WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.977.685
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
evang kaže...

Uh nisam se sjetio napisat ,radi se o mobu kupljenom u TELE2 na bonove,dakle nemam ugovora 

U tom slučaju nakon 12 mjeseci od kupnje možeš tražiti otključavanje. Pogledaj u Settings => Extras + Info => Mobile Operator što ti piše, da li je 000-33 ili neki drugi broj (ako je 000-33, označava mobitel iz "slobodne prodaje"). Mada, s obzirom da Tele2 koristi svoje kodove za zaključavanje, tko zna kaj piše tam i da li je mobitel stvarno otključan.

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Imam problem sa lumiom 520, 8.1 na njemu i svi updejtovi dosada, zadnjih par dana mi se pokazuje onaj indikator kao da se mob puni a on nije na punjenju. A na live tileu od battery savera mi piše samo ušteda baterije bez postotka, kad se to događa mob mi se prazni... Npr. ono odem u teretanu i poslije vidim to kao da se puni ugasim ga upalim a ono 4% baterije, u cemu bi mogao biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kod takvih stvari se napravi hard reset, a ako to ne popravi stvar onda se dalje razmišlja.
13 godina
WindowsPhone - Općenito

ma znam za hard reset al onda opet sve ponovno stavljat, točno mi se to neda nit imam vremen, jebeni mobiteli!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Napravis backup aplikacija
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo da i ja iznesem svoja iskustva.

Prije tri tjedna kupio Lumiu 735 (slobodni uređaj).

U odnosu na mobitele i tablete sa androidom koje imam doma ovo je preporod. Sve radi brzo i bez ikakvog laga. Baterija mi drži cca 4 dana (nisam korisnik koji ima instalirano 50 aplikacija i koji stalno čačka po mobitelu).

Uređaj je došao sa instaliranim Denimom ali je svejedno za njega izašao update OS-a i Firmwarea. Instalirao i sve je prošlo u redu.

Uglavnom sa mobitelom super zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 18:23 (dasa69).

10 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Dvije stvari ne uspijevam nikako na L535 : dodijeliti kontaktima melodiju koju ja hoću i spojiti je sa komp-om putem usb-a. Pc (win xp ) je prepozna ( kao kameru) ali nigdje je nema, odnosno u device manageru ima žute ??? - update driver-a nije puno pomogao kao ni razne upute sa neta; u čemu je problem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 22:01 (titko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

A tko radi vise drivere za XP ?!?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

...a što sa melodijama?  Btw sa povezivanjem na xp došao sam čak do bezimenih foldera ( slika).

xp xp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
titko kaže...

...a što sa melodijama?  Btw sa povezivanjem na xp došao sam čak do bezimenih foldera ( slika).

Bilo koji od ovih načina radi.

Također imaš masu ringtone aplikacija, većinom su bloatware ali za jednom to napraviti posluže...

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
Za melodije kontakata
Osobe-odaberes kontakt-uredi kontakt-melodija kontakta
vlastoručni potpis
14 godina
karaandrijan kaže...
Za melodije kontakata

...da ali tamo nudi samo one predinstalirane bezvezne i nema opcije da izaberem neke svoje  .

15 godina
titko kaže...
karaandrijan kaže...
Za melodije kontakata

...da ali tamo nudi samo one predinstalirane bezvezne i nema opcije da izaberem neke svoje  .

Prvo ih moraš dodat na moj način i onda će ti se pojavit u tom popisu nova kategorija, mislim da se zove Custom Ringtones.

Swedish latin super funk.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Preko pc ne ide a preko neke ringtone app nekužim kako. Može li kako c/p iz glazba u ringtones 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jesi otisao da sam odaberes driver? Takoder moras imati SP3 i probaj instalirati Windows Media Player 11. Ja sam danas rijesio taj oroblem sa lumiom 520
16 godina
titko kaže...

Preko pc ne ide a preko neke ringtone app nekužim kako. Može li kako c/p iz glazba u ringtones 

Windows Phone ima ograničenje ringtone - a na 40 sekundi, tako da samo ubacivanje mp3 datoteke u folder Ringtone nećeš ništa postići. Postoje dvije mogućnosti kako urediti i dodati ringtone u popis dostupnih:

1. aplikacija Ringtone Maker (trebala bi biti već instalirana na mobitel, ukoliko nije, pravac Store i skinuti) - odaberi pjesmu koju želiš za ringtone, pomoću slidera podesi dužinu, spremi i onda će ti biti dostupan

2. putem Audacityja ili bilo kojeg drugog sound editora na PCu izrezati pjesmu na trajanje do 40 sekundi, ubaciti u folder Ringtone, pa ga dodijeliti kontaktu

NVM, kolega me ispravio

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 8:37 (WackyZG).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

40 sekundi je samo ako imaš wp7.8 i stariji :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Elles D. kaže...

40 sekundi je samo ako imaš wp7.8 i stariji :)

Huh... vidiš... nisam ni skužio da su skinuli ograničenje, osim onog od 30MB max. veličina datoteke i DRM free.

14 godina
bernie kaže...
Jesi otisao da sam odaberes driver? Takoder moras imati SP3 i probaj instalirati Windows Media Player 11. Ja sam danas rijesio taj oroblem sa lumiom 520

Jesi radio po ovome?

14 godina
neaktivan

Jesam samo sto nisam deinstalirao drivere nego samo desni click i update driver te odabrao MTP device. Takoder sam instalirao WMP11, ali neznam jel to neophodno iako neki tvrde da je.

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Znate li neku aplikaciju za wp da mogu preko nje gledat nogometne utakmice

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Flash Sports, gledao par rukometnih utakmica kad je bilo prvenstvo, ali ima za dosta sportova(uključujući nogomet, ofc).

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 20:45 (kratos091).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Del_Boy97 kaže...

Znate li neku aplikaciju za wp da mogu preko nje gledat nogometne utakmice

Flash Sports - nažalost samo prvih tjedan dana besplatan, kasnije se placa (i to mjesecno)

MyTotal TV - odlicno me sluzio jedno mjesec dana.. nakon toga mi crashaju skoro svi programi ( bein :'( ) osim srpskih arena.

I ja jos uvijek trazim neki dobar app, ali ne nalazim :/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 20:46 (KiCo77).
16 godina
Posto sam tek jucer nabavil lumiu 630 dali ko zna oceli uskoro Denim update za taj mob? Inace tele 2 mreza
Samobor je lepa varoš
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo danas ujutro za 625 bio

0 0 hvala 0
12 godina
geek_boy kaže...
Posto sam tek jucer nabavil lumiu 630 dali ko zna oceli uskoro Denim update za taj mob? Inace tele 2 mreza

meni je došao na vip, a čuo sam da je došao i na t-mobile, sad ne znam zakaj tak dugo treba za tele 2

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Tele 2 ima CV( ne brandira), a CV je vani bio i prije VIP-a(T-Mobilea)... Tako da treba još jednom provijerit za update,  ako je uključen PfD, obavezno prvo isključit...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 19:02 (skyhawk10).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

E ovako imam problem sa Lumiom 530. Punio je normalno par mjeseci i jednu noć ostavim telefon da se puni, ujutro se probudim prazna baterija. Više nikako se neće da puni. Pošaljem na servis kažu nije u garanciji jer je fizičko oštećenje a telefon nikada nije ispao nema niti jedne ogrebotine, i sada kažu ne može se ni napraviti već se može kupiti samo vanjski punjač za bateriju. Ima li iko koju pametnu?

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Pitanje za vlasnike htc 8x-a. Da li netkonima problema sa zvučnikom? Znaći kada pričam sa nekim na telefon jedva čujem sugovornika. Osjećaj kao da je glasnoća stavljena na 1/10 a na maksimumu je. Da li je to možda do 8.1 PfD-a? Sad se ne mogu nikako sjetiti da li je to počelo prije instalacije 8.1 ili poslije. Zvucnik nije jer je danas zamjenjen i isto je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja imam 8X, sa zvucnikom mi je sve ok, imam i PfD 8.1 (ali nisam instalirao ovaj zadnji update koj mi skace vec 2 tjedna)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice