Sony ericsson c905

poruka: 13
|
čitano: 2.577
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sony ericsson c905

jel istina da se s SE c905 nemože gledati nikakvi video ??

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
RE: Sony ericsson c905

lol

Skoro sve možeš gledat..

BOG I HRVATI
15 godina
neaktivan
Sony ericsson c905

sta onda ovi iz SE seru , na njihovoj str. pise da se nemože 

MIJ

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 21:53 (dominik246).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

C905 podrzava   .mp4 i 3GP.

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan
dominik246 kaže...

nemoj vrijedjati moju ciglu! :D

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
dominik246 kaže...

nemoj vrijedjati moju ciglu! :D

Cigla koja "prozivodi" najkvalitetnije slike u svetu mobitela sa flashom ili bez njega. A kada opalite kakav custom camera driver (www.esato.com) onda nema se cega stideti ta cigla.

A jel` moze malo off topica? Naravno da moze :)

Koliko sam primjetio slike po kvaliteti bas i ne zaostaju iza Satia. Rekao bih da su iste. Ali ako bih bio zloban onda bih rekao da ovi iz SE-a nisu ugradili kvalitetnu kameru u Satio vec su "povecali" mega piksele..ali..ja nisam zloban i necu reci to :P

Naime, ovaj telefon koristim evo tacno 1 godinu, kada sam na terenu mnogo koristim njegovu kameru umesto da vucaram kakav Canon, Nikon ili sta vec ...idiot klasu aparata.

Ionako za ozbiljne stvati "palim" svoj SLR aparat

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan
Sony ericsson c905

Meni je najvaznije da on ima bolju kameru od SE W995 (radi ovog ivana koji se hvali Belji se)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Lazarus Long kaže...

Cigla koja "prozivodi" najkvalitetnije slike u svetu mobitela sa flashom ili bez njega. A kada opalite kakav custom camera driver (www.esato.com) onda nema se cega stideti ta cigla.

A jel` moze malo off topica? Naravno da moze :)

Koliko sam primjetio slike po kvaliteti bas i ne zaostaju iza Satia. Rekao bih da su iste. Ali ako bih bio zloban onda bih rekao da ovi iz SE-a nisu ugradili kvalitetnu kameru u Satio vec su "povecali" mega piksele..ali..ja nisam zloban i necu reci to :P

Naime, ovaj telefon koristim evo tacno 1 godinu, kada sam na terenu mnogo koristim njegovu kameru umesto da vucaram kakav Canon, Nikon ili sta vec ...idiot klasu aparata.

Ionako za ozbiljne stvati "palim" svoj SLR aparat

Ajmo off..

Ti pikseli na satiu su samo marketinški trik.. ništa drugo..

U temi "Komentari (pohvale i kritike) vaših fotografija" možeš naći nekoliko mojih uslikanih sličnim w995. I sam se neki put iznenadim kvalitetom fotke... Smijeh

BOG I HRVATI
16 godina
Sony ericsson c905

Ono što mislim da je jedini ograničavajuči faktor na c905 je rezolucija videa, odnosno da nesmije biti puno veća od rezolucije ekrana koja je 240x320. Znam da moj w995 nije mogao gledati VGA video(640x480) tako da ako bilo kakav video oćeš sa kompa staviti u mob, obavezno mu moraš smanjiti rezoluciju(a usput smanjuješ veličinu videa) Meni je mislim video od sat i pol na najvišoj kvaliteti u 240x320 uzeo niti 200MB što je dosta malo za cijeli film.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ono što mislim da je jedini ograničavajuči faktor na c905 je rezolucija videa, odnosno da nesmije biti puno veća od rezolucije ekrana koja je 240x320. Znam da moj w995 nije mogao gledati VGA video(640x480) tako da ako bilo kakav video oćeš sa kompa staviti u mob, obavezno mu moraš smanjiti rezoluciju(a usput smanjuješ veličinu videa) Meni je mislim video od sat i pol na najvišoj kvaliteti u 240x320 uzeo niti 200MB što je dosta malo za cijeli film.

da,to je veliki problm....

ja prebacio sebi neke video snimke sa N95 a nisam ih mogao pustiti,valjda zbog reze :)

16 godina
stevan94 kaže...

da,to je veliki problm....

ja prebacio sebi neke video snimke sa N95 a nisam ih mogao pustiti,valjda zbog reze :)

Je to ti je to. Najveći video koji sam ja pokrenuo je bio 352x288 koji mi je bio snimljeni video kad sam koristio modirane drivere od kamere. Zato sam se preporodio sa desireom kad jednostavno što god sa neta skinem mogu gledati, a ne da moram spojit mob na komp da vidim što sam skinuoBelji se

Stoja
17 godina
neaktivan
Sony ericsson c905

A kako vam izgleda kvaliteta izrade? Sto se izlizalo, sto ne napuklo, dali se ekran ogrebao nakon vise vremena koristenja?

Kod mene nakon godinu dana koristenja primecujem blage ogrebotine na tipkama koje su na sredini 2,5,8,0 ...ali samo blago..od klizanja slidera.

Jeli nekome otkazao flat cable? Kakav vam je slider? Jel se klima? Koliko vam traje originalna baterija?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

A kako vam izgleda kvaliteta izrade? Sto se izlizalo, sto ne napuklo, dali se ekran ogrebao nakon vise vremena koristenja?

Kod mene nakon godinu dana koristenja primecujem blage ogrebotine na tipkama koje su na sredini 2,5,8,0 ...ali samo blago..od klizanja slidera.

Jeli nekome otkazao flat cable? Kakav vam je slider? Jel se klima? Koliko vam traje originalna baterija?

meni se nesto vidi u vrhu ekrana...ne mogu da opisem sta je to :)

kao neka mrlja da ima...

jedna tipka mi je upala...i jedva radi..ova iznad slusalice...

ostalo sve 5

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice