Virus u mobitelu - NOKIA XM 5220

poruka: 3
|
čitano: 1.258
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Prebacivao sam neke pjesme, naravno pristekao Nokiu XpressMusic 5220 ( star mob ), prebacio mjuzu i otisao, mob se ugasio i ja ga upalim i pise " Contact Service ". Kasnije sam skenirao komp AV-om i nasao je jedan patcher ( virus ) u jednoj datoteci, sasvim slucajno jer je avira isto javljala, a ja sam mislio da je false positiv ( inace mi je to kolega jedan s foruma slao par programa za dijagnozu nvm )... E moje pitanje je, kako resestirat mobitel sad? Nemoze ga PC prepoznat kad ga palim bez kartice ( pise kao dali da se pokrene bez SIM kartice ili ne ), kad ga palim sa karticom odmah pise pri paljenju contact servise i ugasi se.

Moze pomoc?

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ok skuzio sam da nije virus, neka greska u mobitelu vrlo vjerovatno.

a i treba mi posebna oprema za popravit ga. Moje pitanje je, gdje ima u zagrebu neki servis za mobitele? blizu savskog mosta/precko/spansko/ novi zg.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima na Malešnici na glavnoj ulici koja ide prema Antunoviću ako ideš sa Oranica onda ti je preko puta tamo gdje skreće autobus na drugom semaforu. Ako ideš od Antunovića prema Malešnici onda ti je s desne strane servis škole mislim da ti je to A.T Mimare ulica glavna samo po njoj se vozi i gledaj.

lp

Sve se nema.Možeš mislit.
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice