WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.388
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Koliko gb interne memorije ostane korisniku na Lumiji 640, od ukupno 8 gb koliko pise da posjeduje. Jel puno zauzme WP 8.1

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ostane oko 3GB, dok sam instalirao aplikacije, pokoju igru ostalo 1,5 GB. Ubrzo potrosis i taj 1GB sa 100tinjak slika i pokojim videom.

Tako da sam si prije koji dan uzeo 16GB microsd.

Bez obzira na to, mob je prva liga!

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
16 godina
Stvarno malo ostane od 8 gb, jel se mogu sve aplikacije prebaciti na sd karticu. A kako je sa potrošnjom RAM-a jel bolje nego na androidu.
11 godina
neaktivan
kran kaže...
Stvarno malo ostane od 8 gb, jel se mogu sve aplikacije prebaciti na sd karticu. A kako je sa potrošnjom RAM-a jel bolje nego na androidu.

100x bolje neg na androidu... uređaji sa 512 MB rama rade puno bolje nego andoidi na 1GB....

16 godina
Pisao sam na prethodnoj stranici o problemu s novim fatboyom.
Danas sam otisao u mobis, isprobao drugi punjac - na L930 od prodavaca radi savrseno, na mojoj 920 nece!

Znaci, zakljucak je da fatboy, nov novcat, jucer kupljen je ispravan!
Ako netko zeli, cisto da vratim dio novaca, dajem ga za bugovce za 100 kn! Sve mozete isprobat kod mene :)

E sad, onaj drugi dio koji je skakljiv.
Kako sad najednom mi ne radi Qi punjenje? Uredaj mazen i pazen, nikad pao.
u Servisu je bio prije par mjeseci - mjenjanje zvucnika radi prasine. Uredaj je tamo otvaran, i nakon sta je vracen meni, tek sam par dana kasnije skuzio da mi nedostaju sarafici na dnu uredaja (pisao sam vec i tu o tome). Nosio sam natrag i objasnio stvari, zasarafili su mi uredaj odmah. Mene sad zanima, dali je moguce da su mi u mobisu prilikom servisiranja uredaja dali neko kuciste koje nije "moje prvobitno" - koje nema zavojnice za qi?
Kakva su mi prava sada buduci da je garancija istekla prije 3 mjeseca?
U mobisu sam digao frku, dali su mi samo papir da napisem prigovor i donesem zajedno s papirima i uredajem...
Znaci, par dana bi bio bez uredaja, a pitanje je dali bi se isplatilo?
Mogu zivjeti dalje bez qi punjenja, al nije mi ugodno znat da ga nemogu koristit na uredaju koji je za to napravljen i da je zbog toga kriv (mozda?!) servis koji je mislio da necu skuziti zamjenu maske...
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

budući da se bijela lampica palila znači da je zavojnica (modul) u telefonu... možda je samo kod sastavljanja nešto loše (krivo) ili uopće nije spojeno pa punjenje ne radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dadn kaže...

budući da se bijela lampica palila znači da je zavojnica (modul) u telefonu... možda je samo kod sastavljanja nešto loše (krivo) ili uopće nije spojeno pa punjenje ne radi

Bjela lampica se upali, tako je!

Ali nedaje znak (niti zvuk) da se puni... Mene je strah posto nisam strucan otvarat uredaj, a na servis nositi i tjedan dana biti bez uredaja takoder nebi htio.

Naravno, bilo bi super ako se ti dadn ili netko drugi kuzi u to, pa da otvori i sastavi uredaj kako treba (za pivkana ili nesto po dogovoru ), posto bi stvarno volio zadrzat (i korsitit) fatboy!

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

rastavljo jesam 920 ali samo radi zamjene baterije a to nije toliko "duboko" rastavljanje. ako su već zabrljali u Mobisu onda je najbolje rješenje da i oni to riješe jer moglo bi nešto biti potrgano a onda ako netko drugi otvara može biti problema... ovako barem ne moraš lagati da nitko drugi nije dirao osim "majstora" u Mobisu...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
dadn kaže...

rastavljo jesam 920 ali samo radi zamjene baterije a to nije toliko "duboko" rastavljanje. ako su već zabrljali u Mobisu onda je najbolje rješenje da i oni to riješe jer moglo bi nešto biti potrgano a onda ako netko drugi otvara može biti problema... ovako barem ne moraš lagati da nitko drugi nije dirao osim "majstora" u Mobisu...

Hvala ti puno na brzom odgovoru. Nista, onda cu odnjet mobitel i molit da se to tamo rjesi pred menom. Jer bez mobitela tjedan dana, zbogsvih obveza, nema sanse.

Znaci, po tvojem, zavojnice i sve potrebno za qi punjenje je u kucistu, ali nesto nije dobro spojeno?

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pretpostavljam jer kad stavim Lumiu bez bežičnog na QI punjač ne upali se bijela lampica, znači da pločica detektira zavojnicu... to je jedino logično za zaključiti... idem pogledati video rastavljanja da se malo podsjetim i možda mi padne na ideju što bi moglo biti

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

gledam video i nije mi jasno kako su mogli oštetiti bežično punjenje... u biti njega se ni ne dira osim ako se ne mora mijenjati... sad ostaje jedino da nešto nije u redu s njime ili kontakt kod sklapanja nije sjeo na matičnu dobro na ovom videu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ima li mi smisla nosit na servis posto vise nemam garanciju, iako je po svemu da su oni za*bali stvar?
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja bih reklamirao da sam na tvojem mjestu. kažeš im da ništa nije rađeno otkad je bila na servisu kod njih... ako ti probaju muljati samo reci kako ćeš ih reklamirati po internetu i novinama....

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
BinHex kaže...
Kao što već rekoh, ne smeta ni meno što nema č, ali predviđeno je da bude, odmah pored ć, a kao što se može vidjet, tu se nalzi samo kvačica od č, i tipka koja ništa ne radi. Ne smeta, ne pravi beku razliku, ali smiješno i ne ozbiljno.

Osim što kvačica radi kako treba (slovo pa klik na kvačicu), ne znam koji je problem dugo držati "c" i onda ponudi lijepo č i ć. Isto vrijedi za s-š i z-ž, pa čak i (totalno iznenađenje) i d-đ!

Daj malo mućnite glavom...

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
16 godina
dadn kaže...

ja bih reklamirao da sam na tvojem mjestu. kažeš im da ništa nije rađeno otkad je bila na servisu kod njih... ako ti probaju muljati samo reci kako ćeš ih reklamirati po internetu i novinama....

moram onda nac zamjenski uredaj, nema mi druge :)

sigurno ce par dana popravljati, posto se mobitel nekud salje navodno, nike popravak kod njih "iza pulta"?!

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav,

Evo već par dana se borim sa instaliranjem aplikacija preko Windows Storea.

Izbacuje mi kod pogreške: 80073cf9 i proguglao sam i isprobao sva predložena ''rješenja'' osim hard reseta.

Ima li netko ideju kako riješiti to?

L535 je u pitanju i do sada nisam imao takvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
BinHex kaže...
Kao što već rekoh, ne smeta ni meno što nema č, ali predviđeno je da bude, odmah pored ć, a kao što se može vidjet, tu se nalzi samo kvačica od č, i tipka koja ništa ne radi. Ne smeta, ne pravi beku razliku, ali smiješno i ne ozbiljno.

Osim što kvačica radi kako treba (slovo pa klik na kvačicu), ne znam koji je problem dugo držati "c" i onda ponudi lijepo č i ć. Isto vrijedi za s-š i z-ž, pa čak i (totalno iznenađenje) i d-đ!

procitaj ponovno moj i BinHexov post pa će ti biti jasnije. Nismo spominjali oficijalni 8.1 na kojem je i meni uredno radilo nego na 10ci putem Insider Preview. I ne, nisam se zalio, nego samo prokomentirao.

A kada vec spominjes c-č vjerujem da ces se sloziti da ke brze napisati c pa stisnuti kvacicu nego drzati c dok se pojavi č.

@x360gamer .. Idi tamo u mobis i nek ti to rijese, oni su zbrljali.. Ako budu srali prijeti im medijima a najvise inspektoratom i ministarstvom gospodarstva (mozes slat mob na vjestacenje u krajnjem slucaju).

- HTC 8S -
16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
BinHex kaže...

Ček još uvijek i u win10 postoji nelogičnost da je Ć na dva mjesta??

Onak, razmišljam uzeti l930 ali svaki put se malo zamislim je li to ispravna odluka kada vidim kakvih još gluposti i NeZnamHoćuLiPiškitiIliKakiti od microsofta ima.

Sudden hamburger menu u win10 neću ni komentirati. 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
17 godina
odjavljen
NeoOS kaže...

procitaj ponovno moj i BinHexov post pa će ti biti jasnije. Nismo spominjali oficijalni 8.1 na kojem je i meni uredno radilo nego na 10ci putem Insider Preview. I ne, nisam se zalio, nego samo prokomentirao.

A kada vec spominjes c-č vjerujem da ces se sloziti da ke brze napisati c pa stisnuti kvacicu nego drzati c dok se pojavi č.

Pa ovo i je Win10 IP.

Totalno mi je svejedno di je kvačica. Na mobu ionako pišem na eng tipkovnici, ovu sam upalio čisto radi demonstracije.

EZY-E kaže...

Onak, razmišljam uzeti l930 ali svaki put se malo zamislim je li to ispravna odluka kada vidim kakvih još gluposti i NeZnamHoćuLiPiškitiIliKakiti od microsofta ima.

Nije da stoje dva Ć jedan pored drugo, samo imaš opciju kako ćeš ga pisati (otkad je postojanje izbora nelogičnost?).

Sačekaj do final verzije i drž se androida. On je zakon. Tamo je samo jedno Ć.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
14 godina
odjavljen
EZY-E kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
BinHex kaže...

Napusti ovu temu

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Pusti ga neka lupeta gluposti,ionako trola . Ja ionako taj prečac ne koristim nego kvačicu isključivo. A gdje je ono tvoje "imao sam Windows i više nikad ?" ?

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...

Pozdrav,

Evo već par dana se borim sa instaliranjem aplikacija preko Windows Storea.

Izbacuje mi kod pogreške: 80073cf9 i proguglao sam i isprobao sva predložena ''rješenja'' osim hard reseta.

Ima li netko ideju kako riješiti to?

L535 je u pitanju i do sada nisam imao takvih problema.

account.live.com i provjeri da ti nije blokiran račun (ljudi zaborave potvrditi račun kad naprave novi)

ako je aplikacija instalirana na SD karticu, deinstaliraj je i probaj instalirati na telefon....

17 godina
dadn kaže...

account.live.com i provjeri da ti nije blokiran račun (ljudi zaborave potvrditi račun kad naprave novi)

ako je aplikacija instalirana na SD karticu, deinstaliraj je i probaj instalirati na telefon....

Provjerio sam, račun nije blokiran, a aplikacije ne mogu uopće instalirati, probao sam u postavkama namjesiti da instalira na telefon i dalje isti problem.

Isprobao sam i jedno od rješenja sa mijenjanjem regije koje također ne radi.

Probat ću izvaditi SD karticu pa onda instalirati.

EDIT: Uspio sam instalirati nakon što sam izvadio SD karticu

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 22:11 (s0me0ne).
16 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Od fanboyeva se ni ne može drugačije očekivati, dva Ć da nije nelogično? haha

Na androidu bi i ostao da mi nije dosadio.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jel ti na desktopu smetaju dva shifta? Dva entera? Dva ctrl-a? Jesu nelogični?

Daj oladi malo. Koga briga jesu dva ili jedan, bitno je da radi kako je zamišljeno. Slovo + kvačica za ove koji žele brže tipkati i long press ako si prešao sa androida gdje je to sasvim normalno.

16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Jel ti na desktopu smetaju dva shifta? Dva entera? Dva ctrl-a? Jesu nelogični?

Daj oladi malo. Koga briga jesu dva ili jedan, bitno je da radi kako je zamišljeno. Slovo + kvačica za ove koji žele brže tipkati i long press ako si prešao sa androida gdje je to sasvim normalno.

Na tipkovnici mi ne smetaju toliko pošto ima prostora za sve tipke da budu dovoljne veličine, dok na mobitelu tako nešto itekako zauzima dragocjeni prostor i pritom tjera upitnike iznad glave: što je pisac htio reći.

Jbg, perfekcionist sam.

17 godina
odjavljen

Dragocjeni prostor? Za koju tipku u pm? Gledam defaultnu android tipkovnicu ne vidim da išta fali. Štoviše, na WPu imaš tipku za kvačicu (pa da brže pišeš, ako nekom treba) i još su smjestili i tipku za smajlije (ako i to ikom treba). Po meni, ovaj "č" je višak jer ljudima nije jasno di je onda ostatak, a valjda su do sad bili na Nokiji 3300 pa ne znaju za long press. Dakle, bolja je a što se tiče same veličine, ne mogu reći jer mi android i ovaj wp nisu iste dijagonale. Doduše, na oba tipkam bez problema.

Počeli ste sa dlakama u jajetu na alpha sustavu ilitiga trollanje.

14 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Od fanboyeva se ni ne može drugačije očekivati, dva Ć da nije nelogično? haha

Na androidu bi i ostao da mi nije dosadio.

Aj teraj iz ove tebe, imaš tražilicu za Android temu, ovo je Windows Phone tema - nemaš WP - nemaš pravo ovdje pisati gluposti - napusti temu

16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Dragocjeni prostor? Za koju tipku u pm? Gledam defaultnu android tipkovnicu ne vidim da išta fali. Štoviše, na WPu imaš tipku za kvačicu (pa da brže pišeš, ako nekom treba) i još su smjestili i tipku za smajlije (ako i to ikom treba). Po meni, ovaj "č" je višak jer ljudima nije jasno di je onda ostatak, a valjda su do sad bili na Nokiji 3300 pa ne znaju za long press. Dakle, bolja je a što se tiče same veličine, ne mogu reći jer mi android i ovaj wp nisu iste dijagonale. Doduše, na oba tipkam bez problema.

Počeli ste sa dlakama u jajetu na alpha sustavu ilitiga trollanje.

Kakav alpha sustav kad je to oduvijek u wp slučaj?

I čemu tolika ljutnja čim spomenem jednu stvar koja me živcira u wp?

14 godina
neaktivan
Zna li netko ima li kakva izložba Lumia 950/950XL uređaja u Zagrebu?
U Beogradu ima pa se nekako nadam da je i Zagreb na popisu.
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice