Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.415
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!

da si imalo pogledao video vidio bi da imaš link za video : 

u kojem ista osoba objašnjava kako instalirati recovery. 

za dn3 se koristi philz recovery. 

Bok, ja sam sharyn
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

A ja sam baš čuo da je trenutno najbolji twpr.

I daš mi video iz sredine 2013, bravo!

0 0 hvala 0
17 godina

imaš pravo, mislim da je najbolje da se snađeš sam :)

možda najbolje da ti dođe netko doma i napravi to umjesto tebe .)

Bok, ja sam sharyn
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Sam root nije problem, lako je sa Triangle Away vratiti binary count na nulu. Međutim, niti jedan root nije 100% siguran da neće aktivirati Knox count. Ako baš želiš zbog garancije sačuvati sve na nuli, moja topla preporuka je da se onda ne igraš s tim.

Što se tiče recovery-a, ne postoji najbolji. Kad se i ako odlučiš za neki custom rom, instaliraš si recovery koji preporučuje osoba koja je napravila taj ROM.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 0:14 (Dardevil).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja mislio vi nešto znate a na kraju ja znam više od svih vas...

Postoji 100% knox free root ali treba imat mj5 bootloader....dakle postoji način i nije kompliciran...

Ahh zanemarite pitanja, riješit ću sam.

1 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Brže i sporije punjenje... Imam službeni 4.3 i jučer sam primjetio, a nisam naletio da to netko drugi komentira, da mi se mobitel puno sporije puni kad uključim štednju, nego kada je ista isključena. Čini mi se da je razlika i veća od 10 puta u brzini punjenja... Jel to već netko od Vas primjetio?  Pozz

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Lako moguće da se prebaci u mod kao da je spojen na komp. Jer tako spojen se sporije puni. Mi koji imamo custom kernele možemo to kontrolirat.

15 godina
Samsung Galaxy Note II!

Skinuo sam 4.4.2 firmware s sammobilea i idem extractati zip file i kaze mi ovo sto pise na slici. Dva puta sam skinuo file, reko mozda se nesto smrdalo prilikom downloada... ali i drugi put opet sere.. Znaci nezeli extractati. Ima tko kakav savjet? Trenutno skidam Francusku verziju, pa da vidim dal bude i ona korumpirana....

EDIT: francuski firmware ide bez problema... :S

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 20:02 (herr_martin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A zakaj bi ti to extractao? 

Firmware se flash-a zazipan isto kao i svi romovi i dodaci romovima.

15 godina

neznam, guide na sammobileu kaze da odzipam taj rom i stavim u odin, tako sam i napravio i evo 4.4.2 je na mobitelu i sve radi. samo je francuska verzija jer ova slovenska je korumpirana.. probao sam slovensku preko odina isto, bez da unzipam, ali onda samo kaze failed...

16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Custom romovi se fleshaju u zipu,a ovi orginalni se moraju izvaditi iz komprsije,i instalirat preko odina.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 21:40 (zzz).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ima neko link na Perseusov kernel koji radi na 4.4.2 verziji androida?

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Takvo što još nije napravljeno.

1 0 hvala 0
12 godina
Samsung Galaxy Note II!

jel ima neki turtorial kak stavit 4.4.2 na note II 

malo sam njub po tom pitanju dosad sam imao ajfon

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Originalni firmware skineš sa samfirmware.com, tamo su ti linkovi i objašnjenje kako flashati. Za custom Rom tu je XDA forum, tamo imaš nekoliko romova i u prvom postu od svakog detaljno objašnjenje za flashanje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

ekipa malo sam u zadnje vrijeme van događaja, zna li se kakav info kada službeno u hrvatskoj dobivamo 4.4.2 kitkat update za naše note2, neću pitat kad stiže od CRO T-Mobile jer oni su uvijek kasnili za svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kale_fotograf kaže...

ekipa malo sam u zadnje vrijeme van događaja, zna li se kakav info kada službeno u hrvatskoj dobivamo 4.4.2 kitkat update za naše note2, neću pitat kad stiže od CRO T-Mobile jer oni su uvijek kasnili za svima

Na forum.hr je netko rekao da je došao OTA update za VIP, tako da VIP-ovci na vama je vrijeme da provjerite da li je to istina. Mada lik kaže da mu je sada mob u banani teškoj pogotovo što se baterije tiče i da bi se vratio na JB.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Da, ja sam mu napisao baš objašnjenje kako da se vrati na 4.3

Ja jučer flashao novi JellyKat v6, zasad sitni bugovi, ništa značajno, ali stiže OTA update, tako da će to biti riješeno bez flashanja cijelog roma ponovno. Tu su i dalje Note3 i S5 dodaci te neki novi (tipa lockscreenovi, music player i tako). Ima sad i hrpa tema, te razna rješenja sa drugih telefona. Recimo, kad vas netko nazove, a telefon je bio u mirovanju, poziv se vidi preko cijelog ekrana, kao i dosad. Ali ako se nešto u tom trenutku radilo, pojavi se prozor sa opcijama za javljanje ili odbijanje poziva. A sad uz ime pozivatelja piše i kad je bila zadnja komunikacija s njim i koliko dugo.

0 0 hvala 2
12 godina
MasterOfDisaster kaže...
kale_fotograf kaže...

Na forum.hr je netko rekao da je došao OTA update za VIP, tako da VIP-ovci na vama je vrijeme da provjerite da li je to istina. Mada lik kaže da mu je sada mob u banani teškoj pogotovo što se baterije tiče i da bi se vratio na JB.

Mislim da ću i ja par dana pričekati vaša iskustva čak i kad OTA stigne. U pravilu 4.4.2. koliko sam imao prilike čitati po netu donosi puno više glavobolja nego poboljšanja. Doduše i logično je, jer 4.4.3. i 4.4.4. su golemi bug fixevi. A mi ih službeno nećemo dočekati.

jaska jaska jaskaja
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

sad mi skida neki update, cca. 440MB, note 2, ima android 4.3 original od HT-a, sve original, nikad rootan, nikad ništa

zna li netko o čemu se radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kale_fotograf kaže...

sad mi skida neki update, cca. 440MB, note 2, ima android 4.3 original od HT-a, sve original, nikad rootan, nikad ništa

I šta si dobio?

15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
kale_fotograf kaže...

I šta si dobio?

nemam pojma, evo ga još skida, sada skida po drugi put jer kad je prvi put skidao jedno minimum 10ak puta se sam od sebe restartao i nije izprve uspio kako treba instalirat pa ponavlja sad, vidit ćemo o čemu se radi

EDIT: evo nakon instalacije potvrđujem da se radi o updateu na android 4.4.2, služben od HT-a mi došao jer je sve original na uređaju

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 22:21 (kale_fotograf).
15 godina
kale_fotograf kaže...
MasterOfDisaster kaže...
kale_fotograf kaže...

I šta si dobio?

nemam pojma, evo ga još skida, sada skida po drugi put jer kad je prvi put skidao jedno minimum 10ak puta se sam od sebe restartao i nije izprve uspio kako treba instalirat pa ponavlja sad, vidit ćemo o čemu se radi

EDIT: evo nakon instalacije potvrđujem da se radi o updateu na android 4.4.2, služben od HT-a mi došao jer je sve original na uređaju

Super, možda i meni stigne, jer trenutno se ništa nije dogodilo

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

evo screenshota

Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
kale_fotograf kaže...

evo screenshota

Kad stigneš napiši ima li problema, da li sve radi i tako...

jaska jaska jaskaja
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=31975

Imam pitanje, imam note 2 kupljen u Tele2, ali je otključan na sve mreže, i koristim ga na T-Mobile(bonbon) i sad me zanima dali mogu staviti 4.4.2 od T-Mobile?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 9:33 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Možeš, ali ne kao kale_fotograf preko samog moba, nego preko Odina.

1 0 hvala 1
12 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jel netko s t-coma već isprobao 4.4.2.? Jel radi sa SD karticom, jel bluetooth puca...? 

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ajmo malo prve utiske od onih koji su instalirali update na mob.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
MasterOfDisaster kaže...

Ajmo malo prve utiske od onih koji su instalirali update na mob.

ajmo ljudi, dajte nekakvu povratnu informaciju {#}

jaska jaska jaskaja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice