puno previse s obzirom da imam 16gb interne memorije bez mogucnosti za ugradnju memorijske. 

4,50 GB na L920... malo previše kod tebe to je skoro pola interne memorije...

17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ativ S odnešen u Links, sutra ga šalju za servis. Jel netko zna koliko treba proći dana da se traži novi? Nisam siguran dal je 15 ili je po novom zakonu(ako je to novi zakon) više/manje.

Ja koliko vidim ti si bas opuco da trazis novi telefon...Koliko si se ti upro za novi telefon siguran sam da ce se oni isto toliko da ne dobijes novi vec da ti poprave tvoj.

17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ravno 5 giga na 930

14 godina
3,43 od ukupno 8 na 730. Dosta...
Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ne postoji zakon po kojem mozes traziti novi ili da ti je servis duzan odobriti novi mobitel. Jedini koji odlucuje o tome je ovlasteni servis. Nema cak po zakonu definiranog roka (ako se ne varam) u kojem su ti duzni popraviti mobitel. Kazu "u razumnom roku".
To da ti je mobitel bio 3,4 puta zbog istog kvara na servisu, mogao bi se s njima natezati pa mozda izvuc novi, ali ovako odmah, jako su ti male sanse za to. Ali tko zna, mozda si sreckovic.
- HTC 8S -
14 godina
Citao sam da su sa hard resetom ljudi smanjili zauzece systema sa 7-8gb na 3, jel ima mozda jos neki drugi nacin?
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Napravio sam hard reset nakon sta je dosao build, sada sistem ima 3.3gb, nez koliko je bilo prije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
malina22 kaže...
Dex.pwn kaže...

Ja koliko vidim ti si bas opuco da trazis novi telefon...Koliko si se ti upro za novi telefon siguran sam da ce se oni isto toliko da ne dobijes novi vec da ti poprave tvoj.

Jer ga neće popravit jer isti se više ne proizvodi(manjak dijelova?)... Nije da imam nešto protiv Samsung Ativ Sa... Mobitel ljepše izgleda od većine Lumia, ima predivan zaslon bla bla bla... 

16 godina

Kako se radi hard reset ?

14 godina
odjavljen
kran kaže...

Koji mobitel?

16 godina
Dex.pwn kaže...
kran kaže...

Koji mobitel?

Lumia 640

16 godina
kran kaže...

Postavke => O telefonu => Resetiraj uređaj (na dnu izbornika)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 14:05 (WackyZG).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Da li se tim resetiranjem izgube aplikacije i podešenja na mobitelu ?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
kran kaže...

Da li se tim resetiranjem izgube aplikacije i podešenja na mobitelu ?

Aplikacije da, sve ti se očisti... Jedino napravi backup aplikacija i one će ti se same instalirati nakon reseta

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel doša taj novi build najavljen za danas ?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Trebao bi (uzmi u obzir zone). @Dex isto ti je na svim Windows Phone uređajima,isti OS.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

koristim micro SD karticu od samo 4 GB što sad vidim da je stvarno mala i razmišljam od koliko preko e-bay da je kupim i sa kojom klasom da mi bude brza

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Klasa 10 i najbolje idi na SanDisk

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Iskreno da ti kažem, ne znam... Prvo ne piše koja je marka(barem ja nisam vidio) drugo na tvome mjestu bi bolje kupio SD k. s manje kapaciteta al da ona bude iz trgovine jer ne vjerujem eBayu(prodavačima na eBayu) i njihovim informacijama koje napišu... A i cijena mi je sumnjiva malo

16 godina

Nije baš sigurna.

Najbolje ti je otići do nekog centra i tu kupiti, da se naći za 150kn (ako bude akcija) od 64gb sandisk klase10, a za 80ak bez problema nađeš 32gb.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

a što misliš otkuda dolaze te kartice u naše trgovine,isto iz kine itd,ok a sad me zanima kako da ja ovu svoju karticu oslobodim tj.očistim i prebacim na externi hard da je imam praznu i ponovo punim fotografijama

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dajac59 kaže...

a što misliš otkuda dolaze te kartice u naše trgovine,isto iz kine itd,ok a sad me zanima kako da ja ovu svoju karticu oslobodim tj.očistim i prebacim na externi hard da je imam praznu i ponovo punim fotografijama

Sigurniji si kad uzmeš iz trgovine a ne da kupuješ s eBaya

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Pročitaj malo reviewe od te kartice na ebayu pa budes vidio da ne valja kartica..

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 16:30 (DommY).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice