WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.977.908
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Mali update sa mojom situacijom s Nokiom Lumiom 925.

Treći put je otišla na servis radi skoro istih razloga ko i prva dva puta i ustanovili su da se ne može popraviti da je mobitel došao sa tvorničkom greškom i ponudili su mi Lumiu 93, koju sam, naravno, objeručke prihvatio.

Mobitel je zakon, od kvalitete zvuka, do ekrana, nešto bolje radi od lumie 925. Bolje leži u ruci i lakše je za tipkat. Sve u svemu ja sam 100% zadovoljan

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Rekao sam ti odmah da trazis novi uredaj!
Samo sto si sada dobio puno bolji i kompletniji (pala ti sjekira u med)...
Jedino sto bi mi falilo naspram 925 jest low light kamera i "premium feel"...
Uglavnom, odlicno si prosao!
15 godina

"premium feel" mi uopće ne fali jer mi je 925 bila skroz skliska, klizila iz ruke (kako bi iz apple-a rekli "You're holding it wrong".

Zato je uvijek bila u maskici, a za ovaj nemam uopće potrebu da nabavljam maskicu, ali ću morati jer mi se sami izgled mobitela dopada, a i želim ga zadržati što dulje

Nokia Lumia 925 & Windows phone 8.1 FTW
16 godina
WindowsPhone - Općenito

dostupan denim update za lumiu 630 tele 2 mreza

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo uradio sam reset i sada je sve ok,hvala svima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Neznam dal ste znali, al nedavno slucajno otkrio korisnu stvar!

Radi se da mala slova zamjenite VELIKIMA i obrnuto.
Sve sto trebate, jest oznacit dio rjeci/teksta kojeg zelite da "prode" iz malih slova u velika (i obrnuto) i kliknut "shift" (citaj strelicu prema gore koja se nalazi lijevo na tipkovnici)
14 godina
titko kaže...

Mogu li se pouzdati u Here Drive+ jer namjeravam prvi put autom u Zagreb.

Evo vratio sam se uspješno iz Zagreba i mogu reći da navigacija odlično radi , bez greške me dovelo na odredište u Zg  i isto tako me izvelo prema kući. Na vrijeme upozorava koju stranu ceste držati i gdje skrenuti , alarmira svako prekoračenje brzine ( moram naći gdje se to izgasi), odbrojava km do slijedeće točke ... Ali isto sam se ja pripremio sa google street view-om i isprintao nekoliko skretanja po Zg za svaki slučaj. Čak sam isprobao i Find my car i to radi dobro, odbrojava korake i dovelo me točno u red gdje sam parkirao.

16 godina
titko kaže...
titko kaže...

Mogu li se pouzdati u Here Drive+ jer namjeravam prvi put autom u Zagreb.

Evo vratio sam se uspješno iz Zagreba i mogu reći da navigacija odlično radi , bez greške me dovelo na odredište u Zg  i isto tako me izvelo prema kući. Na vrijeme upozorava koju stranu ceste držati i gdje skrenuti , alarmira svako prekoračenje brzine ( moram naći gdje se to izgasi), odbrojava km do slijedeće točke ... Ali isto sam se ja pripremio sa google street view-om i isprintao nekoliko skretanja po Zg za svaki slučaj. Čak sam isprobao i Find my car i to radi dobro, odbrojava korake i dovelo me točno u red gdje sam parkirao.

Uđi u postavke Here Drive - a (slide od dna ekrana prema gore dok ti je prikazan izbornik s destinacijama) i odmah ti je prva opcija dojava o ograničenju brzine.

14 godina
WindowsPhone - Općenito

...i baterija još traje ,od utorka ujutro kad sam tokom dana koristio navigaciju i čačkao po internetu i taj dan je završila na 32% , pa sam ga jučer malo poštedio te se sinoć upalila štednja baterije i štedi li ga štedi , sad je na 6%

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Nešto sam darežljivog raspoloženja danas. Vlasnici 930, imam dva case - a za vaše ljubimice. Ne tražim ništa za njih.

1. case (ima po ćoškovima male pukotine, naknap paše na mob pa je popucalo, ali je samo kozmetička greška, drži savršeno)

http://www.ebay.com/itm/IMAK-Transparent-Clear-PC-Housse-Coque-Etui-Case-Pr-Nokia-Lumia-930-Verizon-929-/291320699180?pt=FR_Mobiles_PDAs_Etuis_housses_coques&hash=item43d411192c

2. case (nije mi sjeo izgled a i ima tvrde covere preko tipki, pa, ak se nekome reže po gumi ili misli da ima jači pritisak od mene nek s uzme)

http://www.ebay.com/itm/381116377805?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=650431119451&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT otišao

Dajem na principu tko prvi pošalje PP, taj dobije. U Zagrebu se dogovorimo oko dostave, van ZGa ja šaljem, vi platite poštarinu. Obavezno mi napomenite koji case želite u poruci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 20:32 (WackyZG).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Moze netko odgoviriti zasto nemogu instalirati update za windows 10 na Lumia 636??Probao hard reset ali i dalje nista...

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Moze netko odgoviriti zasto nemogu instalirati update za windows 10 na Lumia 636??Probao hard reset ali i dalje nista...

Kako si pokušvao instalirati? pretpostavljam da znaš da moraš preko insidera instalirati. 

Ja sam probao i od prve sve uspijelo kod mene, ali nije dugo bio OS kod mene, jer nije dorađeno još. 

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Bilo je upravo nekakvo azuriranje za Lumiu 535DS i nadam se da su rjesili probem s baterijom

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brat jucer kupio lumiu 535 ds hw3.0. Ja nisam osjetio problema sa touchem. Instaliralansubsen2 updatea. Mobitel je odlican preporucam za kupovinu.
vlastoručni potpis
11 godina
protjeran
Franjo15 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Kako si pokušvao instalirati? pretpostavljam da znaš da moraš preko insidera instalirati. 

Ja sam probao i od prve sve uspijelo kod mene, ali nije dugo bio OS kod mene, jer nije dorađeno još. 

Znaci instalirao sam windows 10 i onda mi je dosao update.Probao sam i na taj nacin preko insidera ali nije nasao nikakav update.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel vam se desava da neke aplikacike,tipa vlc,ne mozete naci na store-u,a na browseru ih nađete,uredno skinete i instalirate?

0 0 hvala 0
17 godina
tony89 kaže...

Jel vam se desava da neke aplikacike,tipa vlc,ne mozete naci na store-u,a na browseru ih nađete,uredno skinete i instalirate?

Da

15 godina
Sto kazete na spotify aplikaciju/servis opcenito?!
Danas naisao na tu app, vidim da vec dugo postoji taj servis... Kako to funkcionira?
Netko iskustva na wp platformi?
14 godina
WindowsPhone - Općenito

postao je dostupan za našu regiju?

jer na desktopu još nije, mora se preko hola-e ili nekog drugog programa/ekstenzije maskirati ip adresa, npr. iz sad-a, kanade, uk...

radi na principu mjesečne pretplate, čini mi se da idu od 5 do 9 dolara, al možeš i besplatno slušati, samo onda imaš neke funkcije isključene + svako toliko moraš odslušat reklame između pjesama. slična stvar sa deezerom, koji je dostupan kod nas i postoji app za wp.

dobri su to servisi, eliminiraju kolekciju mp3-a na mobitelu, samo si napraviš playlistu u spotifyu i pustiš da svira, ima tu i radio stanica različitih žanrova, razne top liste... samo za naše prilike malo nezgodno za koristit, posebno na mobitelu uz naše operatere koji cijene svoje mobilne net pakete ko suho zlato...

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
crozoki kaže...
tony89 kaže...

Da

Ovisi vam o regiji koju imate postavljenu na mobitelu,  tj. za kkoje je regije izdavač predvidio aplikaciju.

- HTC 8S -
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel ima negdje u RH ili u EU da se može kupiti Lumia 1520? A da je nova i da se može platiti putem PlayPala i dostaviti u RH(ako je iz EU)... Višeo sam se umorio od traženja te Lumie, nema je nigdje a najbolji je WPov SP...

1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Kupio sam lumiu 535 i totalno promasio.

Apsolutno ju ne preporucam. Problem sa touchom nije toliko velik i znacajan, ali mi sve vise i vise ide na zivce. Citao sam da se kao zastitnom folijom to rijesi jer su ekrani preosjetljivi al po mob shopovima uopce nema folija ovih dimenzija tako da cu to jos vidjet... Oklop ima ruzan osjecaj kad se cuva u ruci, 520 je puno bolje pristajala. I ne znam jel to samo moja kopija bas, al oklop se takodjer i malo pomjera kad ga se s odredjene strane pritisne..Back, home i search tipke na samom ekranu su po meni opcenito promasaj, nevezano za L535.. To je vise manje to,.. viber, kojeg inace ne koristim,zapravo i ne mogu koristit, jer notifikacije i dalje kasne( seriously, wp?) i radi mi random pozive, al to je vjerojatno zbog problema sa gore navedenim ts-om, jer misli da je bio dodir gdje nije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nosi na servis i reci da ti zamjene touch screen, prije par dana neki tip je nosio i zamjenili mu bez problema, valjda i tebi budu. 
I da, probao sam L535 u jednoj trgovini, imala je problem sa zaslonom, pa ja bi je razbio drugi dan. Jednostavno navikao na kvalitetu od L920 i L800, u 5 minuta sam 3 pogrešne stvari kliknuo. xD

Jel se meni čini ili samo meni Viber radi. Doduše, rijetko ga korsitim ali kad koristim dolaze mi obavijesti 

www.wpnovosti.com
12 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...

Nosi na servis i reci da ti zamjene touch screen, prije par dana neki tip je nosio i zamjenili mu bez problema, valjda i tebi budu. 
I da, probao sam L535 u jednoj trgovini, imala je problem sa zaslonom, pa ja bi je razbio drugi dan. Jednostavno navikao na kvalitetu od L920 i L800, u 5 minuta sam 3 pogrešne stvari kliknuo. xD

Jel se meni čini ili samo meni Viber radi. Doduše, rijetko ga korsitim ali kad koristim dolaze mi obavijesti 

Većini ne radi, izgleda jedino LINE,Whatsapp i WeChat valjaju.

14 godina
neaktivan
Meni viber ajmo rec funkcionra ali ima tu dosta mjesta za napredak, dosta je trom, spor ali mi notifikacije mogu reći dolaze redovito.
Whatsapp je odličan bez greske iako se jos može na brzini poraditi
vlastoručni potpis
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ni kod mene na Lumiji 820 Viber ne radi kako treba. 

Aplikacija je užasno spora, umjesto poziva dolaze mi notifikacije o propuštenim pozivima, a kad je otvorim prvi puta u danu, zapne mi na onom Splash Screenu i dok ne izađem iz nje i ponovno ne uđem u nju, nema mrdanja.

Šteta! Nadam se da će Whatsapp uskoro početi s uslugom poziva da Viber napokon pokopam sa svog moba.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja sam već odbacio Viber,sada Skype,LINE, i WeChat su koje koristim. Sva 3 imaju besplatne poruke,pozive i video pozive. Šteta,ova zadnja 2 su manje popularna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Nije mi samo jasno zasto je toliki problem napravit to kako treba. WP mi je dosta drag i sigurno ga necu promijenit zbog vibera, al zar se ne bi takve stvari za koje se vec dugo zna da su problem trebale vec rijesiti?

Trebao sam jos raspotegnut 400kn i uzet polovnu l930 -.-

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meni Viber sasvim uredno radi na 520tki.
Early adopter
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Viber na 1020, Denim (a i na prethodnom Cyanu), radi bez problema iako lično daleko više koristim Skype.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 7:49 (escobar_).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice