WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.055.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

Možda ti se backup sustava "zaglavio" u pozadini i preko noći ti požderao bateriju?

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
17 godina

Ne znam jel slučajnost ali i meni je jutros bio ugasen mobitel, sinoc je bio na nekih 75-80% baterije.

Kod mene je lumia 920 denim. 

14 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...

Možda ti se backup sustava "zaglavio" u pozadini i preko noći ti požderao bateriju?

Izgleda da je, mada, nigdje nisam postavio backup mobitela na automatik...

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Problemi sa vasim racunalom ? Javite se u PM da sredimo :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Elles D. kaže...

Uredno vidim svojih 230GB prostora i nije me tražio da išta dodatno potvrđujem.

Dodao sam sad drugi onedrive account i kod njega sve uredno radi. Samo na ovom glavnom stoji "loading..." :\

Današnji update je riješio problem...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ovaj WP mi je postao sve gori i gori... Aplikacije ne rade kako trebaju, mobitel nekad zavibrira nekad ne kada dođu obavijesti.. Juće prije spavanja sam skinio mobitel s punjača i imao je nekih 85% baterije, jutros se probudim(oko 9) a on ugašen, prazna baterija.. Pogledam dal je možda opet Skype u pozadini podivljo, nije... Nedavno sam Updateo na officalni Samsgung Firmware za 8.1(najnoviji) i sad je mob još gori... Nedavno sam vidio da ima novost da kad se ukuca ##777# da se napravi HardReset, to sam probao napravit i tad je radilo, sad kad ukucam piše Unknow application... Isto tako sam juće poslije podne dok sam bio u školi uključio mob i on se u dva školska sata napunio nevjerovatnih 10% Pa ja ću ovom WPu jebat mater -,.,- 

takoder u zadnjih mjesec dana moja L520 se ponasa uzas. Stalno se crashaju aplikacije koje koristim iako prije nije bilo nikakvih problema. Neznam pocinje me sve vise i vise odbijati WP. Hard reset sam bio radio i nema nikakvog poboljsanja. Neznam u cemu bi bio problem nazalost :(

16 godina
Prezadovoljan baterijom na lumia 630 :)))
Samobor je lepa varoš
17 godina

Vjerovatno ali to bi ujedno i bio posljednji ekser u kovčeg Windowsa na pametnim telefonima.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Win10 stiže na masu lumia u slijedećih tjedan-dva.

Pa navalite :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Elles D. kaže...

Win10 stiže na masu lumia u slijedećih tjedan-dva.

Pa navalite :)

Odmah sam išao na WC (Windows Central, da ne bi bilo zabune ) vidjeti vijest, kad tamo... 930 neće dobiti build još... evo c/p Gabeovog tweeta zašto 930 neće dobiti 10ku za sada:

Wrong scaling factor is applied to UX, causing everything to be teeeeeeny tiny.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 8:12 (WackyZG).
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Moja 920 je na popisu, ali neće tako skoro na W10. Neka oni još to malo ispeglaju.

Da je backup bolje izveden, možda bi isprobao na jedan dan - ali ovako baš i ne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo stavljam je punit nakon 13 dana. Radi se o jednoj L630 koja igrom slučaja trenutno stoji kući bez vlasnika. 

obavljeno 35 min poziva

pristizali mailovi

syncane dvije grupe na whatsappu

viber i line nisu korišteni

stalno H+ mreža

izvršeno nekoliko ažuriranja aplikacija

Što čovjek može poželjeti više ,od ovakvog trajanja baterije?

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
19 0 hvala 6
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/foxit-mobile-pdf/b22cdb25-346b-4e15-8112-e04ae6808b7a

Foxit pdf dostupan, malen, brz i radi sa onim file pickerom pa za razliku od drugih  lako je doći do željenog PDF-a.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li ad supported ?

Problemi sa vasim racunalom ? Javite se u PM da sredimo :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

nisam primjetio reklamu još...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
L920 mi se opet puni - nakon denima, baterija je jedno 30% kraca. Nemoze izdrzat (moje) uobicajeno koristenje. Na cyanu je durala tocno 1 dan, a sada nedostaje tih 3-4 sata!
Mozda ce hard reset (koji nisam uradio nakon instalacije denima) sve rjesiti... mozda!
Uglavnom, zanima me kako radi backup itd... jer to kada se lumia napuni cu 1. napraviti.
Dali cuva bas sve podatke?
npr. programe, wapp poruke.. pozadinu i rapsored ikona? Slike, muziku? To sve sve dade vratit ili?
Dal bi mozda brze islo sto se tice slika da ih prebacim na PC preko USBa i nakon updata vratim (ima oko 4GB slika)?
16 godina
x360gamer kaže...
L920 mi se opet puni - nakon denima, baterija je jedno 30% kraca. Nemoze izdrzat (moje) uobicajeno koristenje. Na cyanu je durala tocno 1 dan, a sada nedostaje tih 3-4 sata!
Mozda ce hard reset (koji nisam uradio nakon instalacije denima) sve rjesiti... mozda!
Uglavnom, zanima me kako radi backup itd... jer to kada se lumia napuni cu 1. napraviti.
Dali cuva bas sve podatke?
npr. programe, wapp poruke.. pozadinu i rapsored ikona? Slike, muziku? To sve sve dade vratit ili?
Dal bi mozda brze islo sto se tice slika da ih prebacim na PC preko USBa i nakon updata vratim (ima oko 4GB slika)?

Možeš napraviti backup smsa, whatsapp ti sam radibackup ako ti je namješteno, to si još malo provjeri.  mailovi su ti na serveru, pa će ti povući sve za to nemaš brige. Kontakte nadam se da si spemao na live ili gmail acc. Pa i to ćeš povući. 

Ostalo sve možeš zaboraviti. Eventualno ako si slike imao autoupload će ti biti na onedrive. Ali sve to ostalo napravi si backup na kompu. Muzika slike ....

Programi koje imaš instalirano možeš napraviti backup, pa ti on automatski skida sve prilikom prvog spajanja na live account. 

Ali evo ja ti preporučavam da ipak ideš ručno sve sam instailrati program po program. Osim ako ih baš nemaš hrpu. Ja ih osobno nisam imao previše pa sam tih 15 ili koliko sam već imao aplikacija koje sam koristio ručno instalirao tj, skidao sa marketa. Nekako mi ispalo bolje. 

A raspored ikona. Nažalost to se ne vraća. Pa sam si ja radio printscreen da si znam vratiti točno onako kako je bilo. A tako sam si i radio screenshoot aplikacija koje sam imao instalirano, da si nešto ne bi zaboravio. 

16 godina

Vratilo je i aplikacije i pocetni zaslon. Cak i lockscreen!
Sve je bilo jako brzo (cca 20etak minuta za sigurnosno kopiranje + hard reset)... Sada jos ima 10etak aplikacija koje skida/instalirava ponovno!
Slike/mjuzu cu prebacit s PCa.
Uglavnom, kada sam kupio rabljeni uredaj i radio hard reset, puno je duze trajalo (bar mi se cini)!

Jedina zamjerka, makar sam ukljucio da mi spremi sms-e u oblak - nije!
Al eto, nekako cu prezivjeti.
Cudno, posto je popis poziva ovdje, a smsa niti jednog!

Kako god, samo se nadam da ce sada baterija se vratit na "cyan vremena" ili bolje!

EDIT: kako god, jos je tu bilo dosta posla (sve skupa 1.5 sat)... Istina, imao sam dosta aplikacija. Malo me nazivciralo, jer dok se sve aplikacije nisu instalirale, uredaj je prikazivao da je na cyanu!

Sada se nadam da ce dalje sve stimat.

Zamjerke najvece idu na backup smsa (nije ih vratio, a pozive jest).

Takoder, aplikacije su sve ponovo samo instalirane - tako da recimo ako igrate igru neku, rezultat vam nije spremljen (slucaj kod mene score! world goals); wapp/viber nije vratio poruke, makar sam ih spremio!

Javim kako ce se baterija sada ponasat!

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 23:20 (x360gamer).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dal je moguće da mi OneNote ne radi kako treba? Do koji dan je sve radilo normalno, sad otvorim OneNote i ne želi mi sinkronizirati bilježnicu kako treba... Na kompu vidim da ta bilježnica ima u sebi neke podatke a na mobu mi je prikazana kao da je tek napravljena

0 0 hvala 0
16 godina
Bezveze sam radio hard reset!
Slike su mi sada samo poremetile raspored (zivcira), a baterija je ostala slaba kakva je i bila!

Kako god, nasao sam nacin za backup smsa.
17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

A to je?

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
16 godina
kizo2703 kaže...
x360gamer kaže...

A to je?

http://www.windowsphone.com/hr-hr/how-to/wp8/settings-and-personalization/back-up-my-stuff

SMS-ove i MMS-ove možete automatski spremati u oblak. Na taj način, kada kupite novi Windows Phone, svoje razgovore možete vratiti pri postavljanju novoga telefona. Kada izbrišete poruke s telefona, izbrisat će se i iz oblaka tako da će sve uvijek biti sinkronizirano.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

http://www.windowsphone.com/hr-hr/how-to/wp8/settings-and-personalization/back-up-my-stuff

SMS-ove i MMS-ove možete automatski spremati u oblak. Na taj način, kada kupite novi Windows Phone, svoje razgovore možete vratiti pri postavljanju novoga telefona. Kada izbrišete poruke s telefona, izbrisat će se i iz oblaka tako da će sve uvijek biti sinkronizirano.

Uključeno odmah nakon instalacije 8.1, zajedno sa svim ostalim backupovima. No big deal, znači.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
16 godina
Do hard reseta sve je dobro radilo.
Istina, baterija nije drzala kao na cyanu, ali sada 100 problema.
Od messengera/wapp kojemu uopce ne dolaze poruke, do gubljenja svih podataka.
Stvarno iritantno.
Nikada nisam imao problema s wapp itd, a sada nemogu ga koristit!
Itko ideje?!
Se moze radi ovig u servis? Imam garanciju?! Sta reci?!
16 godina
x360gamer kaže...
Do hard reseta sve je dobro radilo.
Istina, baterija nije drzala kao na cyanu, ali sada 100 problema.
Od messengera/wapp kojemu uopce ne dolaze poruke, do gubljenja svih podataka.
Stvarno iritantno.
Nikada nisam imao problema s wapp itd, a sada nemogu ga koristit!
Itko ideje?!
Se moze radi ovig u servis? Imam garanciju?! Sta reci?!

Windows Phone Recovery Tool je ono što možeš sam napraviti. Nakon toga, pravac servis, ako ne pomogne.

17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

MS DOS MOBILE- prvo april i to ali je fora ASCII camera :D

http://www.windowscentral.com/microsoft-launches-ms-dos-mobile

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zatvorite IE, pojačajte zvuk i u MS DOS upišite "internet"

14 godina
WindowsPhone - Općenito

na koliko max mogu odrezati pjesmu da mi je prihvati za ringtone? ili nema vremenskog ograničenja?

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da je 30 sekundi.. imaš u trgovini Ringotone maker, zgodna aplikacija za to odraditi

15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

na ringtone maker je minuta

...i tako dalje
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice