WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.041.347
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
EZY-E kaže...

"Microsoft states that your network provider and manufacturer have control over who receives 8.1, and update availability will depend on your hardware capability and country."

Microsoft to neće samo tako dopustiti.

Microsoft je jasno dao do znanja, da ne ovisi o njima, vec o provideru,proizvodacu i hardwareu...Dakle Microsoft se u potpunosti ogradio... Lumie su sigurne, bar ove aktualne i to se vec od treceg mjeseca zna, a za HTC i Samsung nitko nista nezna...Microsoft ne moze nista napravit, ako ovi ne zele razvijat update, bas kao sto to ne moze ni Google, koji je ipak daleko utijecajniji u smartphone svijetu... Recimo Galaxy S3 nece dobit sluzbeni Kit-kat, kao ni One X i Google tu ne moze apsolutno nista, pa ne vidim kako bi Microsoft mogao nesto ucinit, di je jos u slabijoj trzisnoj poziciji, da daje uvijete..

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 19:11 (mastermax).
11 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Stigao update koji bi mogao razveseliti mnoge koji su se zalili na Music aplikaciju.

http://blog.gsmarena.com/xbox-music-app-gets-update/

Aplikacija je nesto brza,al i dalje ni blizu staroj na WP8... I jos uvijek nema live tile, vec onu odvratnu zelenu plocicu..

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Gdje se moze preuzet taj Update? Ja cekiro u trgovini i nema....

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Hmm koji da si narucim :D

http://www.mobicity.co.uk/nokia-lumia-1020-smartphone.html#.U2_r2vl_vrQ

http://www.mobicity.co.uk/nokia-lumia-1520-phablet.html#.U2_rZvl_vrQ

Golicaju mi mastu oba, ova kamera na 1020 je bolesna, a ovaj 1520 phablet me isto privlaci, sto vi kazete? 

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 0 hvala 0
14 godina
Poslozi si prioritete sto ti je vaznije, kamera i kompaktnost ili snaga i velicina, ja bi osobno isao na 1020 jer cistp sumnjam da bi mi 1520 pasala zbog velicina, ali svakako bi ju htio isprobat koji dan.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

a vidi, znam da L1520 pakira vrhunsku kameru, ali nekako mi ova kamera na L1020 golica mastu, znam da ce mi dosadit za par dana i da cu ju prodat :D

Zato bi najradje L1520, velicina bi mi bas pasala 

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...

a vidi, znam da L1520 pakira vrhunsku kameru, ali nekako mi ova kamera na L1020 golica mastu, znam da ce mi dosadit za par dana i da cu ju prodat :D

Zato bi najradje L1520, velicina bi mi bas pasala 

Sam si sebi onda odgovorio....

Ne kontam postove tipa koji mob da uzmem i onda ljudi navedu dva ili tri totalno razlicita telefona. Pa valjda znate sta hocete tj. kakvih karakteristika vas mob zanima {#}

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Meeeh, vi valjda ovdje imate te telefone pa bi htio vasa misljenja cuti.. Uglavnom i mislim da ce biti L1520

Posjeduje li je netko i moze li napisati par rijeci o kameri? 

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 0 hvala 0
14 godina
Kolega, ja imam L1520. Mob je bolesnoća. Iznimno sam zadovoljan njome i neusporedivo ke bolja od L920 koju sam imao. Potpuno mi je promijenila dozivljaj Windows Phonea. Kamera je izvrsna, iako ne kao kod 1020. Medutim, ono sto me je odvratilo od kupnje 1020 je sporost kamere. Treba par sekundi fa ude u kameru i par sekundi nakon svakog okifanja fotke sto je vrlo zamorno. Nakon ekrana na 1520, svaki drugi je premalen. Baterija je izvrsna, izdrzi punih 24 h doslovnog gazenja (lte veza, youtube, facebook, asphalt 8, snimanje, fotografiranje,...). Ekran izvrstan i na suncu, nije mi jasno zasto ga neke recenzije popljuju da nije citljiv. Microsd slot je super rjesenje.
Ergonomija je dvosjekli mac. Tesko se koristi jednom rukom, gotovo nemoguce, a imam velike ruke. Medutim, ekran je wow, i sve bih podredio njemu, live tileovi izgledaju bolesno dobro na tom ekranu.
Ako ti fotografija nije primarna stvar, a dimenzije nisu toliki problem, onda je sve spsolutno na strani L1520. Javi se slobodno s pitanjima ako te jos nesto zanima. :)
14 godina
Kamera je izvrsna, dosta brzo fokusira, iako ne kao Androidi, ali brze od 1020. Nokia Cam aplikacija je milina za koristiti na tolikom ekranu. Opticka stabilizacija je izvrsna i na razini je 1020. Spremanje fotografija na memoriju (u mom slucaju 5MP+16MP DNG) traje manje od sekunde na Class 10 karticu. Kamera ima sve opcije kao i L1020. Maksimalan otvor blende je takoder 4 sekunde. Refocus je solidna stvar, iako vise gimmick. Nocne fotke su po mom misljenju odmah iza L1020 po kvaliteti i znatno bolje od S4, S5, Z1, Z1C, HTC ONE. Za Z2 ne znam jer nisam imao. Ono sto mi nedostaje je podrska za 4k snimanje.
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Hvala ti puno na odličnom odgovoru!

Mislim da ću dati šansu Windows Phone-u nakon puno androida i uzeti Lumiu! 

*Sony Xperia Z1 Compact*

4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Koliko kosta ta 1520? I gdje si je kupio
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

vidio sam da u mikro makro košta 6k kuna... ja sam za svoju dao svoju staru l920 + 2000 kuna. bila je stara 10-ak dana.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja sam svoju uzeo na pretplatu.
14 godina
Kod operatera ju imas samo u vipu. Kosta isto kao S5, npr. Od 400 kn navise, mislim.
14 godina
WP8 - Općenito

Jel zna netko gdje se Lumia 1520 moze isprobat?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

I ja razmišljam o Nokiji 1520, odnosno ne mogu se odlučiti između nje i Xperia z2.  Koristim Note 2 I malo sam skeptičan prema WP.  

Kakva je podrška za Gmail i attachmente? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WP8 - Općenito

Još tri sata je besplatna Shelter igra

Recenzija

"Shelter is not your typical zombie game, and the combat is more strategy oriented than action packed. You are defending against the zombie onslaught through a card game and not running around shooting them. Unlike most card games though, the game offers deep and challenging gameplay that gets very addictive."

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Oce ko Ativ S za l1520, star po godine, ispao mi je jednom na laminat s 10 cm visine

0 4 hvala 0
14 godina
@gamer34 Ima je u VIP centrima.
14 godina
@tkalcho Gmail podrska je solidna iako ne kao na Androidu za sto je po meni vise kriv Google. Sa slanjem privitaka nissm imao problema. Prihvaca fotke, Office datoteke,... Ono sto mi fali je Push.
14 godina
intelduo1 kaže...
@gamer34 Ima je u VIP centrima.

Hmmm onda nije u svima jer ja sam bio u Garden mallu i nisu imali. Nista morat cu jos malo potrazit.

14 godina
Imas u Areni i na Cvjetnom sigurno.
16 godina
@intelduo1
Odkad imam wp8.1 preview opet imam mogucnost u postavkama gmaila da skida mail 'as items arrive'
Windows Phone FTW
15 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...
Koliko kosta ta 1520? I gdje si je kupio

Po mom misljenju je najbolje naruciti sa mobicity-a, jako jeftine cijene za sve mobitele ako ti se da cekati 20ak dana

*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Da vas pitam.. Ima li WP8/8.1 mass storage? te dali mogu neki film gledati preko moba? postoji li dobar player koji cita avi, mp4 formate te npr srt i sub titlove?

*Sony Xperia Z1 Compact*

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo imam jedan problem sa svojom L520 na wp 8.1. ljudi. Kad stavim neku novu pjesmu ili par njih na SD karticu (priko kompjutera u My computeru) na mobitelu u Xbox music tih pjesama nema. Jedino kad uđem u file manager, on ih vidi i onda ih moram tako otvarat i spremat. Zašto se to počelo događat?

404 Greške a nema ih nigdje
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Da vas pitam.. Ima li WP8/8.1 mass storage? te dali mogu neki film gledati preko moba? postoji li dobar player koji cita avi, mp4 formate te npr srt i sub titlove?

Imaš Mobiplayer,plaća se ali ima free trial.Vrti sve formate-avi,mp4,mkv i čita titlove.

Reality is wrong. Dreams are for real.
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Vlasnici Nokia Lumia modela mogu svratit do marketa i azurirat aplikaciju Nokia Camera...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 18:18 (mastermax).

3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

Danas naručena Nokia 1520 sa mobicity-ja. Ovo će mi biti prvi doticaj sa WP nakon 5 godina Android.  Nadam se da neće razočarati :) 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice