Ti se više ponašaš kao da je taj uređaj kupio tebe nego, ti njega. Najbolji trenutno... kako kome. Tebi da, vidim neizmjerno. Smiri malo doživljaje, isto je bilo i sa HTC-om, nitko ga optužit nije smio za nešto ti bi odmah skakao.
U velikoj produkciji se zna zalomit koja greška, ali pobogu, riješit će se, nije smak svijeta.
Gle Mitsuoka, ja priznajem da sam privržen nekom kada ga "imam" do ubera, ali da se ponašam kao da je on mene kupio, priča mi netko zko dobiva xyz primjeraka mobova na testiranje, najvjerojatnije mukte, pa ga neke svtvri puno ne peru, a koliko vidim, trenutno si ti najzagriženiji za Windovse, a do neki dan si držao se samo androida, nisi fer!
Na kraju krajeva, mene je samo pogodilo vijest kao takva, jer je kolega forumaš kao i ja "kupio" mob, a kada istovariš kune za takvo nešto, svejedno, da sam kupio i Audi S8, isto bi mi bilo teško kada bi čuo nešto takvo, osim Rafael Nadala koji voli dobiti uru od 4 milje kuna, pa će ga "kao rado" nositi, ako kuiš što sam želio kazati, a želim vjerovati da će se sve riješiti povoljno, u najboljem redu
!!!!