Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 463.702
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
KRISTIJANJE kaže...

Od danas ponosni vlasnik note2 {#}

Welcome do tha club!{#}

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
14 godina
KRISTIJANJE kaže...

Što je već rekao kolega, WELCOME TO THE CLUB, i samo da znaš, uzeo si pravu stvar {#}!!!!

Samo nisi rekao, koju boju si uzeo {#}!??! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Za neke koji su govorili da da  verzija 4.3 je cista glupost  evo dokaza da nije :D

http://www.smartphonehrvatska.com/2013/05/25/android-4-3-uhvacen-na-nexusu-4-donosi-kozmeticke-izmjene/

0 0 hvala 0
16 godina
Delfinster kaže...

Za neke koji su govorili da da  verzija 4.3 je cista glupost  evo dokaza da nije :D

http://www.smartphonehrvatska.com/2013/05/25/android-4-3-uhvacen-na-nexusu-4-donosi-kozmeticke-izmjene/

Pa je glupost.

Doci ce na Nexus S, Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10 u 7-8mj. ili kao 4.2.3 ili 4.3, a 5.0 izlazi u 10 mj.

Samsungu treba vec 7 mj. da porta 4.2.2 na SGS3 i Note 2, a sad ce kao stic portat 4.2.3 u mjesec dana

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
ATJLučko kaže...
KRISTIJANJE kaže...

Što je već rekao kolega, WELCOME TO THE CLUB, i samo da znaš, uzeo si pravu stvar {#}!!!!

Samo nisi rekao, koju boju si uzeo {#}!??! 

Bijeli {#} sretan sam ko prase

13 godina
Samsung Galaxy Note II!

od jucer i ja ponosni vlasnik titanium grey gospodina =)    tek otkrivam stvarcice ali zasada prezadovoljan, i koliko god ljudi prigovarali za velicinu, vec nakon par sati koristenja note2 uvukao mi se 5,5 incni ekran pod kozu.. uzmem stari mob ili s3 od frenda u ruku i djeluju mi tako krzljavo i sitno naspram note2..  prvi sam se premisljao radi velicine ali nakon samo par sati nevjerovatno kako se lako navuces i sad ne priznam nista manje od toga    {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neznalica90 kaže...

od jucer i ja ponosni vlasnik titanium grey gospodina =)    tek otkrivam stvarcice ali zasada prezadovoljan, i koliko god ljudi prigovarali za velicinu, vec nakon par sati koristenja note2 uvukao mi se 5,5 incni ekran pod kozu.. uzmem stari mob ili s3 od frenda u ruku i djeluju mi tako krzljavo i sitno naspram note2..  prvi sam se premisljao radi velicine ali nakon samo par sati nevjerovatno kako se lako navuces i sad ne priznam nista manje od toga    {#}

Točno to, tak je i meni sad :-)

Čim uzmem sada ženin S3 koji je od mene naslijedila sve mi je nekako bezveze. A o iPhoneu 4 da ni ne govorim. Izgleda presmiješno, i 2 njegova ekrana stanu na jedan noteov :-)

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Riješio sam problem sa štekanjem moba, problem je bio u skorom 1GB cashe-a koji sam počistio sa jednom odličnom za to aplikacijom, u nastavku link za istu {#}!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache

Za sada imam onu free verziju, ako se bude pokazala dostojnom ocjene koju ima na store-u, kupiti ću i onu za dolare!  

ATJ Lučko
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Delfinster kaže...

Pa je glupost.

Doci ce na Nexus S, Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10 u 7-8mj. ili kao 4.2.3 ili 4.3, a 5.0 izlazi u 10 mj.

Samsungu treba vec 7 mj. da porta 4.2.2 na SGS3 i Note 2, a sad ce kao stic portat 4.2.3 u mjesec dana

nije 4.2.3 nego 4.3 

13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kada bi se Note 2 trebao maknuti sa 4.1.2 :) znam da android 5.0 dolazi oko 10 mjeseca ali me zanima oce li biti nesto između te dvije verzije i kada bi to trebalo biti ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 22:32 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

S obzirom na gomilu različitih glasina ni dragi Bog više ne zna kada će doći update i koji će to biti. Zato je tu XDA, tamo već mjesecima imamo 4.2.2 na naš Note. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Riješio sam problem sa štekanjem moba, problem je bio u skorom 1GB cashe-a koji sam počistio sa jednom odličnom za to aplikacijom, u nastavku link za istu {#}!

Za sada imam onu free verziju, ako se bude pokazala dostojnom ocjene koju ima na store-u, kupiti ću i onu za dolare!  

a kakve veze molim te cache ima sa štekanjem mobitela od 16GB+2GBrama

15 godina
neaktivan
tonček kaže...
ATJLučko kaže...

a kakve veze molim te cache ima sa štekanjem mobitela od 16GB+2GBrama

Kada ima malo cache-a to se ni ne primjeti, ali 1gb tog smeća itekako može usporiti mob ! :)

- Samsung GALAXY Note II -
14 godina
tonček kaže...
ATJLučko kaže...

a kakve veze molim te cache ima sa štekanjem mobitela od 16GB + 2GB RAM-a

Ovako kolega, čisto da malo elaboriram zatečeni stanje do neku dan.

U jednom trenutku sam uočio da imam oko 200 +- 7 aplikacija skinutih sa Google Play dućana, pljus nekoliko aplikacija sa strane, pljus četri paid plaćene aplikacije, i to na SGN II, a dok sam svojevremeno imao HTC DHD, u jednom sam trenutku imao over 400 aplikacija, ali nikada nisam doživio ovakvo cukanje, ćudno ali istinito.

Nakon što sam instalirao aplikaciju gore ranije navedenu, ista mi je prikazala listu aplikacija i koliko koja ima cashe smeća, a ukupno je bilo nešto oko 0.98 i nešto GB-a, a nakon što sam kliknuo CLEAR, mob je znatno lajžje počeo dihati. Da bih onda po savjetu jednog baje, instaliravao i Avast Mobile Security, on mi je pak pronašao jednu "potencijalno" OPASNU aplikaciju, koju je uz moje odobrenje mam delete-ao, a ja super duper zadovoljan!

Morat ću učiniti jednu detaljnu analizu potrebitih aplikacija, pogotovu onuh koje mogu biti i trebaju biti plaćene, ali svakodnevno korisne, a ostale po kratkom postupku {#}!! 

ATJ Lučko
17 godina
Dardevil kaže...

Vjerojatno najvažnija od svih zakrpi je ona vezana uz Auto Rotate bug, ponekad se ekran pri određenim aplikacijama nije htio okrenuti u Landscape mod, pa se telefon morao restartati.

Izgleda da ništ od toga. Danas mi se opet desilo da Auto Rotate nije radio. Bah!

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Danas mi je zatrebalo svijetlo na mobu vani, trebali smo kolega i ja nešto potražiti, ali ja nisam mogao na mobu pronaći nešto tipa TORCH, sada, ili sam ja se pogubio pa ne znam gdje to ima skriveno, ili ga uopće nema?!?!

Neki prijedlog nekog dooobrog svijetla ako može {#}!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imas pod widgetima pomocno svjetlo :)
16 godina
ATJLučko kaže...

Danas mi je zatrebalo svijetlo na mobu vani, trebali smo kolega i ja nešto potražiti, ali ja nisam mogao na mobu pronaći nešto tipa TORCH, sada, ili sam ja se pogubio pa ne znam gdje to ima skriveno, ili ga uopće nema?!?!

Neki prijedlog nekog dooobrog svijetla ako može {#}!!

Mozda ti ovo pomogne,ja koristim,odlicno {#}

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight&hl=hr

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kako reče kolega dva posta iznad, postoji pod widgetima Assistive Light (Pomoćno Svjetlo). Nema potrebe za dodatnom aplikcijom

1 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

eto stavio sam prvi puta otkako imam note II custom ROM... stavio sam OMEGA v16 i mogu reci da sam zadovoljan iako se pretjerano ne osjeti razlika u performansama osim sto ima cool featura i par 4.2.2. stvari koje su super...

takodjer, stavio sam perseus kernel... mislim da baterija traje osjetno dulje... malo sam se igrao sa OC ali ništa pretjerano, vratio sam na default... za sada imam 6h on screena i 11% baterije... ovih dana cu probati jos koji custom ROM...

MuWu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam isprobao nekoliko kernela ali vratio sam se nazad na Perseus, tip ga je zaista dotjerao do savršenstva.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Jedno pitanje vlasnicima Note-a II.
Planiram uskoro kupiti navedeni mobitel i ono što me zanima je kakva je mogućnost snimanja telefonskog poziva.
Znači pričam s kolegom i želim snimiti naš razgovor. Kakva je situacija s Note-om 2 oko snimanja razgovora, znam da neki mobiteli to mogu bez problema, neki mogu uz dodatnu aplikaciju, treći pak moraju biti rootani, a neki nikako to neuspijevanju.
Volio bih znati vaša iskustva, ako ih imate, kakva je kvaliteta snimljenog materijala (pogotovo sugovornika, koliko se jasno čuje, je li moguće slijediti upute koje su tako snimljene)?
Hvala unaprijed na odgovorima.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina
shadowplay kaže...

Jedno pitanje vlasnicima Note-a II.
Planiram uskoro kupiti navedeni mobitel i ono što me zanima je kakva je mogućnost snimanja telefonskog poziva.
Znači pričam s kolegom i želim snimiti naš razgovor. Kakva je situacija s Note-om 2 oko snimanja razgovora, znam da neki mobiteli to mogu bez problema, neki mogu uz dodatnu aplikaciju, treći pak moraju biti rootani, a neki nikako to neuspijevanju.
Volio bih znati vaša iskustva, ako ih imate, kakva je kvaliteta snimljenog materijala (pogotovo sugovornika, koliko se jasno čuje, je li moguće slijediti upute koje su tako snimljene)?
Hvala unaprijed na odgovorima.

Note II nema taj feature sa stock ROMom, no ja sam stavio OMEGA v16 ROM i ima taj feature... većina custom ROMova ih ima ... i super je kvaliteta... dakle sve se razumije...

uzimaj mob ako već imaš priliku, nećeš pogriješiti! :D

MuWu
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Hvala na odgovoru.

Ono što me muči kod note 2   i rootanja je sljedeće, gube li se specifične mogućnosti vezane uz s-pen koje note 2 ima stavljanjem custom romova?

0 0 hvala 0
16 godina
shadowplay kaže...

Hvala na odgovoru.

Ono što me muči kod note 2   i rootanja je sljedeće, gube li se specifične mogućnosti vezane uz s-pen koje note 2 ima stavljanjem custom romova?

imaš raznih ROMova gdje u potpunosti maknu S Pen a opet imaš ROMova na kojima je S Pen zadržan i još dodaju par featura za isti... isto tako i multiwindow.. jedna od boljki custom ROMova, barem onih boljih, je ta što možeš svaku aplikaciju staviti u multiwindow... sto je pre pre dobra stvar... barem meni

MuWu
17 godina
shadowplay kaže...

Hvala na odgovoru.

Po meni nemaš potrebe za custom romom. Ja imam stock rom i Perseus kernel. Čak je i većina kernela na XDA namijenjena stock romovima (neke verzije idu i na custom i na stock romove).

13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...
shadowplay kaže...

Hvala na odgovoru.

Po meni nemaš potrebe za custom romom. Ja imam stock rom i Perseus kernel. Čak je i većina kernela na XDA namijenjena stock romovima (neke verzije idu i na custom i na stock romove).

šta se postiče sa tim kernelom? se gubi garancija?

15 godina
neaktivan

I ja sam svoga rootao i stavio PhilZ recovery i perseus kernel..

kernel je fenomenalan, čim prepozna da se ništa neradi 3 jezgre odu u deep sleep a jedna ostane na vrlo maloj frekvenciji tako da je baterija brutalno dobra..ima puno poboljšanja i novih stvari oko procesora,zvuka,LED-a,GPU-a.. ma kernel je savršen i preporučam ga svakome tko se želi malo poigrati phabletom :D !

- Samsung GALAXY Note II -
17 godina
HDesignz kaže...

šta se postiče sa tim kernelom? se gubi garancija?

Naravno da se gubi garancija, kernel ne ide bez rootanja. A šta se dobije? Pa s zadnjim Perseusom se mogu kontrolirati valjda sve moguće hardwerske postavke mobitela. Od napona na matičnoj ploči, overclock procesora i grafičke, postavljanje odaziva mobitela (kad da se koja jezgra pali, koliko da ih koristi), postavke RAM-a, displaya, cachea za memorijske kartice... a o zvuku da i ne govorim. Na originalnom kernelu mogao sam uredno slušalice imati pojačane do kraja, a zvuk je bio "mlitav". Sad sve preko 70% izbija bubnjiće i zvuk je predobaaaar.

Milijun postavki uglavnom.

EDIT: evo napravih par screenshotova, čisto da vidiš bar mali dio toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 20:32 (Dardevil).
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Zar nije moguće napraviti unroot i time vratiti garanciju?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice