Sony Ericsson w205 problem

poruka: 16
|
čitano: 4.739
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Kupio sam nedavno novi mobitel Sony Ericsson W205. Nekoliko dana je bilo normalno dok ga nisam ukopčao u komp. Tada su se počele pojavljivati neke čudne datoteke raznih veličina, bez ekstenzije, a pristup njima je zabranjen. U početku su se gubile datoteke u memoriji telefona, tipa slike koje sam dobio sa mobom, a potom i programi tipa TrackID. Svaki puta kada sam ga priključio, stanje je bilo još gore. Pokušao sam update firmwarea, ali nije pomoglo. Pomoć!

Groucho Marx: I refuse to join any club that would have me as a member.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson w205 problem
jel imaš memorijsku? moguće da se neka gamad nakotila...
Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
jel imaš memorijsku? moguće da se neka gamad nakotila...

imam memorijsku od 1gb koju sam dobio uz mob, ali nemam nikakve aplikacije (osim onoga što sam dobio uz mobitel).

17 godina
neaktivan

instaliraj aviru antivirus.updejtaj je te skeniraj memorisku i to bi bilo to.

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
16 godina
neaktivan
eXpl0it kaže...

instaliraj aviru antivirus.updejtaj je te skeniraj memorisku i to bi bilo to.

Nema (barem nisam mogao naći na službenim stranici) u verziji za moj mob (imam Sony Ericsson OS, ne Windows Mobile ili slično)

17 godina
neaktivan

skeniraj memorisku sa kompa sa nekim antivirusom avira bi bila pozeljna.... nek obrise gamad i to bi bilo to tako je i meni samo drugi mobitel

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ovako. Upravo sam napravio hard reset mobitela i sve se vratilo na staro (još se nisam usudio ukopčat ga u komp). Memorijsku sam uključio u čitač kartica i raidao i nju, tako da je sada manje-više sve kao kad sam kupio mob.

Idem napravit update firmwarea., budući da otkad sam napravio update stvari više nisu nestajale, pa je moguće da je to samo neki bug u firmwareu. Javim se kada završim.

EDIT: da, to je to, samo hard reset i novi firmware :)

Zahvale svima na pomoći *thumbup* *hvala*

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 12:03 (i542).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nemoguce da bug u firmwaru bude uzrocnik "kreiranja" doticnih datoteka bez ekstenzija.

16 godina
neaktivan
eXpl0it kaže...

nemoguce da bug u firmwaru bude uzrocnik "kreiranja" doticnih datoteka bez ekstenzija.

Neznam, ja znam da sada radi bez problema :D

Možeš varati sve ljude neko vrijeme, i neke ljude svo vrijeme, ali ne možeš varati sve ljude svo vrijeme.
17 godina
neaktivan
i542 kaže...

Pozdrav,

Kupio sam nedavno novi mobitel Sony Ericsson W205. Nekoliko dana je bilo normalno dok ga nisam ukopčao u komp. Tada su se počele pojavljivati neke čudne datoteke raznih veličina, bez ekstenzije, a pristup njima je zabranjen. U početku su se gubile datoteke u memoriji telefona, tipa slike koje sam dobio sa mobom, a potom i programi tipa TrackID. Svaki puta kada sam ga priključio, stanje je bilo još gore. Pokušao sam update firmwarea, ali nije pomoglo. Pomoć!

updejto si po 2 put firmware i sada radi?

znaci da prvi put nesto nisi napravio kako treba :/

a firmware preporucuju updejtati isto ko bios (samo ako ti nesto ne radi kako treba)

16 godina
neaktivan
eXpl0it kaže...
i542 kaže...

Pozdrav,

updejto si po 2 put firmware i sada radi?

znaci da prvi put nesto nisi napravio kako treba :/

a firmware preporucuju updejtati isto ko bios (samo ako ti nesto ne radi kako treba)

vjerovatno, ja sam n00b po tim stvarima *shy* Šutim

Možeš varati sve ljude neko vrijeme, i neke ljude svo vrijeme, ali ne možeš varati sve ljude svo vrijeme.
17 godina
neaktivan

hehe ma dobro,bitno da sada radi :)

je otkodiran na sve mreze ili zakljucan?

i koliko si platio taj mob?

16 godina
neaktivan
eXpl0it kaže...

hehe ma dobro,bitno da sada radi :)

je otkodiran na sve mreze ili zakljucan?

i koliko si platio taj mob?

Zaključan na vip, ali se lako otključa uz tut. 9 kuna uz pretplatu, inače košta 999.

16 godina
eXpl0it kaže...

Ne bih se složio stim, to je kao da si rekao da si ne updataš neki program ako je dobio novu verziju, jer baš sa firmwareom se dosta stvari na mobu poboljša, barem što se tiče SE-a neznam za druge. Ja sam odkad sam kupio mob, već 4 nove verzije firmware-a instalirao i mob svaki put je ili bio riješen koji očiti bug ili je optimiziran i sl. Tako da je bolje update-at mob čim ima novog firmware-aNamigiva A postupak je trivijalan i šanse su minimalne da se nešto zezne prilikom update-a(ali ipak moguće kao što uvaj slučaj pokazujeBelji se)

17 godina
neaktivan

ja sam moj Se c905 updejtao pa sam ga morao dati na servis da vrate stari firmware jer sa novim kamera nije radila :)

13 godina
neaktivan

Pozz....Mobitel mi ne ocitava menorisku karticu...Do jucer mi ju je normalno ocital ali danas mi pise da menoriska kartica nije umetnuta.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice