WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.056.366
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
sirka666 kaže...

Ima tko 830?

Kakva vam je? Kako ste zadovoljni sa kamerom? Kućište i kvaliteta izrade ok?

Performanse računam da će biti standardne/dobre tako da me to baš previše i ne zanima.

Imam ja,od Božića

Kamerom sam vrlo zadovoljan mislim da bi dobila ocjenu 4+

Kućište i izrada na razini najboljeg flagšipa

Performanse su ok,iako moraš biti svjestan da je to mid range po specifikacijama

Ja do sad nisam imao nikakvih problema,pada sustava..itd,sve probleme koje sam imao su bili vezani uz aplikacije ili moje neznanje

Baterija ti komotno može izdržati 2 dana uz malo igre,surfinga i poziva

Ako ga baš ubijaš izdrži do jedno 8-9-navece,kada sam ga kupio činilo mi se da je baterija u kujcu ali je to došlo na svoje nakon par pražnjenja-punjenja

SIVE LUBANJE SILOM
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 16:45 (Hrvoje.RH).
16 godina
Hrvoje.RH kaže...

Imam ja,od Božića

Kamerom sam vrlo zadovoljan mislim da bi dobila ocjenu 4+

Kućište i izrada na razini najboljeg flagšipa

Performanse su ok,iako moraš biti svjestan da je to mid range po specifikacijama

Ja do sad nisam imao nikakvih problema,pada sustava..itd,sve probleme koje sam imao su bili vezani uz aplikacije ili moje neznanje

Baterija ti komotno može izdržati 2 dana uz malo igre,surfinga i poziva

Ako ga baš ubijaš izdrži do jedno 8-9-navece,kada sam ga kupio činilo mi se da je baterija u kujcu ali je to došlo na svoje nakon par pražnjenja-punjenja

Zahvaljujem.

Dosta razmišljam između 640 i nje (830) ali više sam naklonjen 830 pa mislim da će mi to biti upgrade, sa 630. Performanse znam otprilike kakve će biti budući da ima isti SOC kao 630, uz duplo rama.

Swedish latin super funk.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Nakon zadnjeg PfD updatea mi se mob gasi 10 puta na dan, samo odjednom goodbye, netko imao sličan problem?

HTC 8X

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ljudi

Molim pomoć, nema živa više čitati po internetu pa pitam ovdje.

Kako da najjednostavnije prebacim kontakte sa windows phne-a na android.

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

Sve ok, to sam našao, nego ne znam kako sinkronizirati kontakte od moba i Hotmaila. Imam na mobu kreirani račun, ali ne ide pa ne ide. Javi mi neku grešku tipa 800...... , a opis greške ja ono traži dalje.

svejedno hvala

14 godina
Stigla mi je L640 iz eDigitala. Kutija lijepo zapakirana, mobitel radi. Na kutiji 2 originalne naljepnice koje su netaknute. U kutiji HR i HU jamstveni list na kojem pose da je Mobis ovlasteni serviser tako da nema problema sa garancijom. Na prvi pogled mobitel mi je cvrsce napravljen nego recimo L535 ali je jaaako lagan i ne volim bas osjecaj kad ne osjetim mob u ruci ali naviknut cu se. Napisem dojmove jos dok ga malo provozam jer je stigao prije par minuta.
16 godina
Ako mozes, okini par slika i uploadaj na net.
Zanima me bas kamera - ako imas za usporedit s nekom tipa 820/920/925 modelom :)
14 godina

Nemam nazalost nijednu drugu Lumiu za usporedbu. Nisam bas mali od fotografije ali se nadam da ce posluziti. Prvi dojmovi za mobitel su da itekako vrijedi tih novaca. Touch je odlican i responzivan, crna boja na ekranu je crna, kamera solidna. Prilikom scrollanja ne postoji lag, zvucnik je jako glasan sto sam se iznenadio. Da ne bi bilo da samo hvalim, minus mi je sto nisam dobio odvojivi USB kabel i slusalice iako sam na par recenzija vidio da su ih oni dobili.

SLIKA 1

SLIKA 2

SLIKA 3

SLIKA 4

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 11:28 (siljo90).
18 godina
WindowsPhone - Općenito

jutros links.hr krenuo sa prodajom

L640XL = 2000kn

L640 = 1500kn

L532 = 900kn

ide 5% popusta kad se online kupuje

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Kad bi SS mogao doci na nase trziste?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nije mi jasno cemu tolike razlike u cijeni. Ovu sa eDigitala sam platio 1070 kn ali je na popustu, druga koju imaju je 1260 kn koja nije na popustu. Na amazon.de i computer universe je cak i sa dostavom oko 200 kn jeftinija. XL verzija je na alzashop 205 eura. Zalosno.

Samo jos da kazem, sinoc sam gledao oko sat i pol HD filmove na youtubeu preko WiFia i baterija je pala za samo 10%. Sat vremena na 9gag, baterija pala za 2%. Bolesno.
16 godina
Odlican uredaj! Stvarno BB. Pogotovo ako je baterija jos takva.
Sada cekam malo opsirnijih recenzija L640 XL.
Veci brat bi trebao imati kameru bolju od legendarne 920tke.

http://www.phonearena.com/phones/compare/Microsoft-Lumia-640-XL,Nokia-Lumia-920/phones/9280,7471

Eto, sve je isto, f2.0, 1/3" itd itd. Sve odgovara legendarnoj 920tki + 4.3 Mgpx vise na XLu!
Po meni bi to stvarno moglo igrati ulogu. Vise pixela = veci i bolji zoom. Otvor blende je ostao manji = vise propusta svjetlost/bolje slike u mraku!
Ostaje nam za vidjeti u praksi :)

Nevjerojatno je kako danasnji mid range uredaji od manje od 2k kn je dostigao 2.5 godine stari flagship od 5k kn!

E da, gledaju recenzije L640, primjetio sam lumia camera app se otvara instantno!
Na mojoj 920 traje 2-3 sekunde - sto zna zivcirat malo!
Pogotovo ako ce LC postat nativna aplikacija, da vise nece postojat orginalna od msa!

Dal stvarno mislite da je sw iz 920 toliko zastario da to se nemoze popraviti?!
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nije isto... Vise pixela na senzor iste velicine = manji pixeli... Manji pixeli = Losije low light fotke...

1 0 hvala 0
16 godina
Sta nije f2.0 ono sto najvise igra ulogu?
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Zaboli me šta je 640XL srednja klasa ili niža srednja klasa, ja ću svoju 920ku vjerojatno minjat za 640XL :)

Specifikacije su mi više nego dovoljne, velik ekran mi igra najviše, a OS se vrti super ka i na svakoj lumiji.

Nego, koja bi bila procjena za moju Lumiu?

prvi vlasnik

bijela boja, stanje 9/10

nikad problem, niti servis

Kupljena u Lniksa, još 4 mjeseca jamstva

Kutija, kabeli, račun.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ako smijem pitat, osim veceg ekrana, koji su razlozi? :)
Drzi se jos uvjek 920tka.
Ja ako cu prelazit, cekam nesto slicne kvalitete izrade/robusnosti/cvrstoce, manje "mesa", ekran do 5" uz slicne dimenzije, bolju kameru (vise mgpx).
Cak i dok izade, cekam cu par mjeseci dok se ne spusti na 1000-1500 kn!

Istina, treba vidjet kako ce se w10 vrtit i za sta cemo biti zakinuti..
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Želim 5.5" ili veći ekran te cijenu do 2000 kuna.

640XL mi upada u tu kategoriju, a koliko god 920ka bila dobra, meni je nakon 1.5 godinu "dosadila" te je vrijeme za novi WP mobiltel.

Nije mi uopće bitno da li je to flagship ili duplo jetiniji, bitno mi je da ima meni neke osnovne stvari i velik ekran.

Fala svevišnjem, WP radi uredno na svim modelima pa je briga manje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Dobro, nije bas instantno. Potrebno je 1-2 sekunde. Nekad brze, nekad sporije.
11 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Sta nije f2.0 ono sto najvise igra ulogu?

Sve igra ulogu, od senzora,aparature,pa do leca... L920 ima gotovo savrsen balans svega toga, i bas kao da je pravljena za low light performans...

14 godina
x360gamer kaže...
Ako smijem pitat, osim veceg ekrana, koji su razlozi? :)
Drzi se jos uvjek 920tka.
Ja ako cu prelazit, cekam nesto slicne kvalitete izrade/robusnosti/cvrstoce, manje "mesa", ekran do 5" uz slicne dimenzije, bolju kameru (vise mgpx).
Cak i dok izade, cekam cu par mjeseci dok se ne spusti na 1000-1500 kn!

Istina, treba vidjet kako ce se w10 vrtit i za sta cemo biti zakinuti..

mi sa prvim wp8 telefonima mozemo gurati jos windows 10, bar do prvog updatea za isti, kasnije onda preci na neki telefon s windows 10 out of the box

ja sam zadovoljan sa lumiom 1020, ali mi na živac ide sporo okidanje kada slikam, na početku sam tolerisao, ali kasnije je muka, pogotovo kad treba uci u kameru i naštimati na video, prije reklame na televiziji zavrse nego sto ti udjes u video

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ljudi već dugo koristim lumia520 i dobar je mob al frend me pita da ga nazoven na whatsapp pa me zanima kad će doći na wp el mi dosat ljudi koristi whatsapp a rijetko ko viber?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wayto XD kaže...

Ljudi već dugo koristim lumia520 i dobar je mob al frend me pita da ga nazoven na whatsapp pa me zanima kad će doći na wp el mi dosat ljudi koristi whatsapp a rijetko ko viber?

Ja ga imam već neko vrijeme i radi.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
mario.L_hr kaže...
Wayto XD kaže...

Ja ga imam već neko vrijeme i radi.

Vjerovatno misli na mogućnost pozivanja u aplikaciji, mogućnost koja još uvijek nije dostupna za Windows, a koja bi trebala stići uskoro.

15 godina
escobar_ kaže...

Vjerovatno misli na mogućnost pozivanja u aplikaciji, mogućnost koja još uvijek nije dostupna za Windows, a koja bi trebala stići uskoro.

Whatsapp koristim za dopisivanje i slanje fotki (prije na iPhoneu i sada na L520) tako da o pozivima nemam pojma.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 22:03 (mario.L_hr).
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Nevjerojatno je koji kvalitetni algoritam za glasovne pozive ima Skype. Bistrina, punoća-mesnatost zvuka.  Čak bolje od mobilnog poziva operatera.

Sljedeći je po kvaliteti LINE, nema laga, eha i mušica.  Viber ne želim komentirat...rasulo...a ako radi, korisnik je negdje u ponoru neke pećine.

Ne bih očekivao neku revoluciju od Whatsapp poziva. Isprobao sam pozive sa androida i prevelika je jeka i kašnjenja.  Skype vladar HD poziva (no dobro,oni i ne idu ka tome da štede data promet)

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

A WeChat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Silwncer kaže...

A WeChat ?

Nisam koristio, no korisnici su i ovdje navodili da dosta toga radi glatko. Neka iznesu dojmove za glasovne pozive.  Meni je Skype primaran. Čak koristim i onih 60min za međunarodne pozive iz paketa Office365. A LINE je zbilja pouzdan.  Razgovori od sat vremena rade perfektno. Bez i najmanje smetnjice. (laički bi ja to pripisao neopterećenosti servera u EU,jer ove azijske aplikacije nisu popularne kod nas)

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 22:24 (torrente).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Skype je babo (iliti tata) VoIP servisima, bez premca.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pitanjce...svaki put kad čitam o nadogradnji WP 8 na WP10 ne vidim da se gdje spominje Lumia 930. U čemu je kvaka????

Uzimam službeni mob i pun k.. mi više IOS i Androida.,idem malo na WP., pa brijem uzet ili Lumium 535 ili 930. Znam da su cijenovno dva različita svijeta al nema veze., bitno da je WP.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 21:10 (R36).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice