Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 377.308
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Postoji li neki battery stats da bude u postocima?

Da li ima neki quick toogle za WIFI i 3G,da ne moram stalno ic gasit u options...

I cemu sluzi onaj utor na dnu Omnie,nemam pojma sto bi to moglo biti...

I mozete dat preporuku nekih aplikacija ako nije problem,ili link i da li postoje 'puding' aplikacije,tipa Angry Birds dodu 3 dolara,jea rajt.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
BMK kaže...

Postoji li neki battery stats da bude u postocima?

Da li ima neki quick toogle za WIFI i 3G,da ne moram stalno ic gasit u options...

ConnectivityShortcuts aplikacija
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
14 godina
neaktivan

Postoji li neki Sim unlock za mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BMK kaže...

1.Postoji li neki battery stats da bude u postocima?

2. Da li ima neki quick toogle za WIFI i 3G,da ne moram stalno ic gasit u options...

3. I cemu sluzi onaj utor na dnu Omnie,nemam pojma sto bi to moglo biti...

4. I mozete dat preporuku nekih aplikacija ako nije problem,ili link i da li postoje 'puding' aplikacije,tipa Angry Birds dodu 3 dolara,jea rajt.

1. Ako imaš jailbreak, skini si Battery status aplikaciju s xda foruma. Pokazuje na tileu postotak baterije, grafički statistiku trajanja, napona pražnjenja i punjenja, a i ima listu procesa trenutno pokrenutih.

2. Najbliže tome ti je ovo što je Paolo rekao, connectivity shortcut

3.   Nisam siguran na što misliš, moja Omnia odozdola ima samo mikrofon (rupica) a četvrtasta plastika je samo konstrukcijsko rješenje.

4. Postoji, evo browsaj malo ovaj forum: http://www.red-gsm.net/f762/

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 17:19 (FlyBoy).
15 godina
Re: Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE

Samo da javim wp usersima da sljedeci tjedan idem po omniu 7. Sve je dogovoreno, trebam se samo naci s covjekom.

E sada, pisite sto bi trebao znati ukratko (da ne listam sve stranice, iako vecinu jesam i shvatio sam dosta toga).

zanima me konkretno - ovaj jailbreak ili sat vec, sta se time dobiva i dal mi je to neophodno - omniu bi koristio samo za surfanje, muziku, fb chat, skype i dok je dosadno da imam par igrica

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan

Molim vas pomazite {#}

U cemu je problem pa ne mogu do kraja da uradim update

Update 7.10.8107.79  Update je od 1do10 i meni stane na 7 i izbaci mi gresku c1010007.Restartovala sam ga i sve odradila ponovo ali ista greska se javlja.

Ako ima neko da mi pomogne!!!

Pozdrav!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE

Stigla Omnia :)
Prezadovoljan, ekran je stvarno savrsen.

Naravno, da nebi forumasi ljencarili, imam par pitanja.

Marketplace - prijavio se s MSN accom i sada mi pise da marketplace nije dostupan u mojoj zemlji. Kako da to promjenim?

EDIT: rjeseno, sve radi, sam slozio.

Inace, za 800 kuna sam dobio Omniu - rabljena, otkljucana na sve mreze...mislim da za te novce nije moglo bolje:)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 20:17 (x360gamer).
14 godina
neaktivan

to je odlična cijena!!

Imam mob već 5 mjeseci i stvarno je odličan, ekran pogotovo

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam takoder zasada zadovoljan. Ovo pisem s njega:) prigovor jedino ide na zatvorenost sustava i

Dajte preporuku za neke must have aplikacije i igre free ofc.

(neki web browser mi treba jer je IE siromasan postavkama..niti pocetnu str. Nemozes staviti :S)

16 godina
odjavljen

na zatvorenost ces se naucit tj naviknut i nista ti nece falit... po meni su must have app:

1.  weather view - odlicna prognoza koja crpi podatke s yr.no stranice (po meni jedna od najboljih prognoza
  2. navigon - navigacija, ako je jailbreakan jedina opcija za kvalitetnu navigaciju
  3. my encyclopedia - sise podatke s wikipediae i puno bolja od official app
  4. metro tube - you tube preglednik i player
  5. ilol‘d - app za pregledavanje blogova tipa : damn you autocorrect, lol cats i slicno.. odlicno za ubit dosadu
  6. thubma photo editor - forastican alat za brzi edit fotki, potreban jailbreak

sto se tice IE i nemas bas puno izbora, ako se ne varam postoje jos 2 browsera (metro browser i dolphin3d)... najbolji ti je IE, pukni par stranica u favoritse ili umjesto ie tile-a stavi direktno google pocetnu stranicu na home screen i svaki puta kad pokrenes ie pocetna ce ti biti google...

sto se tice igara, nemam ni jednu tako da ne znam

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina

Puno ti hvala.a kako da ga jailbreakam?

Dali postoji kakav rizik?

14 godina
neaktivan

Sve potpisujem, samo u vezi navigacije.

Ja, recimo, nisam mogao pokrenuti navigon nikako, deployao ju otvorio, downloadao karte i nije htjela radit. Drugi pick mi je bio NOKIA DRIVE i mogu rec da radi fantasticno, ima i glasovnu navigaciju HR glas...

Eto, moja preporuka.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jel vam radi samsung zone na marketu?

0 0 hvala 0
15 godina
Bezecinho kaže...

Sve potpisujem, samo u vezi navigacije.

Ja, recimo, nisam mogao pokrenuti navigon nikako, deployao ju otvorio, downloadao karte i nije htjela radit. Drugi pick mi je bio NOKIA DRIVE i mogu rec da radi fantasticno, ima i glasovnu navigaciju HR glas...

Eto, moja preporuka.

Za nokia drive treba isto biti jailbrejkan?
Kako napraviti jailbreak i dal postoji kakav rizik, tipa da ostane kao ukrasna cigla?

14 godina
neaktivan

treba da.

Imas par stranica prije, procitaj temu cijelu i saznat ces dosta toga...

0 0 hvala 0
15 godina
Bezecinho kaže...

treba da.

Imas par stranica prije, procitaj temu cijelu i saznat ces dosta toga...

Citam malo, ali nekuzim bas.

Nesto se placa 9$ jel tako?!
Pa ko ce procitati cijelu temu?!

14 godina
neaktivan
Da li se moze downgradeati sa posljednjeg mangoa?
Na neki mango koji se moze JBat ?
15 godina

Koliko vama na omnii traje baterija?

Meni je trajanje baterije katastrofa...napunim ga do 100% i uz malo surfanje na wifiu baterija ne izdrzi niti 15 sati...:/

14 godina
neaktivan

kroz tjedan mi traje minimalno 3 dana, a kroz vikend kad svakh 5 min nešto gledam, traje malo manje od 2 dana (~1 dan, 18 sati)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neznam stvarno kako ti tako dugo traje.

Meni se jako brzo prazni ali ok..stalno sam na njemu.

Lik koji mi ga je prodao je takoder rekao da mu traje 3-4 dana pa mi je cudno

Mozda kupim neku kopiju s ebaya, vidio sam od 3600 mAh (baterija jel) ...se ti isplati, mislim kopija?

14 godina
neaktivan

I meni je trajnost baterije poslije zadnjeg updejta rapidno pala.

Prije mi je bez beda drzao 2 dana, a sad jedan dan samo, a nisam neki zahtjevan korisnik (cca 5 sms-a, 10 min razgovora i 15, 20 min weba), naravno dva mailboxa mi se sycaju svakih sat vremena, location uvijek ON, i ostale popratne dinde...

0 0 hvala 0
15 godina

Moguce da je update kriv. Inace, omnia mi je otkljucana na sve mreze pa sam procitao da uvjek prvi dobivam update, e sada, dal je to istina neznam.

Koji je zadnj update koji je izisao za nju?

7.10****?

17 godina
neaktivan

Ja nemam takvih problema, ionako mi je svako veče na punjaču  {#}

Tako da se orijentiram da preživi dan, ali intenzivnijeg korištenja.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moguče je bateriju potrošiti u jednom danu. Kao što sam već napisao meni traje 2 dana, ali s tim da stalno pazim na sve sitnice.

Npr.:

Background tema mi je uvjek crna

Wi-Fi je upaljen samo kag ga baš koristim

Bluetooth nikad

accounti su mi isto podešeni da se baš i ne ažuriraju svake 3 sec

location mi je upaljena konstantno

data connection samo kad koristim, 3G ugašen

ponekad uključim battery saver,

brightness uvjek na low

background tasks - ugasim koji mi nisu potrebni

multitasking koristim samo planirano, rađe se vraćam, nego pritišćem ''start'' (znam da Microsoft kaže da su te aplikacije suspendirane, ali u praksi nešto baterije sigurno troše)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Itekako moguće, ja sam ju jucer potrosio u 15 sati, da je bar jedan dan:S
Pitam opet, dali postoje kakve kopije baterije veceg kapaciteta?!

Jer, ako meni nemoze niti jedan dan izdrzati baterija, necu biti zadovoljan. Cijeli uredaj savrsen, osim baterije.

Sada sam ga skinuo s punjaca (predugo se to puni od 0% - 100% nekih 3 sata:S) i pise da je baterija na 100% te da ce trajati 1 dan i 4 sati  (kada odem pod batery u setingsse):/

14 godina
neaktivan

Baterija večeg kapaciteta sigurno postoji, ali to sigurno nećeš pronaći u HR, eBay ili tako nešto..

Meni se puni dva i pol sata, na 100% piše da će trajat 2 dana. Ne znam na temelju čega to procjenjuje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A koja ti je verzija osa?

14 godina
neaktivan

najnoviji mogući:

Firmware: 242.11.9.4

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dakle da li je moguce downgradeat mango s 8107 na neki koji se moze unlockat?

Ili da jednostavno stavim neki Costum Rom sa 8107 da mogu deployat aplikacije na mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

možda nije pravo mjesto za postaviti pitanje, ali da ne otvaram novu temu evo onda ovdje...

već duže vrijeme razbijam glavu koji mob kupiti do cca 1500 kn, i sad mi je za oko zapela upravo omnia 7. 

Je li bolje kupiti mobitel s originalnim OSom ili rootan? http://www.njuskalo.hr/samsung-omnia/samsung-omnia-7-oglas-4609693 

nisam se nikad koristio WP7, ali po drugim utiscima mi se čini sasvim solidan... Ne patim toliko od aplikacija, mogu se strpiti dok se wp7 razvije

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice