WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.977.908
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Još jedan kome Viber radi. Koristim Lumiu 520.

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni ne radi... Nit mi pozivi dolaze, nit obavjesti... NIšta..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

Koristi li netko još windows 10 for phones? Ima li poboljšanja kakvih u odnosu na onaj prvi build?

14 godina

Ima,ali je ovo još daleko daleko od normalnog korištenja.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Problem sa skypeom, viberom i ostalim slicnim serviseima u stvari nije problem u njima. Cijela wp platforma ima problem sa tzv. push up notifikacijama. Negdje sam prije nasao stranicu koja je imala to sve objasnjeno (ne mogu na zalost sad da je pronadjem) i kazu da je problem u samom Os-u i da problem nece bit rijesen lako ni uskoro. Iskreno meni ide najvise na zivce sto microsoft jos nije priznao problem i sto po forumima zavlace korisnike uputstvima tipa: ''Deinstalirajte Skype, uradite reset uredjaja pa ponovo instalirajte skype'' ma sipak. A ovi sa foruma sto tvrde da im radi sve ok... ne znam, ne vjerujem, mozda jednostavno ne koristite aplikaciju toliko cesto da biste spoznali da problem postoji. Iz licnog iskustva (lumia 920 i lumia 630 ss) meni to radi sve kao zmigavac; radi-ne radi, radi - ne radi. Mislim wp mi je super u svim segmentima - taman po mjeri, fluidan, pouzdan i sve to ali kome treba Viber ili Skype za posla ne preporucujem ga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 14:28 (esko).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

meni uredno radi viber sa zadnjom verzijom😊

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kako kome 😒

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Ekipa (vi kojima ne rade push notifikacije), da nemate mozda uključenu štednju baterije?

Ako imate probajte u postavkama postavit da vam je uvijek dopušten rad u pozadini. Tako ja imam na 930, imao sam i na 925 i radilo mi je sve naj normalnije. No međutim kako svi koji imaju viber imaju i whatsapp, viber sam pobrisao.

Ono što želim reći je da bez štednje baterije mi rade push notifikacije, a rade i sa štednjom baterije kad im dopustim da uvijek rade u pozadini

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Jel ima negdje u RH ili u EU da se može kupiti Lumia 1520? A da je nova i da se može platiti putem PlayPala i dostaviti u RH(ako je iz EU)... Višeo sam se umorio od traženja te Lumie, nema je nigdje a najbolji je WPov SP...

Ima ili nema? Izgleda da ću na Android preći

14 godina
odjavljen

Hvala, pogledat ću temu za EU shopove jer je tamo jeftinije, ne realno je da L1520 košta $718 a Note 4 košta(Saturn) $666

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@Nocio Isprobaću pa javim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
14 godina
odjavljen
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

http://shop.ba-computer.at/catalog/product/view/id/1126826

vidi jel dostavljaju u hr.

odlican tel, imam ga vec par mjeseci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ma uzet ću N4... Jebi ga  ... Jel se ikako može povući s Hotmaila kalndar i te stvari na Android?

0 0 hvala 0
14 godina
Dex.pwn kaže...

A?

Da ! niti jedan soft update ga nije riješio ... Cyan,razni dev.preview,Denim a kako vidim ni WP10 (insider)

Swipe registrira kao Touch i obratno,ponekad uopce ne reagira itd ....

Ne bih ti ga preporucio bar ne za tu lovu !

Mob je vec neko vrijeme EOL bez zamjene,zakljuci sam

Imaš vise o tome ovdje

http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-1520/

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 20:46 (wenclino).
16 godina
neaktivan
wenclino kaže...

Ti imaš takav primjerak ne mora značiti da su svi takvi i da bi on dobio takvog. Ja imam 1520 i nemam nikakvih problema sa touchscrenom, čak sta vise nikakvih problema sa telefonom. Niko mu ne garantuje da uzme 930, Iphone 6+ ili Nexus 6 da nece imati nikakvih problema.

14 godina
malina22 kaže...
wenclino kaže...

Ti imaš takav primjerak ne mora značiti da su svi takvi i da bi on dobio takvog. Ja imam 1520 i nemam nikakvih problema sa touchscrenom, čak sta vise nikakvih problema sa telefonom. Niko mu ne garantuje da uzme 930, Iphone 6+ ili Nexus 6 da nece imati nikakvih problema.

Do "Hardware revision number 5.x.x.x"  problem s Touchscreenom je bio masovan isto što se danas prica za 535.

I bila je masa reklamiranih uredjaja

Ja svoj nisam reklamirao jer nemam zamjenski uredjaj a nisam htio ostati bez 1520 na mjesec dana (kupljena vani s garancijom prodavaca)

Kakve su kasnije verzije i da li ih uopce ima,ne znam

Mob se ne proizvodi vec duze vrijeme,a ovo sto se nadje na netu su stare ne prodane serije.

You have been warned 

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Na L535 od Vip-a mogu primati mms ali ne mogu slati. Probao sam razne upute od Vipa i gugla i ništa, pa ako je netko voljan mi napisati svoje. Evo moje postavke :

1 1
2 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
u životu nisam poslao a ni primio mms. Neznam kome to još danas treba pored svih silnih vibera, whatsap-a, line-a, bbm-a itd itd
vlastoručni potpis
14 godina

... a čemu sve te čudne riječi služe  

11 godina
protjeran
titko kaže...

Na L535 od Vip-a mogu primati mms ali ne mogu slati. Probao sam razne upute od Vipa i gugla i ništa, pa ako je netko voljan mi napisati svoje. Evo moje postavke :

neznam sto ce ti to uopce.

edit vidim da me netko pretekao

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 12:57 (Boixus Nois PS).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja mms nikad nisam koristio a i ne namjeravam.Iako Viber sere sa notifikacijama ali ga još koristim. Uz njega imam Line,WeChat i Skype.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

evo ovako...

Vidim da me nitko nedozivljava pa moram ponovo napisati post.

Znaci imam Lumia 636 i na njoj windows 10 koji je toliko puno bugova da mi se mobitel uopce neda koristiti.

Odkad sam instalirao w10 mobitel je lagav,iz 3 puta se pali kad je screen zakljucan,od danas wi-fi neradi mobitel je spor opcenito....

Onda sam ima tjedan dana dobio neki update koji se uopce nemoze instalirati.Probao sam 10 puta ali svaki put izbaci me i kaze da je nemoguce otvoritii update i error code neki koji nista neznaci.

E sad posto mi ga je vec puna kapa,jeli moguce nekako instalirati update ili se vratiti na windows 8.1 jer je ovako nepodnosljivo?

Hvala i ndam se da ce netko odgoviriti

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imaš Lumia Recovery Suite,downgradati će na 8.1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

a moze li se update instalirati nekako na drugi nacin?

Mozda preko insidera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Insider je za TP verzije,ako želiš vratiti se na 8.1 onda probaj Lumia Recovery Suite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

probat cu naravno a za update nema rjesnja?

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Moguće je.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice