SER k850i problem

poruka: 5
|
čitano: 1.078
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SER k850i problem

Pokrenem igricu na mobu i igra se učitava i nakon nekog vremena mi se pojavi porgram troši previše memorije i izbaci me van. ???

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: SER k850i problem
joehrv kaže...

Pokrenem igricu na mobu i igra se učitava i nakon nekog vremena mi se pojavi porgram troši previše memorije i izbaci me van. ???

Čest problem sa tim mobovima. Softerski su pretrpani. Riješenje je ili update (flash ako update nije moguć) ili prodaja za male pare jer se to popraviti ne može.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
16 godina
moderator

izbriši nešto iz memorije telefona ili prebaci na memorijsku karticu...moraš imat bar 2mb slobodno da bi sve radilo kako treba...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

izbriši nešto iz memorije telefona ili prebaci na memorijsku karticu...moraš imat bar 2mb slobodno da bi sve radilo kako treba...

Sumnjam da će mu to pomoći. Ali neka proba.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
16 godina
moderator
vexx5555 kaže...
XXX-Man kaže...

Sumnjam da će mu to pomoći. Ali neka proba.

znam da je meni tako bilo na SE kad sam imao skoro popunjenu memoriju na telefonu...ako nije to onda je sigurno što si ti rekao...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice