Troumim se, pomozite

poruka: 23
|
čitano: 2.477
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Troumim se, pomozite
Dakle biram i razmisljam između 3 mobitela.
Nokia Lumia 710
Sony Ericsson Xperia Ray
HTC Wildfire S white
Pa ima li netko jedan od njih, kako se ponaša,koji biste preporučili?
33 Sony Ericsson Xperia Ray
12 Nokia Lumia 710
0 HTC Wildfire S white
limaaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Troumim se, pomozite
sve ovisi koji os zelis, wp ili android.

Ako zelis android uzmi ray jer je dosta bolji od wildfire s
16 godina
Troumim se, pomozite

Uzeo danas Lumiu 710. Tj još nije doma. Išao sam po nju ali ovi nešto kenjaju oko ugovora. Nadam se da će do kraja tjedna biti kod mene.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Troumim se, pomozite
A vidis neznam ni sam,da znam nebi otvorio temu, Nokia je velika jaka, a ray je mali,iako ima bolju kameru i to,a i nokia je vise cijenjena.....neznam,neznam.
limaaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gledaj ukoliko zelis dobru navigaciju, ne tako kompliciran os uzmi nokiu,a ako zelis os koji ima puno vise aplikacija,os pun widgeta,kojeg mozes customizirati kako god zelis uzmi onda raya.

Kameru ima bolji raya velicina opet nije tako velika razlika,3.3' vs 3.7
15 godina
neaktivan
lyNx kaže...
A vidis neznam ni sam,da znam nebi otvorio temu, Nokia je velika jaka, a ray je mali,iako ima bolju kameru i to,a i nokia je vise cijenjena.....neznam,neznam.

Wildfire izbaci, biraj između lumie i ray-a.

http://geekaphone.com/compare/Nokia-Lumia-710-vs-Sony-Ericsson-Xperia-ray

Presudan će ti biti OS.

13 godina
neaktivan
Troumim se, pomozite
Koji je OS po vama bolji,koje su prednosti a koji nedostaci obojici?
16 Android
9 WP
limaaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Glavne prednosti androida su velike mogućnost, custom romovi, aplikacije, otvorenost itd. - možeš izmijeniti sve.

- dok s druge strane WP je mlad, i treba tu još dosta toga napraviti, nema aplikacija kao na androidu itd.

ako nikad nisi imao android onda uzmi njega, bit će ti zanimljiv imat ćeš što raditi narednih par mjeseci otkrivati svijet androida. WP ti se može činiti dosadan u odnosu na ovo navedeno.

Sad da kupujem mob uzeo bi WP, ne iz razloga što je bolji nego što mi je android već pomalo dosadio.. {#}

14 godina
neaktivan
Troumim se, pomozite

Nemogu da govorim za ostale telefone ali imam Ray vec 3 mjeseca i prezadovoljan sam telefonom,jedina zamjerka koju ja kada slusam muziku preko slusalica ponekad je tesko podesit zvuk na onaj nivo koji bas ti hoces zato sto je ljestvica za podesavanje poprilicno "gruba".Malo samo glupo objasnio ali sve u svemu to je veoma malena stvar koja nebi trebala smetati previse, za sve ostalo imam samo rjeci pohvale.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imas li mozda lagove pri paljenju ili takve stvarcice, Ono da neke aplikacije trokiraju?
Znam da sam dosadan s tim pitanjima ali skupi su to mobiteli, a da imam para na bacane i nemam :)
limaaa
17 godina
Troumim se, pomozite

Najbolje ti je otic u neki mob centar tele2/tcom/.. i uzet u ruku jedan pa drugi te malo prelistat po ekranu, 10 sec ce ti bit dovoljno za pravi odabir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Troumim se, pomozite
Ja bi uzo ray-a
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lyNx kaže...
Imas li mozda lagove pri paljenju ili takve stvarcice, Ono da neke aplikacije trokiraju?
Znam da sam dosadan s tim pitanjima ali skupi su to mobiteli, a da imam para na bacane i nemam :)

Jedino sto sam primjetio lag to je bio kad pritisnes Home button da izadjes direktno iz naprimjer neke zahtjevne igre ali lag je iskreno zanemarljiv,ali ako root-ujes telefon i ubacis custom ROM bude dosta brzi.I nema brige pitaj koliko god hoces,razumijem skroz zato sto kao sto si rekao nisu to male pare.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 23:38 (Exprince).
13 godina
neaktivan
Nemam bas iskustva sa mobitelima,vise mi idu konzole i kompijuteri,pa Me zanima dali ima na internetu tutoriala za to rotanje i ubacivanje romova?e da dali je ,kako da kazem ,ekran responsivan,moras li samo taknuti ekran (ono kao iphone,samo okrznes i on vec osjeti)ili stisnuti kao onaj lg cookie i ti stari touch mobiteli?
limaaa
15 godina
neaktivan
lyNx kaže...
pa Me zanima dali ima na internetu tutoriala za to rotanje i ubacivanje romova?
e da dali je ,kako da kazem ,ekran responsivan,moras li samo taknuti ekran (ono kao iphone,samo okrznes i on vec osjeti)ili stisnuti kao onaj lg cookie i ti stari touch mobiteli?

Ima bez problema nađeš sve, a pomoć ovdje na forumu uvijek možeš dobiti.

- tu je i xda

To ti se zove kapacitivni ekran, i da taj je.

- cookie i stari koje moraš stiskati su rezistivni ekrani.

14 godina
neaktivan
lyNx kaže...
Nemam bas iskustva sa mobitelima,vise mi idu konzole i kompijuteri,pa Me zanima dali ima na internetu tutoriala za to rotanje i ubacivanje romova?e da dali je ,kako da kazem ,ekran responsivan,moras li samo taknuti ekran (ono kao iphone,samo okrznes i on vec osjeti)ili stisnuti kao onaj lg cookie i ti stari touch mobiteli?

Ima odlicnih tutorijala na internetu tako da ti to nece biti problem uradit (mada moja preporuka je ako ti bas i neide sa telefonima da neradis to ako ti bas nije prekopotrebno iako je to 99% siguran postupak, naravno ako kupis telefon to ces sam ocjenit).Ekran je odlican sto se tice responsa tu sigurno neces imati problem veoma glatko ide.

Sad sam se sjetio jos jednog za mene opet malog minusa ali je minus pa eto da ti kazem.Kamera je 8megapiksela i tokom dana je fenomenalna ali tokom noci zbog nedostatka blica nije bas za pohvalu.Ipak kao neku pomoc imas "baklju" ili osvetljenje tako da moze se slikati samo kao sto sam rekao nece biti fenomenalna kao tokom dana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 23:59 (Exprince).
13 godina
neaktivan
Troumim se, pomozite
Slika vjerovatno bolje od 3,2 :) Vecina je za xperiu ali svejedno bih mogao otici vidjeti uzivo i kako mi stoje u ruci..svejedno napisite ako imate nesto korisno,uvijek dobro dodje.
limaaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lyNx kaže...
Vecina je za xperiu ali svejedno bih mogao otici vidjeti uzivo i kako mi stoje u ruci.

To ti je najbolje, pogledaj oba pa odluči. {#}

15 godina
neaktivan

harwerski je nokia jaca u skoro svemu

mana mozda mala memorija, kamere su slicne kvalitete

je android mozes customizirat, mijenjat romove itd

ali brzo to dosadi...

da je barem ekran veci na rayu, ali 3.3 je premalo

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
17 godina
Troumim se, pomozite

sviđa mi se ray po dimenzijama ali mali je to ekran za smartphone, minus bi mu dao zbog nekako jeftine plastike u usporedbi s kvalitetom nokie, procesor je isto vec knap za android pogotovo 4 ICS te zna bit lagga, na nokiji sve leti i nema nimalo štekanja i komotno se može uspoređivat s iphonom 4 a ray ipak ne, kamera na rayu je malo bolja zanemarivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Exprince kaže...
lyNx kaže...

Ima odlicnih tutorijala na internetu tako da ti to nece biti problem uradit (mada moja preporuka je ako ti bas i neide sa telefonima da neradis to ako ti bas nije prekopotrebno iako je to 99% siguran postupak, naravno ako kupis telefon to ces sam ocjenit).Ekran je odlican sto se tice responsa tu sigurno neces imati problem veoma glatko ide.

Sad sam se sjetio jos jednog za mene opet malog minusa ali je minus pa eto da ti kazem.Kamera je 8megapiksela i tokom dana je fenomenalna ali tokom noci zbog nedostatka blica nije bas za pohvalu.Ipak kao neku pomoc imas "baklju" ili osvetljenje tako da moze se slikati samo kao sto sam rekao nece biti fenomenalna kao tokom dana.

molim vas za konkretnan odgovor  ( nekoga ko je vlasnik moba ) .da li ima blic ili ne???

14 godina
neaktivan
Troumim se, pomozite
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 14:55 (Fero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da li ima blic ili ne???

Pa ima led flash.. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice