Pozdrav,
zanima me da li mogu u navedeni mobitel staviti karticu od 4gb iako podržava do 2gb.Čitao sam na nekim forumima i nekima radi ?
Pozdrav,
zanima me da li mogu u navedeni mobitel staviti karticu od 4gb iako podržava do 2gb.Čitao sam na nekim forumima i nekima radi ?
Odi na gsm arenu i provjeri.
Evo tamo piše da je max 4gb, a na sony-evoj stranici do 2gb.Neki kažu da je do 2 preporučljivo ali da je moguće staviti 4gb.
Ako ti je potrebno 4gb stavi kad vec moze ;)
Ako nije,nemoj dzabe bacati pare na mem. karticu ;)
Poštovani gospodine XXXXXXXXX
Hvala Vam što ste kontaktirali službu za korisnike kompanije Sony Ericsson.
Prema službenim testiranjima model W580i podržava memorijsku karticu do 2 GB. Možda ćete moći koristiti i memorijsku karticu većeg kapaciteta ali ne možemo jamčiti da se rad telefona neće usporiti ili da neće nastati poteškoće pri korištenju podataka s takve kartice većeg kapaciteta od 2 GB.
Pozdrav,
Kinga Husveti
Sony Ericsson Contact Center
Služba za korisnike kompanije Sony Ericsson
Služba za korisnike kompanije Sony Ericsson vam zahvaljuje na pokazanom zanimanju za naše proizvode.
Ukoliko vam možemo pomoći, molimo Vas da nas kontaktirate ponovno i da posjetite našu Internet stranicu www.sonyericsson.com gdje možete naći više informacija i podršku za naše proizvode.
Iznenađem sam kako su ljubazni i stručni.
znaš li možda koliko košta u simpa paketu? plis odgovor
Jao neznam jel ga ima više u paketu.Ja sam prije 2g kupio bez broja za 2k sad je bez broja za 700kn.
Napiši mejl službi za korisnike.
Evo danas sam kupio karticu.Radi odlično 3094mb free.Vidit ćemo kad se napuni kako će se ponašat.