SKYPE NA HTC DESIRE(android)

poruka: 11
|
čitano: 5.664
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zamolio bi korisnike HTC DESIREa i ANDROIDA da mi pomognu,trenutno sam vlasnik IPHONA i namjeravam ga se rijesiti jer zelim HTC desire,ali me je strah preci na njega a da neznam dali mogu koristiti SKYPE kao na IPHONU.
Nacin na koji sam do sada koristio na IPhonu mi je bio odlican,koristim opciju UNLIMITED i za 13 dolara mejsecno pricam neograniceno prema USA
i sada me zanima dali netko ima SKYPE prvotno na HTC DESIRE i dali se moze povezivati s njega preko 3G;EDGE ili samo preko WLAN signala,dali moze obavljati pozive SKYPE TO SKYPE i SKYPE TO PHONE.

HVALAAA,jako mi je vaznooo i zurnooo
mozzart67

0 0 hvala 0
17 godina

Imam Skype na HTC-u, ali to je beta i jos k tome light verzija  tako da nema bas previse opcija, i pozivi Skype - Skype i Skype - Phone jos uvijek nisu moguci. Samo chat je moguc, ali cak niti tada ne javlja kada netko posalje poruku, nego ga moras stalno otvarati i provjeravati da li je netko nesto napisao.

I don't speak London :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: SKYPE NA HTC DESIRE(android)
Znaci nema PUSH
to bas nije ok
nepase mi to,neznas ima li kakva crack app

HVAALa
mozzart67
16 godina
neaktivan

Instaliraj si Nimbuzz. Na njemu imaš Skype pozive.

15 godina
neaktivan
znam,tako sam koristio na Iphonu dok nisu napravili app koja moze preko EDGE I 3G
ali problem je sto onda nemaas PUSH niti dobar zvuk
jako losee
mozzart67
15 godina
RE: PREGRIJANI iphone

evo ti je dosla cila skype verzija za android, pa lijepo ove zime desire u dzep, iphone u ruke i miran si cilu noc s pivom u parku na klupici s ekipom :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da li možda znaš di bi mogao da skinem novu verziju skypa ako je uopće izašla

Fala unaprid.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sluzbena skype stranica i market
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
14 godina
neaktivan

skinija sam sa marketa skype ali neznam kako da namistim da se čuje kad mi neko pošalje poruku kao na kompjuteru

nego moram stalno provjeravati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
vanlazo11 kaže...

skinija sam sa marketa skype ali neznam kako da namistim da se čuje kad mi neko pošalje poruku kao na kompjuteru

U novoj verziji Skype-a ides na "My info" i tada pritisni tipku "menu" na svojem uredaju i odaberi "Settings" i tamo imas opciju "Event notifications".

I don't speak London :)
14 godina
neaktivan
croart kaže...
vanlazo11 kaže...

U novoj verziji Skype-a ides na "My info" i tada pritisni tipku "menu" na svojem uredaju i odaberi "Settings" i tamo imas opciju "Event notifications".

Da to znam i označen mi je Incoming message

Ali kad mi je mobitel nije u skype i kad mi neko pošalje poruku ja nedobijem zvučni signal kao na kompjuteru nego jednostavno moram svaki sekund gledati da li mi je neko što posalo.

Ima li ljeka protiv toga, kako da namistim to?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice