Skidanje aplikacija sa interneta na komp

poruka: 5
|
čitano: 4.481
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz svima. Evo pitanje je vec u nazivu teme. Da li mogu skinuti aplikacije na komp pa prebacit na mobitel tako da ne trosim promet na mobitelu? Imam LG sa Androidom pa me zanima dal je to moguce npr sa AndoridMarketa ili nekog drugog site-a? Naglasak je na orginal aplikacija al može i krekirane :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a imaš bluetooth na kompu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Skidanje aplikacija sa interneta na komp
Keklja kaže...

Pozz svima. Evo pitanje je vec u nazivu teme. Da li mogu skinuti aplikacije na komp pa prebacit na mobitel tako da ne trosim promet na mobitelu? Imam LG sa Androidom pa me zanima dal je to moguce npr sa AndoridMarketa ili nekog drugog site-a? Naglasak je na orginal aplikacija al može i krekirane :)

ak sam skontao ti hoćeš prebacit igrice za android sa kompa na mob..... možda da probaš sa USB kablom {#}

whisper jebeno te volim :*
16 godina
neaktivan

ma mene zanimaju stranice gdje mogu skinuti igrice i aplikacije. Kao npr Andriod market. A prebacit mogu na mob na 5 nacina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Skidanje aplikacija sa interneta na komp
Keklja kaže...

ma mene zanimaju stranice gdje mogu skinuti igrice i aplikacije. Kao npr Andriod market. A prebacit mogu na mob na 5 nacina...

aha... pa šta odma ne kažeš.... evo par dobrih: 1  2, ili ako najdeš negdje neku dobru igru ili app a nema downloada, onda samo napišeš ime i .apk npr {#}

whisper jebeno te volim :*
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice