Sony Xperia S, mane i vrline i kada se može kupiti u Hrvatskoj?
76 | Da |
---|---|
10 | Ne |
Sony Xperia S, mane i vrline i kada se može kupiti u Hrvatskoj?
76 | Da |
---|---|
10 | Ne |
jedna stvar koja me oduševila u najavi- neka vrst brzopunjive baterije. mrak
Za mane i vrline evo review: http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-review-729.php
Ja bi ga definitivno uzea, po meni najljepši po vanjskom dizajnu i po UI-u.
Jedina mana ce biti Hrvatska cijena.....
http://www.geeky-gadgets.com/sony-xperia-s-fast-charging-feature-detailed-02-02-2012/ Navodno za pola sata napuni 80 % baterije. Ovo je po meni najveca i najkorisnija inovacija u svijetu mobitela u zadnje veijeme. MRAK
Mozda sam malo pristrasan, ali za mene Xperia S nema mane. :)
Kako pratim vjesti vec je izazvao veliki "trzisni bum" i mislim da ce biti top model.
U prodaju bi trebalo izaci uskoro, pitanje je dana...
Malo da dignemo temu, tu je par video recenzija na hrvatskom:
Dok na gadgeterija.net-u mozete vidjeti kakve fotke i video zapise pravi (cista desetka):
predobro izgleda, Sony stvarno ima poseban dizajn
Ovaj me telefon odusevljava svakim danom sve vise. Samo da cim prije izadje ICS za njega, inace ce zbog toga pocet dobivat packe okolo. Ponajprije jer su Sensation i Galaxy SII dobili ICS. (Galaxy SII upravo danas)
Odlican dizajn, koji nije slican nicem drugom. Odlican hardware - brzi proc, dosta rama. Odlican ekran. Odlicne kamere naprijed i iza. Bez pretjeranog sminkanja sucelja sto onda utjece na sporost.
I onda svako malo dodatne stvari, npr. ta brzopunjiva baterija, pa UV coating pomocu kojeg se lako cisti plastika na mobu, pa oni genijalni mali Smart Tagovi, pomocu kojih se lako mijenja profil (dva dolaze sa njim u paketu), pa onaj dodatni sat, slushke, ma strava.
Jedino sto ce mu se prigovarat je sto je samo dual core proc u godini kada se najavljuju quad coreovi.
kolika ce joj biti cijena otprilike?
Vidjet cemo uskoro. Ako je to zamjena za Arc, trebala bi biti i slicna cijena. Pretpostavljam u ducanu 3499kn, a kod operatera na neku obicnu pretplatu, oko 1799kn. (ciste pretpostavke)
nema šanse da bude puno skuplji. znaju i u sony- ju da je svugdje recesija i da će popu**ti ako bude preskup. ili ako bude sa cijenom u rangu sa sgs3..
malo sačekaj da dođe u oglasnike i..
Vidjet cemo uskoro. Ako je to zamjena za Arc, trebala bi biti i slicna cijena. Pretpostavljam u ducanu 3499kn, a kod operatera na neku obicnu pretplatu, oko 1799kn. (ciste pretpostavke)
http://www.expansys.com/sony-xperia-s-32gb-black-227835/?partner=ukemail&utm_medium=email&utm_source=uknewsletter&utm_campaign=2012-03-14&utm_content=&ito=EXEeNewsletter14.03.12&itv=MkEwQTAzRDk0NUMxRDY=&its=eNewsletter14.03.12
Dobra procjena...cijena slicna galaxy nexusu a puno vise nudi Sony
kad bi ovaj mobitel trebao doći u hrv, negdje sam pročitao da je trebao danas doći... ima li tko kakve bolje informacije
Došao je u prodaju. Cijena klasična, 4500 kuna
U Supernetu je 3.954,21 kn.
se ovi šale za tehničke specifikacije ili samo zapošljavaju idiote?
Netko je zaposlio idiote a ostali su samo prepisali. I na ekupi su takve specifikacije.
c/p glavno da se prodaje
Zašto uspoređujete ovaj uređaj sa Galaxy Nexusom, kada je to generaciju stariji uređaj. To je kao da Sensation uspoređujemo sa Desireom.
Dobro djeluje, ali uvijek ima ali. Čini mi se da će Sony opet kaskati za konkurencijom koja će imati 4 jezgrene procesore, kao što je Arc kaskao za SGSII i Sensationom.
kakva je cijena u tele2, nema ga još na njihovim stranicama...
A u kojem tele2 centru?
hvala :)
Ne krivo si me skuzio. Galaxy Nexus je generaciju stariji uređaj.
Možda su karakteristikama tu negdje, ali Galaxy Nexus, SGSII, Sensation, Arc su generaciju stariji od Xperie S (doduse GN je negdje na pola).
Tako da se u Top segmentu Xperia S mora uspoređivati sa Huawei Ascend D quadom, HTC One X-om, SGSIII kad izađe... to je moja logika i toga se držim.
Imate i u importanne centru u zg samo je izlozen mobitel u vitrini...danas sam ju malo gledao i jako mi se svidja dizajn...sve lijepo odmjereno mislim da bi savrseno pristajala u ruku...cijena ista kao u karlovcu
To je neki ducan jedini koji prodaje mobitele u tom centru valjda...