W595 Flashing

poruka: 30
|
čitano: 4.794
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
W595 Flashing

Ovako ubacio sam flimware u mobitel i sad mogu stavljat flashane wallpepers i cameru i zvuk itd.I sad me zanima ako netko zna koji je najbolji zvucni i camera driver za w595.I jos nes za flash menu ja si skinem neku swf. temu i odem na theme creator i napravim ono sto treba u xml i prebacim thm. u mob a swf. u file system sve kako treba i nezeli mi radit meni.i probo sam sa menu.ml fajlom i nis sta da radim?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
W595 Flashing
Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
W595 Flashing
Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
W595 Flashing

evo ja napravio sve sad me samo zanima koji su najbolji camera i music driver ak neko zna nek napise plssssOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: W595 Flashing
Encyanix kaže...

evo ja napravio sve sad me samo zanima koji su najbolji camera i music driver ak neko zna nek napise plssssOsmijeh

Ovo ti daje stereo: http://www.mediafire.com/?zkjgbuzztlo

Driveri za kameru: http://modmy-forum.com/index.php?action=dlattach;topic=5847.0;attach=7915

http://modmy-forum.com/index.php?action=dlattach;topic=5847.0;attach=7916

15 godina
W595 Flashing

evo ljudi ja napravio sve i sad me zanima novo nes a to ej kako promjeniti ikonice od :glazba,album kamere,slike ... ?ako netko zna neki mali tutorijal

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Encyanix kaže...

evo ljudi ja napravio sve i sad me zanima novo nes a to ej kako promjeniti ikonice od :glazba,album kamere,slike ... ?ako netko zna neki mali tutorijal

Pošto ti samo ja pomažem, možeš izostaviti ono ljudi. To ti je najbolje napraviti preko elfova-samoizvršnih programa koji ti sami "srede" mob. Inače ako govoriš o meniju, to ti se trebalo promijeniti sa flash temama ako si ih dobro stavio.

15 godina
vexx5555 kaže...
Encyanix kaže...

Pošto ti samo ja pomažem, možeš izostaviti ono ljudi. To ti je najbolje napraviti preko elfova-samoizvršnih programa koji ti sami "srede" mob. Inače ako govoriš o meniju, to ti se trebalo promijeniti sa flash temama ako si ih dobro stavio.

oke idem sad na gooogle trazit mali tutorial a za flash menu sam vec naparavio

15 godina
W595 Flashing

znaci da bi ubacio elf pack moram ih samo dobro posalgat u system file?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Encyanix kaže...

Tako je.

15 godina
vexx5555 kaže...
Encyanix kaže...

Tako je.

e al di stavim .vkp?

16 godina
odjavljen
Encyanix kaže...
vexx5555 kaže...
Encyanix kaže...

Tako je.

e al di stavim .vkp?

Pogledaj tutorijal o flashanju pomoću vpk patcha. Ista stvar. Sve ti je tamo objašnjeno.

15 godina
vexx5555 kaže...
Encyanix kaže...
vexx5555 kaže...
Encyanix kaže...

Tako je.

e al di stavim .vkp?

Pogledaj tutorijal o flashanju pomoću vpk patcha. Ista stvar. Sve ti je tamo objašnjeno.

ehh to trazim danas cijeli dan i nemogu nac :(((

16 godina
odjavljen

A što je ovo?!

Encyanix kaže...

15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Encyanix kaže...

Driveri za kameru: http://modmy-forum.com/index.php?action=dlattach;topic=5847.0;attach=7915

ja isto imam taj mob pa ako mi možeš reći kud to treba strpat (predpostavljam) s a2 uploaderom?

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina
vexx5555 kaže...

A što je ovo?!

Encyanix kaže...

Može se flashat i modat sa SETOOL2LITE ili XS++ ili Far managerom. 
Može se patchat i otključat sa besplatnim softverom(SETOOL2LITE,Far managerom...) 
K530, K550im, K550, K610, K618, K630, K770, K790, K800, K810, K818, K850 
S500 
T650 
V630, V640 
W200, W300, W580, W610, W660, W710, W830, W850, W880, W888, W890, W910 
Z310, Z610, Z710, Z750 

nepise w595

16 godina
odjavljen
Encyanix kaže...
nepise w595

Da si pročitao cijeli tut, naišao bi na ovo:

Patchanje/otključavanje pomoću FarMenagera:

1. Pokrenite FarMenager

2. Pritisnite Alt+F1 i odaberite SEFP

3. Odaberite boot skriptu vašeg telefona i kliknite „enter the matrix"

4. Spojite ugašeni telefon(bez kartica) držeći C

5. Kliknite Flash

6. Na desnoj strani(prozoru) potražite patcheve koje ste skinuli/kreirali tako da stisnete Alt+F12

7. Da bi ste patch unijeli jednostavno ga povucite u lijevi prozor i kliknite COPY kada vam se pojavi prozor sa porukom

8. Odaberite „process vkp script“ i kliknite FLASH

9. Pričekajte da završi upis i kliknite CLOSE

10. Za izlaz klikćite na ... dok vas ne pita jeste li sigurni da li želite izaći

11. Potvrdite

Treba čitati, a ne brzati.Namigiva

15 godina
Zvjerkan kaže...
vexx5555 kaže...
Encyanix kaže...

ja isto imam taj mob pa ako mi možeš reći kud to treba strpat (predpostavljam) s a2 uploaderom?

Upalis a2uploader i stisnes file system tool ,kad ti dodu ikonice tpa,boot,sys ... ovako :zvučni driver -ifs/settings/acoustic

camera driver -ifs/settings/camera

15 godina
vexx5555 kaže...
Encyanix kaže...
nepise w595

Da si pročitao cijeli tut, naišao bi na ovo:

Patchanje/otključavanje pomoću FarMenagera:

1. Pokrenite FarMenager

2. Pritisnite Alt+F1 i odaberite SEFP

3. Odaberite boot skriptu vašeg telefona i kliknite „enter the matrix"

4. Spojite ugašeni telefon(bez kartica) držeći C

5. Kliknite Flash

6. Na desnoj strani(prozoru) potražite patcheve koje ste skinuli/kreirali tako da stisnete Alt+F12

7. Da bi ste patch unijeli jednostavno ga povucite u lijevi prozor i kliknite COPY kada vam se pojavi prozor sa porukom

8. Odaberite „process vkp script“ i kliknite FLASH

9. Pričekajte da završi upis i kliknite CLOSE

10. Za izlaz klikćite na ... dok vas ne pita jeste li sigurni da li želite izaći

11. Potvrdite

Treba čitati, a ne brzati.Namigiva

kad stisnem alt+f1 nemam za odabrat SEFP

15 godina
W595 Flashing

skinuo sam taj SEFP i stavio u c:\program files\far\plugins i kad odem na far manager i stisnem alt + f1 nema SEFP . zašto ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
W595 Flashing

jednostavno moze li mi netko objasnit kako da stavim .vkp file u svoj mobitel w595 R3EF001 CID 52 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

jednostavno moze li mi netko objasnit kako da stavim .vkp file u svoj mobitel w595 R3EF001 CID 52 ?

dajte ljudi zna li netko ?Plač

16 godina
odjavljen
Encyanix kaže...

skinuo sam taj SEFP i stavio u c:\program files\far\plugins i kad odem na far manager i stisnem alt + f1 nema SEFP . zašto ?

Trebao si skinut sve u paketu!!!  Joooooj!!!Viče

15 godina
vexx5555 kaže...
Encyanix kaže...

Trebao si skinut sve u paketu!!!  Joooooj!!!Viče

ok sad imam u paketu al kad idem izabrat model mobitela ili platformu nema za moga Mršti se

16 godina
odjavljen
Encyanix kaže...
ok sad imam u paketu al kad idem izabrat model mobitela ili platformu nema za moga Mršti se

Jbg, onda idi pomoću A2 uploadera.  Ako ne znaš kako, pričekaj malo dok ne napravim tutorijal.

15 godina
W595 Flashing

e cues imas li team viewer?pa da mi ti to napravis ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Encyanix kaže...

Nemam, na žalost. Strpi se malo, nije ti valjda takva hića?!

15 godina
vexx5555 kaže...
Encyanix kaže...

Nemam, na žalost. Strpi se malo, nije ti valjda takva hića?!

ahh ajde ako imas vremena napravi tutorial pa postaj link

16 godina
odjavljen
Encyanix kaže...
ahh ajde ako imas vremena napravi tutorial pa postaj link

Samo da te obavijestim, tutorijal je u izradi. I daj si omogući privatne poruke, da ti mogu odgovoriti.

15 godina
W595 Flashing

evo ja sam uspio. patchiro sam jab sa bpatch i ubacio si jjpatcher.jar u mob i instaliro ga onda sam .vkp patchove stavio u mobitel pod drugo i sad kad udjem u app jjpatcher mi se svi patchovi instaliraju i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice