WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.413
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

MapLense Pro aplikacija trenutno besplatna (8 kn)

http://windowsphone.com/s?appid=af5665f0-a070-4ffc-9af3-3e04d0de2a8e

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zanima me da li ima kakvih drugih varijanti za javljanje na poziv od ovog što posjeduje lumia trenutno,mislim da nema podizanja klizanjem prema gore i klikanja na prihvati,mislim da vam je jasno,to je na windows 8.1

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
dajac59 kaže...

zanima me da li ima kakvih drugih varijanti za javljanje na poziv od ovog što posjeduje lumia trenutno,mislim da nema podizanja klizanjem prema gore i klikanja na prihvati,mislim da vam je jasno,to je na windows 8.1

Ima

11 godina
neaktivan

a jesi probao Gestures Beta? meni 920 je radilo ali na 640 ne radi

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 15:56 (dadn).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

jesam i nika promjena

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kao što već rekoh, ne smeta ni meno što nema č, ali predviđeno je da bude, odmah pored ć, a kao što se može vidjet, tu se nalzi samo kvačica od č, i tipka koja ništa ne radi. Ne smeta, ne pravi beku razliku, ali smiješno i ne ozbiljno.
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

rastavljanje 950

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BinHex kaže...
Kao što već rekoh, ne smeta ni meno što nema č, ali predviđeno je da bude, odmah pored ć, a kao što se može vidjet, tu se nalzi samo kvačica od č, i tipka koja ništa ne radi. Ne smeta, ne pravi beku razliku, ali smiješno i ne ozbiljno.

OMG

A jesi možda probal kliknuti C i tu ''kvačicu koja ništa ne radi''?

Ili S i kvačicu?

Ili Z i kvačicu?

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
11 godina
neaktivan
BinHex kaže...

nije predviđeno da bude (odakle ti ta ideja) već je tako oduvijek bilo i ne samo na hrvatskoj... Ć i Đ su samo po jedno dok kvačicu imaju Š, Č i Ž pa su onda stavili da rade u kombinaciji C sa kvačicom radi uštede mjesta... možda sada sa većim ekranima možda bi i bilo mjesta ali treba voditi računa i za starije uređaje 

jesi li npr pogledao Češku tipkovnicu? ona ima za dvije kvačice 

13 godina
neaktivan

Kizo nemoj se smijati covjeku. Ja trenutno imam win10 na predzadnjem buildu i ta kvacica ne radi svoj posao, zato i pisem c umjesto č. Vjerojatno je na to BinHex mislio. Stisnem c i tu kvacicu ali se nista ne dogodi. A dugo drzat c mi se ne da da bi mi izbacilo č i odnosno š. Onako je brze i bolje, al ocito na ovom buildu ne funkcionira.

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 18:02 (NeoOS).

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dupli post

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 18:00 (NeoOS).

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Kizo, hajde sad sam sebi opali "omg i facepalm" nakon što je Neo objasnio. :)

@dadn, nisam gledao, pogledao eng i hr, jer mi je "na dohvat ruke". Treći put ponavljam. Nije da mi toliko smeta što ta kvačica ne radi, već se više izčuđavam, jer to nije neki bigdeal napraviti.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
NeoOS kaže...

Kizo nemoj se smijati covjeku. Ja trenutno imam win10 na predzadnjem buildu i ta kvacica ne radi svoj posao, zato i pisem c umjesto č. Vjerojatno je na to BinHex mislio. Stisnem c i tu kvacicu ali se nista ne dogodi. A dugo drzat c mi se ne da da bi mi izbacilo č i odnosno š. Onako je brze i bolje, al ocito na ovom buildu ne funkcionira.

Čudno, meni radi potpuno normalno - sistem na engleskom, tipkovnica HRV.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

koristim WP godinu ipo i tek sam sada ovdje procitao za sta sluzi kvacica,iako ja nisam kontao da je to kvacica haha

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Uzeo sa ebaya bijeli case,mob sada presexy 

5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
zippoo kaže...

koristim WP godinu ipo i tek sam sada ovdje procitao za sta sluzi kvacica,iako ja nisam kontao da je to kvacica haha

Specijalac :D

14 godina
neaktivan
@zippo- probaj još označit neku riječ pa klikni ovu "strelicu gore" 😉
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Nikad nisam koristio naše dijakritike na mobitelu, jezik/regija US, tipkovnica DE i to je to, nikakvih problema ;)

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 21:08 (dark_wizz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

Uzeo sa ebaya bijeli case,mob sada presexy 

jel to lumia 640? Sto je ovo crno desno kraj kamere?

edit: Sad sam bolje pogledao i vidim da nije 640..

- HTC 8S -
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 21:46 (NeoOS).
13 godina
neaktivan

jeste 640 ali XL 

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Odakle si uzeo? Može link prodavača?

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dajac59 kaže...

jesam i nika promjena

Meni na 520-ki sa Windows 8.1 Gestures beta radi odlično.

Reality is wrong. Dreams are for real.
12 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

Probajte sa aplikacijom gestures beta iz trgovine. Kod dolaznog poziva samo prislonite mobitel na uho i poziv bude prihvaćen. Aplikacija nije dostupna u w10 trgovini, na w 8.1 bi trebala raditi, nakon instalacije traži restartiranje mobitela. Kod mene je radila ispravno na Lumia 640 modelu i sada na Lumia 830 radi bez problema.

13 godina
neaktivan

Ako mene pitaš ev:  LINK  

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel istina da će lumia 640 prva ili među prvima dobit Win 10?? Jel se možda zna kad izlazi konačna verzija Win 10??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zorane,radi,hvala

dajac
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
R36 kaže...

Jel istina da će lumia 640 prva ili među prvima dobit Win 10?? Jel se možda zna kad izlazi konačna verzija Win 10??

već je dobila i imo sam je ali mi  nije pasala jer je još u beta fazi pa sam se vratio na osmicu

dajac
16 godina
R36 kaže...

U ovom postu sam objasnio sve oko Windows 10. S time da napominjem, inicijalna nadogradnja na navedene mobitele će ovisi o teleoperaterima, za one koji su kupile uređaje kod njih. Nakon toga, sve ostale nadogradnje ići će direktno iz MSa. 

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da li je ovo moguće,gledam na svoj modem di uredno svjetle 4 lampice,na mobitelu idem na google i okrenem stranicu kad ono više ne svjetle sve lampice,prekid internet veze,jeste kad to doživjeli i što može biti da se ovo desi,nije uvjek ali me zabrinjava što bi to moglo biti

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kupio sam novi nokia fatboy - dt 901.
Sve uredno zapakirano, sve slozim kako treba..polozim lumia 920 na punjac..
Na mobitelu se nista ne dogada, ikona baterije ne pokazuje da se puni...nema nikakvog zvuka?!
Na plocici svijetli bjeli led indikator.

Jer nesto pogresno radim?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice