Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 992.010
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Sony Z dobiva update na 4.3 idući mjesec, a 4.4 negdje u drugom mjesecu iduće godine.

http://androidhrvatska.com/2013/11/07/sony-je-objavio-koji-uredaji-dobivaju-android-4-3-i-4-4/

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z

To kralju, ja koristim njegov v3.1 ROM vec 3 tjedna nikakvih problema! Evo sad idem ovaj stavit!

14 godina
Sony Xperia Z

Kada prebacujem pjesme s kompa na Xperiu, u koji folder da zaljepim jer nigdje ne vidim music ili tako nesto?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Kada prebacujem pjesme s kompa na Xperiu, u koji folder da zaljepim jer nigdje ne vidim music ili tako nesto?

Pa napravi si folder glazba i stavljaj u njega.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

evo malo testira aplikaciju fuulscreen https://play.google.com/store/apps/details?id=de.tsorn.FullScreen  za iskoristit cijeli zaslon app radi superiška upute za instalaciju tu: 

malo tipkovnica hebe,da bi bio potpun ugođaj.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Sad sam pokusao,stavit u ovu media I onda udio I nije se pojavilo u walkmanu. Ne kuzim di da napravim folder glazba? Nemrem vjerovat da mi je problem prebacit pjesme hahaha
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Sad sam pokusao,stavit u ovu media I onda udio I nije se pojavilo u walkmanu. Ne kuzim di da napravim folder glazba? Nemrem vjerovat da mi je problem prebacit pjesme hahaha

Jel imaš onaj file comander, dobiješ ga sa stock 4.2.2.?

14 godina
odjavljen
spajder68 kaže...

evo malo testira aplikaciju fuulscreen https://play.google.com/store/apps/details?id=de.tsorn.FullScreen  za iskoristit cijeli zaslon app radi superiška upute za instalaciju tu: 

malo tipkovnica hebe,da bi bio potpun ugođaj.

Samo što mob mora biti rootani...

14 godina
explorer 4 kaže...
gamer34 kaže...

Jel imaš onaj file comander, dobiješ ga sa stock 4.2.2.?

Hmmmm ne znam, ja ga ne vidim nigdje. Jucer sam update na 4.2.2. 

I moze preporuka neke dobre a ne preskupe maskice?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 10:06 (gamer34).
14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
explorer 4 kaže...
gamer34 kaže...

Materijal i flip ili obična maskica?

14 godina
Deawood kaže...
gamer34 kaže...
explorer 4 kaže...
gamer34 kaže...

Materijal i flip ili obična maskica?

Obicna, da je neka gumirana plastika ili guma. Ne volim one kaj su bas plastika ni one silikonske koje ne drze bas dobro.

14 godina
Ok hvala. I jos jedno pitanje, koji je najbolji browser?
14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
Ok hvala. I jos jedno pitanje, koji je najbolji browser?

Definitivno Dolphin sa jetpack addonom, rastura Chrome.

14 godina
Dolphin mini ili obicni?
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Obicni.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Hmmmm ne znam, ja ga ne vidim nigdje. Jucer sam update na 4.2.2. 

Onda instaliraj astro free file manager s marketa, i problem riješen :)

14 godina
Ok hvala, probat cu s tim. A ja mislio da je iTunes kompliciran :P
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Ukopčaj mob u komp > nađi pjesme i kopiraj ih u > Internal Storage > Media.

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

Ovako, cini mi se da imam problema s wifi signalom. Prva slika je uzet oko metar i pol od rutera u istoj sobi, a druga u drugoj sobi mozda 4m od rutera i izmedu je zid s otvorenim vratima. Meni se to cini jakooooooo lose. Ima li tko slicni problem? 

EDIT: Sad isprobao s iPhonom i tamo di Xperia ima 1 crticu iPhone ima sve 3. Ovo je stvarno bolesno los signal, nadam se da je negi bug.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 13:36 (gamer34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...

Ovako, cini mi se da imam problema s wifi signalom. Prva slika je uzet oko metar i pol od rutera u istoj sobi, a druga u drugoj sobi mozda 4m od rutera i izmedu je zid s otvorenim vratima. Meni se to cini jakooooooo lose. Ima li tko slicni problem? 

EDIT: Sad isprobao s iPhonom i tamo di Xperia ima 1 crticu iPhone ima sve 3. Ovo je stvarno bolesno los signal, nadam se da je negi bug.

Valjda neki softverski bug zato jer ja lovim signal kad sam izvan kuće.

14 godina
Deawood kaže...
gamer34 kaže...

Valjda neki softverski bug zato jer ja lovim signal kad sam izvan kuće.

Nadam se da je neki bug jer ovo kod kuce mi je lose, a kad sam negdje gdje nisam do par metara od rutera nece ni hvatat. Imas li ideje sta mogu probat da se to popravi?

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Kupio si mob rabljeni ili novi?

Ako je rabljeni, probaj napraviti factory reset, ako već nisi.

0 0 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...

Kupio si mob rabljeni ili novi?

Ako je rabljeni, probaj napraviti factory reset, ako već nisi.

Novi.

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 13:49 (Deawood).

0 0 hvala 0
14 godina

Ajd probat cu danas popodne pa javim jel se nesto popravilo.

EDIT: Evo sad sam testirao s ovim wifi analyzer i dole su rezultati, prvi je osmah pored rutera, drugi oko metar i pol a treci tamo gdje imam samo jednu crtu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 14:14 (gamer34).
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

jedino ova stara aplikacija radi savršeno za iskoristit cijeli zaslon,kako treba,a odaziva se na auto hide soft keys https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys nema se više šta tražit,gotova rađa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 14:30 (spajder68).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Probao sam sva ova basic rjesenja i nista. Stvarno ne znam kaj da radim jer ovo je nepodnosljivo, ono 2m od rutera u istoj sobi signal skace izmedu 1 i 2 crtice i ponekad nakratko dode na 3.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z
13 godina
Sony Xperia Z

dali bi mi mogao neko objasniti kako rootat mob te koje alate da koristim i slicno te kasnije kako da ubacim neki rom..??
te me zanima dali kako mogu pokvariti mobitel rootanjem ili nekim pogresnim postupkom..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Osobno ne znam kako rootat to nek ti neko drugi objasni, ali znam da mozes pokvariti uredaj. Tesko da ga mozes bas brickat ali da mozes nesto zeznut, mozes iako se vecina stvari mozes rijesit.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice