- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije nemoguc, nego zasad-trenutno nije izvediv.
Posto vidim iz naslova da imas iPhone 3G i iOS 4.1 to znaci da ti se instalirala automatski nova verzija baseband firmwarea na 5.14.02. Taj baseband dio u iPhoneu je onaj na kojem se radi unlock.
Problem je u tome sto se taj baseband neda spustiti (downgreadati) na nizu verziju koja podrzava unlock (barem koliko sam ja upucen). Zato oni koji rade unlock svoga iPhonea obicno rade jedno od sljedeceg:
-Ne upgreadaju na najnoviju verziju iOS-a cim izidje jer se moze desiti da je u njemu i nova verzija basebanda cime se gubi unlock.
-Naprave custom cooked firmware sa PwnageTool s kojim zadrze baseband verziju koja podrzava unlock (PwnageTool je dostupan samo za Mac racunala - odnosno OSX platormu).
-Cekaju na update alata za jailbreak/unlock za novu verziju iOS-a.
Na tebi je sad jedino da cekas dok ne izidje najnoviji jailbreak za iOS 4.1 (koji bi trebao biti uskoro) te cekas na update alata za unlock (ultrasn0w...).
Dakle strpljenje!
I drugi puta nemoj odmah cim vidis novu verziju iOS-a u iTunes updetati bez razmisljanja.
Btw, evo ti nekoliko linkova na kojima mozes pratiti sve za iPhone jailbreak/unlock i vezane novosti:
Moze pomoc imam iphone 3g 8 gb nemogu nis s njim nez zas,a htjeo sam zapravo pitat kako da ovo rjesim..uso sam u itunes spojio mob sa kompom update onu novu verziju 4.1..i kad sam doso prikraj nes mi pisalo kao da ima neki problem sa brojem 1004