Možda Vi znate ali ja nisam znao do sada.
Npr imate mrak tarifu koju ste potpisali 01.01.2010 i traje Vam 12 mjeseci.Nakon 6 mjesci imate pravo produžiti/promjeniti tarifu uz novi mobitel koji mozete birate na temelju tarife koju ste odabrali. Naravno vi neznajuci npr uzmete npr extra total tarifu i odmah slijedeci mjesec oni Vama okace 250kn + nastali troskovi.
Ali naravno nitko od njih Vam nije reko da cete placati i ovih 6 mjeseci od prije sto vam je ostalo od stare tarife takoder 250kn.. to jest 30 mjeseci cete placati po 250 kn umjesto tih 24 mjeseca koja ste vi potpisali.
I da kada poptiste ugovor na tih "24" mjeseca nemozes promjenit tarifu nakon 6 mjeseci nego tek 3 prije samog isteka..
Evo ovo saljem cisto informativno ako slucajno tko to nije znao.
Još jedna stvar mi je cudna a to su tclub bodovi.. npr meni se t-mobile i t-com zajedno racunaju, poslao sam upit sta ako kupim jos jedan mobitel na moje ime da li cu moci iskoristit te bodove, na sto sam dobio odgovor je da nemogu jer se bodovi vezu iskljucivo na broj mobitel, ali kako onda dovraga t-com i t-mobile skupljaju zajedno bodove?
Glupost zesca