WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.967
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Trebalo bi raditi bez greške,ako je sve uključeno kao što su kolege navele.  Osim toga, počeo sam stalno držati uključenu opciju "lokacija".  Vršio sam probu u nekoliko navrata i ta opcija zbilja ne utiče na bateriju,a puno pridonosi kod ovakvih situacija.

....sve u svemu, morao bi biti vidljiv popis zadnjih lokacija unutar MS accounta.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Aplikacije bolje držati na mobu ili na SD kartici, pitam zbog brzine pokretanja i općenito fluidnosti korištenja?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja samo veće aplikacije igre i slike čuvam na SD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Akcija je na stranici www.alzashop.com pa su i dvije lumije povoljnije:

Nokia Lumia 530 White Dual SIM = €59.95 -35%

Nokia Lumia 730 bright green Dual SIM = €184.36 - 22%

Ako koga veseli, super :)

PSN - Muskarcina77
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 19:38 (Virty).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ekipo pa dal je moguce da mi lumia 930 ne vibrira full dok zvoni(skroz dok ne odzvoni) ili ima negdje za podesit,samo jednom za vibrira prije melodije zvona i to je to  ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
lazicki88 kaže...

Ekipo pa dal je moguce da mi lumia 930 ne vibrira full dok zvoni(skroz dok ne odzvoni) ili ima negdje za podesit,samo jednom za vibrira prije melodije zvona i to je to  ???

vibracija ide prije zvona, mislim da ne moze vibrirati istovremeno dok zvoni

inače, kaze Gabe ako bude sve udure, biće novi build za telefone ove sedmice

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
13 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
lazicki88 kaže...

inače, kaze Gabe ako bude sve udure, biće novi build za telefone ove sedmice

Di se može vidit kakav "prebuilt popis" ilitiga slično?!

17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

Kak nebi moglo, meni zvoni i vibrira cijelo vrijeme na L720.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Indestructible kaže...

Kak nebi moglo, meni zvoni i vibrira cijelo vrijeme na L720.

Pa kako? meni kad je na melodiji bilo na 2 znači najtiše mob samo jednom zavibrira i to je to dalje je samo melodija zvona i k tome mob u džepu a na poslu buka i galama 

18 godina
WindowsPhone - Općenito

535 isto na prvi zvuk zvona zavibrira i gotovo, dalje samo zvono. 630 zvoni i vibrira,ali su preveliki razmaci između vibracija.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...

Pa kako? meni kad je na melodiji bilo na 2 znači najtiše mob samo jednom zavibrira i to je to dalje je samo melodija zvona i k tome mob u džepu a na poslu buka i galama 

Ne znam. Meni zvoni i vibrira cijelo vrijeme, dok god se ne javim (ili dok onaj koji me zove ''ne poklopi'').

torrente kaže...

535 isto na prvi zvuk zvona zavibrira i gotovo, dalje samo zvono. 630 zvoni i vibrira,ali su preveliki razmaci između vibracija.

Očito je onda stvar do telefona.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 20:40 (kizo2703).
13 godina
neaktivan
torrente kaže...

Dečki nekad stvarno požalim što sam uopće išo prodavat svoj NEXUS 5  jel ovaj wp je nedoj***no sranje,reko uzet cu flagship,to je to,mora radit ko ssat a kad ono opet 

14 godina
WindowsPhone - Općenito

na 730 isto zvoni i drnda cijelo vrijeme

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
lazicki88 kaže...

Ne znam. Meni zvoni i vibrira cijelo vrijeme, dok god se ne javim (ili dok onaj koji me zove ''ne poklopi'').

torrente kaže...

Očito je onda stvar do telefona.

Ja se nadam da ce to rijesit kako i mora bit znaci da vibrira i zvoni,ako ne riješavam se wp forever!

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kao prvo ako si došao trolati u WP temu ne uspijeva ti. Kao drugo 535 ima problema s touch dok ostali modeli su ok. Kao treće Windows Phone je mnogo brži i fluidniji nego Android. Džaba Androidu 100M aplikacija kad nije fluidan koliko i Windows a WP mi je mnogo lakši nego Android sa onim glupim launcherima. Još kad izađe WP10.....

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Kao prvo ako si došao trolati u WP temu ne uspijeva ti. Kao drugo 535 ima problema s touch dok ostali modeli su ok. Kao treće Windows Phone je mnogo brži i fluidniji nego Android. Džaba Androidu 100M aplikacija kad nije fluidan koliko i Windows a WP mi je mnogo lakši nego Android sa onim glupim launcherima. Još kad izađe WP10.....

Kao prvo nisam došao trolati,a kao drugo malo je glupo da telefon koj je koštao 4 soma kuna nemože ujedno vibrirat i zvonit,halooo....ne govorim o nikakvoj fluidnosti....

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

535 je izgleda jedina problematična Lumia,ostale su sve ok. Ja koristim L630 i nemam problema ikakvih. Imao sam 70 aplikacija a mob i dalje fluidan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

535 Skype vibrira stalno uz zvonjavu.  LINE poziv samo jednom zavibrira i nastavlja zvonjava.  Nešto je mušičav sa vibracijom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Kao vlasnik i korisnik Lumie 535DS odgovorno tvrdim da moja Lumia sa Win 8.1 update 2 radi savršeno stoga nemojte ju blatit bez ikakve veze.

Problemi s ekranom su u potpunosti rijeseni s update2.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina

Hajde isprobaj vibraciju na svojoj...baš me zanima.

(slažem se sa komentarom na ekran.  meni isto radi izvrsno. no odustao sam od komentiranja priče sa ekranom. neka mi se jave ti što koriste istodobno 4 prsta i uvide problem...što rade s 4 prsta? i ova dva su mi rijetka)

18 godina
WindowsPhone - Općenito

535 od moje skvo isto više nema problema sa ekranom.

Đabe sad, ide joj moja 920, a 535 u ladicu kao backup :)

PSN - Muskarcina77
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Zavibrira na početku i dalje samo zvoni al mene to ne nervira jer vibracija je kod mene inače isključena.

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
nicky.sl kaže...

Kao vlasnik i korisnik Lumie 535DS odgovorno tvrdim da moja Lumia sa Win 8.1 update 2 radi savršeno stoga nemojte ju blatit bez ikakve veze.

Problemi s ekranom su u potpunosti rijeseni s update2.

Kako skinuti taj update 2 ?

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Skini aplikaciju windows insider i priko nje instaliraj prvi update (to ti je update2, barem je meni bio) i poslije toga odmah deinstaliraj win insider jer ce povuci wp10 a on jos nije spreman za normalnu uporabu.

Ako za tvoj mob nema wp10 neces moci ni update 2 skinit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 23:17 (nicky.sl).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Samo mala preporuka jedne file manager app Briefcase. Jako lijepi i funkcionalan, može se zaštititi ili folder ili pristup cijeloj app šifrom, ima ugrađeni arhiver, image viewer, video i music player (dostupno samo u plačenoj verziji - nepotrebno, nema reklama u free verziji). Eto, samo toliko, poz.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 8
18 godina
skank666 kaže...

Samo mala preporuka jedne file manager app Briefcase. Jako lijepi i funkcionalan, može se zaštititi ili folder ili pristup cijeloj app šifrom, ima ugrađeni arhiver, image viewer, video i music player (dostupno samo u plačenoj verziji - nepotrebno, nema reklama u free verziji). Eto, samo toliko, poz.

Lipo izgleda, fala in! :)

PSN - Muskarcina77
15 godina
neaktivan
To za vibraciju kod poziva se slazem, valjalo bi to ispraviti. Jedina opcija je staviti kraci ringtone da se vibra ponavlja brze
...i tako dalje
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li bolji Datoteke od Microsofta ili ovaj Briefcase ? Da čujem vaše mišljenje !

0 Datoteke
7 Briefcase
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poz,jel moguce stavit taj gdr2 na lumiu 930,pod azuriranjima nista,skinuo windows insider opet nista??
17 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
Poz,jel moguce stavit taj gdr2 na lumiu 930,pod azuriranjima nista,skinuo windows insider opet nista??

L930 još nije ''u igri'' za Preview buildove.

Ovaj tjedan izlazi 10080, koji će bit i za 930, kaže Gabe. (bez GDR2)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 12:36 (kizo2703).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice