WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.488
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Bolja je 630 po mom mišljenju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
R36 kaže...

Pitanjce...svaki put kad čitam o nadogradnji WP 8 na WP10 ne vidim da se igdje spominje Lumia 930. U čemu je kvaka????

Uzimam službeni mob i pun k.. mi više IOS i Androida.,idem malo na WP., pa brijem uzet ili Lumium 535 ili 930. Znam da su cijenovno dva različita svijeta al nema veze., bitno da je WP.

Ima neki bug gdje su slova presitna... Valjda će se ispraviti u sljedećem buildu. Imam L930 i žudim da probam to čudo od w10. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...
R36 kaže...

Pitanjce...svaki put kad čitam o nadogradnji WP 8 na WP10 ne vidim da se igdje spominje Lumia 930. U čemu je kvaka????

Uzimam službeni mob i pun k.. mi više IOS i Androida.,idem malo na WP., pa brijem uzet ili Lumium 535 ili 930. Znam da su cijenovno dva različita svijeta al nema veze., bitno da je WP.

Ima neki bug gdje su slova presitna... Valjda će se ispraviti u sljedećem buildu. Imam L930 i žudim da probam to čudo od w10. :/

Pa to me zanimalo...čitam i uvjek je izostavljena 930...

Ima mi frend 930 i on neće ništa osim Wp. Igrao sam se s 930 i to stvarno odlično radi.

14 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Bolja je 630 po mom mišljenju.

Bolja od 535!?

Uzeo bi neki ovogodišnji model.,ne računajuči 930...

16 godina
Kada se navuces na wp, tesko ces se okrenut na konkurenciju. Kako kazes, sve radi odlicno!
Ipak, 535 nemoj uzimat. Ili idi na L640 ili L930.. Premda bi ja na tvom mjestu otisao na neku rabljenu 520/ 630/820/920 (ovisi o kameri itd sta zelis)... A daju se dosta jeftino nac.. Pa kada izade w10 uzet uredaj koji ce ga koristit out of box. Posto sumnjam nekako da ce i l930, koja je trenutno najjaci wp uredaj, dobiti sve benefite novog w10!
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

535 ima loš ekran,džaba joj prednja kamera kad je display shit :/

Moj PC  
1 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ne znam šta Microsoft više čeka s izbacivanjem nekog top modela tipa 930...!!

Mogu uzet od WP-a 520, 530, 630, 535, 735, 925, 930.

Što preporučujete!!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 21:54 (R36).

0 0 hvala 0
18 godina
R36 kaže...

Mogu uzet od WP-a 520, 530, 630, 535, 735, 930.

Što preporučujete!!?

640XL :)

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Vjerojatno čekaju Windows 10 za novi flagship.

2 0 hvala 0
17 godina
R36 kaže...

Što preporučujete!!?

Evo ja preporucujem 925 jer ju bi ti ju ja odmah prodao :D

Inače, išao bi na L830.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
16 godina
R36 kaže...

Što preporučujete!!?

Naravno da je tu daleko najbolji uređaj 930, o tome nema ni rasprave.

Ali ako si tanji s budžetom uzmi 735 (bolja od 730 budući da ima QI bežično punjenje), vrlo dobru čak i odličnu 6.7MP kameru sa Zeiss lećama i vrhunski OLED ekran sa više nego pristojnim PPI.

Od budžetnih se trenutno najviše isplati uzeti 640, solidna kamera od 8MP (ali postoji mogućnost za Lumiu cameru 5 što poboljšava kvalitetu slikanih slika), vrlo dobra baterija, ekran pristojan IPS 720p, podrška za microSD, glance screen, jedino nešto lošija prednja kamera sa samo 1MP.

520, 530, 630 slobodno možeš izbaciti s tog popisa budući da imaju 512mb rama i premda trenutno možda i jesu OK mobiteli, s dolaskom Windowsa 10 stvari će se promijeniti na gore (naravno uvijek postoji opcija da ne nadogradiš), za budućnost mislim da ti je ipak bolje ići na nešto novo sa 1GB rama.

925 je onako... lijep uređaj ali meni se osobno ne sviđa toliko budući da ima malu bateriju, fiksnu memoriju koje baš nema mnogo. Naravno radi super, u performanse ne ulazim jer sve svakako klizi na njoj, ali eto čisto da znaš u što se upuštaš.

Za najjeftiniji "best buy" WP uređaj bih rekao da uzmeš lumiu 532, 1gb RAM, 4 jezgre procesor, 5MP kamera (bez bljeskalice) i VGA prednja kamera za nekih 100€, ne razlikuje se mnogo od lumie 430 i 435 ali za stotinjak kuna možeš imati dosta bolji (za tu kategoriju) uređaj.

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel ima netko problem sa Metrotubom?

Jucer je doso neki update i sada se nemogu logirati na svoj račun.

Stisnem login i konstantno vrši kao loading one točkice.

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hrvoje.RH kaže...

Jel ima netko problem sa Metrotubom?

Jucer je doso neki update i sada se nemogu logirati na svoj račun.

Stisnem login i konstantno vrši kao loading one točkice.

Jesi probao uninstall, pa install? Google je umirovio Youtube API v2 i podržava samo API v3 i sad se svi prebacuju (MyTube i Metrotube su tek jučer prebačeni). Vjerojatno je prilikom prebacivanja na novi API nešto puklo unutar aplikacije. Prijavi problem kroz app ili kroz link u Store - u (contact developer), pa neka pogledaju, ako reinstall ne pomogne.

17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

E, da.. S ovim update 2 smo dobili i podršku za .mkv...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pošto sam kupio Metrotube dali će mi se nakon reinstala app opet voditi kao da je kupljen?

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hoce, samo moras biti logiran s istim racunom s kojim si kupio aplikaciju.
Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Napravio reinstal ali i dalje nezeli spojiti Metrotube sa youtubom.

Poslao sam im mail.pa da vidimo

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li tko problema sa necjelovitim ucitavanjem stranica,npr. ova http://www.emunewz.net/forum/forumdisplay.php?fid=162

0 0 hvala 0
16 godina
tony89 kaže...

Ima li tko problema sa necjelovitim ucitavanjem stranica,npr. ova http://www.emunewz.net/forum/forumdisplay.php?fid=162

Inače se nisam susreo sa tim problemom na nijednoj stranici, ali eto na ovoj isti slučaj kao kod tebe, ipak rekao bih da je do stranice ne do IE budući da je isti slučaj i na UC Browseru.

12 godina
tony89 kaže...

I kod mene isti problem s tim linkom

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina

Takodjet isto s UC-om,dok na operi mini tog problema nema,cini mi se jedini na kojem potonju stranicu otvara bez problema

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 21:14 (tony89).
14 godina
neaktivan
Kod mene lumia 920 nece da otvori dnevnik.hr ni mobile ni desktop. Imam 820 i 630 i otvaraju bez problema sve. Nije do softwarea sve je azurirano
vlastoručni potpis
12 godina
karaandrijan kaže...
Kod mene lumia 920 nece da otvori dnevnik.hr ni mobile ni desktop. Imam 820 i 630 i otvaraju bez problema sve. Nije do softwarea sve je azurirano

Kod mene otvara normalno na 535 i na zeninoj 625

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 22:09 (nicky.sl).
14 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
karaandrijan kaže...

Kod mene otvara normalno na 535 i na zeninoj 625

vlastoručni potpis
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Opera mini ima serverski engine, svoj Presto. A ostali browseri svakako koriste IE-ov engine. Tako da je isti problem i na IE i na ostalim.

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo cura dobila svoju 640, naravno morao sam napisati nešto o njoj.

Sve u svemu vrlo solidan mobitel, touch radi bez ikakvih problema (looking at you 535), performanse ono, očekivane obzirom na već odavno poznati SOC, uglavnom preporuka, pogotovo za poslovnjake dualsimLTE.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Novi update za Win10 TP je tu: ispravljeno

• Zrakoplovni način telefona sada se može opet uključiti
  • Mobilni podaci mogu se sada isključiti
  • Ispravljena greška gdje su postavke MMS-a nestale i nisu bile dostupne
  • Ispravljena greška gdje korisnici nisu mogli preuzeti jezik (rječnik) za tipkovnicu hrvatski ili srpski
  • Ispravljena greška sa kamerom gdje prikaz slike nije bio točno prikazan na uređajima kao Lumia 1020

sto se mene tice, ovo je odlicno, jos da ubace Office programe i poprave alarm, to je to, konacno mogu isprobati win 10 na L1020

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ima ovaj leakani sa dosta novosti: http://www.windowscentral.com/hands-windows-10-phone-build-12544-reveals-transparency-controls?utm_source=wpc&utm_medium=twitter

Nova aplikacija za kameru, koja se kako kažu puno brže otvara na Lumiji 1020 nego trenutna. Podešavanje transparentnosti start ekrana. Novi Spartan, novi store, i nove office aplikacije.

0 0 hvala 1
14 godina
Znaci prije minute na L640 su mi se tijekom surfanja pojavile ljubicaste crte i mrlje po ekranu i normalno touch nije reagirao. Vadenje baterije je rijesilo stvar. Skoro mi srce otkazalo jer mi je Mobis prosao kroz glavu i jos pogotovo nakon avanture sa L535.
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Hoće li 630 dobiti Windows 10 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice