Jel zna mozda netko jel se moze namjestiti da LED lampica kada prikazuje obavjesti samo gori, tj ne blinka?
Probaj s ovim.
Jel zna mozda netko jel se moze namjestiti da LED lampica kada prikazuje obavjesti samo gori, tj ne blinka?
Probaj s ovim.
Pozdrav. Koja je razlika između 253 roma i 434 moja xZ je C6603 nisam nikad flasho sony pa bolje da pitam.tnx
E hvala al opet ništa ne kužim jel ima to kakve veze kad flashaš
ma moš flastools-ima,stavit zadnji firmware 4.3,ako ti se ne čeka,od operatera pošto si na zadnjem 4.2.2,nema nikakve veze,stavljaš generic,oli ti ga nebrendirani firmwar,naravno stock by sony!
kad ce 4.3 vip?
jbt upgrade.dobit cemo ga kad vani bude 4.4,
strasno,dali netko mijenja ip5 za z
kad ce 4.3 vip?
jbt upgrade.dobit cemo ga kad vani bude 4.4,
strasno,dali netko mijenja ip5 za z
4.4 je već vani.
Ako misliš 4.4 za XZ, kriv je nesposobni operater što još nisi(smo) dobio(li) 4.3 apdejt.
Pozz ekipa, koliko bi koštalo otključavanje xperije z1 na sve mreže u tcomu?
Ekipa, koji vi browser koristite ?
Ekipa, koji vi browser koristite ?
Dolphin+ jet pack , munjevito brz
Jel ima netko tko je na T-mobileu a da mu još nije stigao update?
mozes li mi objasniti:
da li ima neki poseban nacin kako update-at
ili cistso spojim mob na na lap i .....?
zanima me koju navigaciju koristitie? google maps ili ste nasli neku bolju?
hvala
mozes li mi objasniti:
da li ima neki poseban nacin kako update-at
ili cistso spojim mob na na lap i .....?
zanima me koju navigaciju koristitie? google maps ili ste nasli neku bolju?
hvala
Skineš ovo http://www.sonymobile.com/gb/tools/pc-companion/, instaliras, pokrenes, uštekaš mob i kliknes update.
Ja koristim google maps, jer mislim da je najbolja besplatna navigacija.
Stavio 4.3 i mogu reci da mi se dosta toga sviđa. Sve ove sitnice i par animacija novih/drugacijih cine mobitel jos fluidnijim. Najviše mi se sviđa tipkovnica. Nije više onako spora i bolje prepoznaje dodir te je i novi skin puno bolji od onih prijašnjih. Sve u svemu sviđa mi se 4.3.
na kojoj si mrezi,na vipu nista
Tmobile (otključan, pa sam na vipu)
pozdrav, prijatelj mi ima problem,a ja o novijim mob znam gotovo pa ništa
ugl, na xperiji Z ima svoje slike,galeriju,i danas su mu se odjednom pojavile na fejsu,u slikama, posebni folder "sinkronizirano s telefona", koji je zaključan i nije vidljiv javno
njega sada zanima kako to izbrisati, i kako isključiti taj sync na mobitelu... jer vjerov. je nešto slučajno uključio,on još manje se snalaz na njemu od mene
hvala
Jel ima netko tko je na T-mobileu a da mu još nije stigao update?
Evo ga ... 
I ja sam stavio 4.3, mogu rec da mobitel puno bolje radi. Nadam se da baterija netraje krace nego prije. Nrgo dali mi netko moze rec koju aplikaciju koristite za kameru. Nije mi jasno kako je kamera tako losa. Na S3 je puno bolja a ima 8mp te fokusiranje je puno bolje dok ovdje ko da i ne fokusira, zanima me kako najbolje izvuci iz xperie z kvalitetu slike
pozdrav, prijatelj mi ima problem,a ja o novijim mob znam gotovo pa ništa
ugl, na xperiji Z ima svoje slike,galeriju,i danas su mu se odjednom pojavile na fejsu,u slikama, posebni folder "sinkronizirano s telefona", koji je zaključan i nije vidljiv javno
njega sada zanima kako to izbrisati, i kako isključiti taj sync na mobitelu... jer vjerov. je nešto slučajno uključio,on još manje se snalaz na njemu od mene
hvala
Tu postavku moraš promijeniti u Facebook aplikaciji -> App Settings -> Sync Photos -> ...
+
ja jos nisam dobio update
imam 4.2.2 dali je netko sa tom verzijom uspio rootat mob...sve sto pronalazim na xda je sa starijom verzijom, a da se ova kao nemoze nego se mora downgradeat firmware
provjeri koji ti je broj: *#*#7378423#*#*/service info/software info .Croatia T-Mobile HR 1270-1420 1270-6893 pa usporedi,vjerovatno je neki drugi.
za 4.2.2 možeš rootnut so ovim:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2559009 a,možeš i sovim: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460
Pozdrav, ja sam neki dan stavila 4.3 preko flashtoola, i sve je ok osim par sitnica, ekran zna kad otvorim preglednik blicat nekontrolirano, i jos sitnih bugova ima. Da li mogu nekako ispocetka instalirati 4.3 ili ako stavim na tvornicke postavke hoce se vratiti na 4.2? Jer ne zelim to, super mi je 4.3 samo mi ti bugovi mali smetaju
I am spoderman
Pozdrav, ja sam neki dan stavila 4.3 preko flashtoola, i sve je ok osim par sitnica, ekran zna kad otvorim preglednik blicat nekontrolirano, i jos sitnih bugova ima. Da li mogu nekako ispocetka instalirati 4.3 ili ako stavim na tvornicke postavke hoce se vratiti na 4.2? Jer ne zelim to, super mi je 4.3 samo mi ti bugovi mali smetaju
možeš tako da napraviš čistu instalaciju,sa svim kvačicama!vračanjem na tvorničke postavke,neče se vratiti 4.2.2!
Znaci isti postupak, sa svim kvacicama , ok probat cu, hvala :)
I am spoderman
Hvala ti spajder, ali sam zapela na instaliranju drivera. Doslo skoro do kraja instalacije i sad tako stoji vec 15 minuta
I am spoderman
Hvala ti spajder, ali sam zapela na instaliranju drivera. Doslo skoro do kraja instalacije i sad tako stoji vec 15 minuta
ma samo ponovi instalaciju,vjerovatno je pc zabloka,ako treba ponovo pokreni pc!