Samsung SD kartica

poruka: 9
|
čitano: 2.831
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung SD kartica

Samsung gt-s3550-Evo ovako uzeo sam micro sd karticu i prebacio sam tonu pjesama.Sad kad odem u imenik i želim staviti melodiju za određeni kontakt,tu molodiju moram kopirati sa kartice na telefon,a telefon nema toliko memorije uostalom zato i služi kartica.Dosad sam imao Sony Ericssone i takvih problema nisam imao! Da li se mora nešto postaviti ili je to tako kod Samsungaili SD kartice?

U3PM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung SD kartica

Ako za svakog kontakta hoces posebnu pjesmu onda na to zaboravi,ali to ti je bezveze. Mozes uzeti razlicite pjesme za nekoliko najvaznijih kontakata i ne znam sta ce ti za svakog posebno.

I ja sam imao slican problem kada sam imao Samsung G600,kada hocu neku sliku da stavim za pozadinu,moram je prebaciti sa mem.kartice na mem.telefona i tek onda staviti....STRASNO :D

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung SD kartica

Koja glupost,nisam mislio za svaki kontakt posebnu melodiju,ali jedno 10 različitih ne bi bilo loše.Mislio sam da treba nešto namjestiti,ali ovo je stvarno glupost da ne može biti veća.Eto hvala na odgovoru.

U3PM

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung SD kartica
U3PM kaže...

Koja glupost,nisam mislio za svaki kontakt posebnu melodiju,ali jedno 10 različitih ne bi bilo loše.Mislio sam da treba nešto namjestiti,ali ovo je stvarno glupost da ne može biti veća.Eto hvala na odgovoru.

Dobro me podjesti na ovo,da znam sta me ceka ako kupim Wave....

Na SE ljudi ovo napravili extra.

15 godina
neaktivan
Samsung SD kartica

Mislim ovo je baš glupost,ne vjerujem da danas treba neka mudrost da bude kao i kod SE.Mislio sam da je to na svakom mobitelu tako,jer čemu kopirati jednu te istu stvar i na karticu i na telefon!?Nije sad da sam pao u depresiju zbog ovog,već ne mogu da vjerujem da Samsung to nije naredio kao kod SE,što bi bilo logično.Moj je sljedeći SE Vivaz,ovog Samasunga sam uzeo iz nekim razloga,ali super je mobitel.

U3PM

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung SD kartica

Čuj jedino rješenje ovoga ti je da od tih pjesmi izvučeš na kompu nekih 15-30 sekundi najdražeg dijela pijesme koji hoćeš da ti zvoni, pa ćeš tako smanjiti veličinu pjesme i stat će ti u memoriju telefona, drugog riješenja nema kod tih samsunga...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Čuj jedino rješenje ovoga ti je da od tih pjesmi izvučeš na kompu nekih 15-30 sekundi najdražeg dijela pijesme koji hoćeš da ti zvoni, pa ćeš tako smanjiti veličinu pjesme i stat će ti u memoriju telefona, drugog riješenja nema kod tih samsunga...

to mozes uraditi preko programa format factory Belji se...

16 godina
stevan94 kaže...

to mozes uraditi preko programa format factory Belji se...

Ma može se preko svačega, ja koristim cool edit pro, jer mi je to jedan od najmočnijih programa za obradu muzike, jes da je star, ali radi kako spadaSmijeh

Stoja
15 godina
neaktivan
Samsung SD kartica

Znam,to ću i napraviti.

U3PM

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice