WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.057.864
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo nakon pola godine testa s HTC One Mini 2, izgleda da se vraćam na Lumiu, najvjerovatnije 925.

HTC je bio izvrstan ispočetka, zatim počeo se grebati, pa kad ga izvadim iz džepa da se javim, ne reagira ekran, valjda senzor, također počeo blokirati u zadnje vrijeme, jako spor, itd.

Također, neće dobiti Lolipop, a mobitel izašao ima godina dana.

Ako mi se svidi ova Lumia i čovjek bude htio ovaj moj, vraćam se u tabor. 925 mi se čini najbolji za mene po veličini, izgledu i onome što mi treba (posao).

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
x360gamer kaže...

Doci cu, i reci ce da je sve uredu s uredajem itd.. Savjet neko?

Ne znam koliko ti je ostalo garancije, ali ako imas jos sacekaj pa kad i ako ti se ponovo desi nosi odmah al nemoj da gasis telefon vec ga odnesi sa sivim ekranom da te ne bi pravili budalom.

16 godina
Jos 2 mjeseca imam tocno!
Stvar je da se moze desiti nakon isteka, a moze vise nikad...
Neznam stvarno sta raditi...
16 godina
neaktivan

Jesi ga probao resetirati. Meni se jednom to dogodilo, ekran mi posivio na 920, a jednom mi se zamrznuo na početnom ekranu, a fora je da sve i dalje radi, samo slika smrznuta (ili siva). Pa sam ga napamet ugasio (sva sreća pa nije neka mudrost :P). Nakon resetiranja sve radi ok. 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mislio sam i ja uzeti S3 Neo ali ipak Lumia me osvojila na probi :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stigao update za Tubecast i Briefcase.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Nocna mora s wp10 10080

Vise od pola toga ne ulazi a pogotovo nece da rade kontakti. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 12:56 (BlackDwarf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BlackDwarf kaže...

Nocna mora s wp10 10080

Jesi radio clean instal? ako da daj mu malo vremena (barem je kod mene tako) da dođe sebi. Jutros me pravo iznenadio kako je dobro sve radilo, sve je otvarao i prebacivao između app instantno. Nije dugo potrajalo ali... Kontakti su mi proradili kad sam ploćicu stavio da bude najveća i onda vratio nazad. Doduše, nije dugo potrajalo ali to mi i nije neki deal breaker pošto za poziv kontaktu lako pristupim preko phone aplikacije.

One drive neće da mi otvori nakon današnjeg nekog update-a, truecaller nikako a briefcase otvara dok ne dođe novi update... :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
WindowsPhone - Općenito

meni se pokvario usb port, moze puniti telefon ali kada fontele prikljucim na komp, samo ga konektuje i diskonektuje, isto tako nece da mi se vrati na win8.1 preko WPRT, samo pise reading

ne gine mi zamjena usb porta, a do tada, moram se trpiti na Win10, kamera je neupotrebljiva prakticno

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

Evo nakon pola godine testa s HTC One Mini 2, izgleda da se vraćam na Lumiu, najvjerovatnije 925.

HTC je bio izvrstan ispočetka, zatim počeo se grebati, pa kad ga izvadim iz džepa da se javim, ne reagira ekran, valjda senzor, također počeo blokirati u zadnje vrijeme, jako spor, itd.

Također, neće dobiti Lolipop, a mobitel izašao ima godina dana.

Ako mi se svidi ova Lumia i čovjek bude htio ovaj moj, vraćam se u tabor. 925 mi se čini najbolji za mene po veličini, izgledu i onome što mi treba (posao).

Jesi probao custom rom instalirati? 

Lollipop ima problema za sad tako da nemaš za čime žaliti :) 

Ja na svojoj z1 compact nikakvih problema skoro nemam, to mi je za sad mobitel najbliži savršenstvu, jedina mana je da mi je dosadio :(

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja sam skuzio za sta je dobar ovaj WP 10...umjesto 4 sata na telefonu, danas sam proveo svega 20 minuta .

"sta ti je s telefonom?"

"ne znam"

"pa di ti je?"

"evo ga tu"

"pa sta je ugasen?"

"nije ugasen, vidi" (upaljen je ali nece da primi poziv)

ALL HAIL WP 10!

Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
Nastavak gornje price...
Odveo sam mobitel u servis, i objasnio situaciju.. Iako sada sve normalno radi, na servisu su ga odmah htjeli poslat dalje - 4 dana bi bio bez mobitela min.. Posto nisu imali zamjenski, odbio sam to i rekao da dok bude zamjenski, da cu onda donjet...
Pitanje, dal da nosim na servis ako sada sve radi? Imali smisla uopce mjenjat sad ekran ili ce oni jos tamo protipkat, vidjet da sve stima i poslat nazad?
Takoder, brine me da ga ne vrate ostecenog!
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Evo jedan info: ukoliko vam neka aplikacija ne radi, nakon pokretanja iste zakljucaj telefon, otkljucaj, ugasiti aplikaciju i ponovo ju pokreni. Nije mi jasno zasto je tome tako ali eto. Meni je pomoglo pa se nadam da ce i vama.

Za dezurne mrzovoljne pacijente: kad stignete doma s baustele, samar zeni i na pivu! Odma bu vas proslo. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Nastavak gornje price...
Odveo sam mobitel u servis, i objasnio situaciju.. Iako sada sve normalno radi, na servisu su ga odmah htjeli poslat dalje - 4 dana bi bio bez mobitela min.. Posto nisu imali zamjenski, odbio sam to i rekao da dok bude zamjenski, da cu onda donjet...
Pitanje, dal da nosim na servis ako sada sve radi? Imali smisla uopce mjenjat sad ekran ili ce oni jos tamo protipkat, vidjet da sve stima i poslat nazad?
Takoder, brine me da ga ne vrate ostecenog!

Ako ti servis nije daleko samo im odnesi. Uzmi doma neku rezervu i daj im neka kopaju po tvom. Pravi se lud. Malo im spomeni udrugu potrosaca pa ces mozda i novi mob dobiti. Provjereno. 

18 godina
skank666 kaže...
BlackDwarf kaže...

Nocna mora s wp10 10080

Jesi radio clean instal? ako da daj mu malo vremena (barem je kod mene tako) da dođe sebi. Jutros me pravo iznenadio kako je dobro sve radilo, sve je otvarao i prebacivao između app instantno. Nije dugo potrajalo ali... Kontakti su mi proradili kad sam ploćicu stavio da bude najveća i onda vratio nazad. Doduše, nije dugo potrajalo ali to mi i nije neki deal breaker pošto za poziv kontaktu lako pristupim preko phone aplikacije.

One drive neće da mi otvori nakon današnjeg nekog update-a, truecaller nikako a briefcase otvara dok ne dođe novi update... :/

Nazalost nisam mu dao vremena... Da nisam nadogradio na zadnju verziju jos nekak bi bilo ok ali ne mogu mu oprostiti da ne mogu u kontakte uci. Na factory dvaput resetirao.

Ali zanimljivo s Windows Phone Recovery Tool pisalo trenutna instalirana verzija 02040.00019.14484.24003, a isto to da se nalazi na serveru. Pokrenuo ponovnu instalaciju i za 8min natrag mi stavio 8.1.. E sad kak to ne znam jer nisam prije skidao tj prvi puta koristim tu app..

Sam mi restore nije vratio sms poruke. Do sada mi uredno radilo.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li se kome dešava da se telefon zablesira prilikom prekidanja poziva sa Viber ili Skype ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tek da znate: build 10080 neće u Slow ring, zbog ''few issues being reported'' kaže Gabriel Aul.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Da jos dodam kako 10080 na L630 izgleda ruzno. Start i all apps izgledaju ogromnijeg fonta i mutnije kvalitete prikaza. Diranje po prikazu broja plocica dodalo je crnu traku desno na koju nije moguce staviti plocice. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Koliko je prosli build na L630 pretjerano smanjio font, toliko je ovaj sada pretjerano povecao font... Kako god,na moju L630 ne ide W10 prije DP verzije...

2 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Necu vise ni probavat do finalne verzije. 

Eto kad i oni u MS vele da ova verzija nece uci pod sporije nadogradnje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja do juce nisam ni znao da ima slow ring na telefonima, a meni insider nudi samo fast ring...kako da se upadne u slow?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja dosad nisam isprobao slow verziju pa me zanima dal je sve isto ko i u fast (bugovi, smanjeni ekran i font i tak to)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeroC00l kaže...

Ja dosad nisam isprobao slow verziju pa me zanima dal je sve isto ko i u fast (bugovi, smanjeni ekran i font i tak to)?

Mislim da za slow ring nije nijedan build izašao...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Uzeo 925, prezadovoljan zasad. Najjače mi je kad sam restorao iz backupa, sve mi se vratilo, i aplikacije,kontakti i Start ekran. Kao da me i nije bilo pola godine.

Zasad ne namjeravam stavljati Win10, nemam kad vremena se igrati s time.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

5 0 hvala 0
18 godina
Smooth Operator kaže...

Ni nemoj win10.. Daleko je to od stabilnog rada za svakodnevnu upotrebu.

17 godina
odjavljen
BlackDwarf kaže...
Smooth Operator kaže...

Ni nemoj win10.. Daleko je to od stabilnog rada za svakodnevnu upotrebu.

Apsolutno se ne slažem s tobom... Sve svakodnevne obveze uspješno riješavam sa ovim previewom... Da ne bude zabune, ne govorim da bez greške i da sve radi bez greške. Naravno da ima "štucavicu" i da se malo zblesa tu i tamo (ponavljam, meni people app ne radi i onedrive iako slike uspješno uploadam iz neke druge app). Ima resuminga ko u priči ali isto tako ima i situacija kada radi besprijekorno (naravno da je takvih malo).

Ono što žeim reći je da za jednu alfu ili betu upotrebljivo, ni više ni manje. Kvragu, usudio bih se reći da radi ko neki ne toliko skupi android. Za usporedbu, radi isto ako ne i bolje nego od cure mi SGS3. Sad ti vidi što je tu zapravo žalosno. :D

16 godina
skank666 kaže...

Apsolutno se ne slažem s tobom... Sve svakodnevne obveze uspješno riješavam sa ovim previewom... Da ne bude zabune, ne govorim da bez greške i da sve radi bez greške. Naravno da ima "štucavicu" i da se malo zblesa tu i tamo (ponavljam, meni people app ne radi i onedrive iako slike uspješno uploadam iz neke druge app). Ima resuminga ko u priči ali isto tako ima i situacija kada radi besprijekorno (naravno da je takvih malo).

Ono što žeim reći je da za jednu alfu ili betu upotrebljivo, ni više ni manje. Kvragu, usudio bih se reći da radi ko neki ne toliko skupi android. Za usporedbu, radi isto ako ne i bolje nego od cure mi SGS3. Sad ti vidi što je tu zapravo žalosno. :D

Stari ja mislim da ti moraš kupiti curi neki WP mobitel. Npr 830-etku. 

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Skank666 ti si "klasa optimist" zato sto si samo ti zadovoljan WP10 koji svima kao i meni stvara gadne probleme.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Skank666 ti si "klasa optimist" zato sto si samo ti zadovoljan WP10 koji svima kao i meni stvara gadne probleme.

Čuj, sve ovisi o tome što ti ili ja podrazumijevamo pod "gadne probleme". Ja sa telefonom problema imam ali ne gadnih. :/

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Jesam li što propustio od 11 mjeseca važno da bi mogao/trebao imati na mobitelu, kakva dobra aplikacija ili nešto slično?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice