Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.473
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!
Mitsuoka kaže...

Ti se više ponašaš kao da je taj uređaj kupio tebe nego, ti njega. Najbolji trenutno... kako kome. Tebi da, vidim neizmjerno. Smiri malo doživljaje, isto je bilo i sa HTC-om, nitko ga optužit nije smio za nešto ti bi odmah skakao. 

U velikoj produkciji se zna zalomit koja greška, ali pobogu, riješit će se, nije smak svijeta. Šutim

Gle Mitsuoka, ja priznajem da sam privržen nekom kada ga "imam" do ubera, ali da se ponašam kao da je on mene kupio, priča mi netko zko dobiva xyz primjeraka mobova na testiranje, najvjerojatnije mukte, pa ga neke svtvri puno ne peru, a koliko vidim, trenutno si ti najzagriženiji za Windovse, a do neki dan si držao se samo androida, nisi fer!

Na kraju krajeva, mene je samo pogodilo vijest kao takva, jer je kolega forumaš kao i ja "kupio" mob, a kada istovariš kune za takvo nešto, svejedno, da sam kupio i Audi S8, isto bi mi bilo teško kada bi čuo nešto takvo, osim Rafael Nadala koji voli dobiti uru od 4 milje kuna, pa će ga "kao rado" nositi, ako kuiš što sam želio kazati, a želim vjerovati da će se sve riješiti povoljno, u najboljem redu {#} {#}!!!! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Otključan je mob (nije brendiran), non rooted, ja bi rekao da je do mreže/kartice, otići ću sad u Eronet (BiH).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 15:13 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto, ako bi se netko trebao ponašat kao ti prema Samsungu, to bi trebao bit ja, al eto ne ponašam se tako. BTW toliko si upućen u mene i Android da širiš dezinformacije. Od same pojave Androida ja govorim da je to loš OS. Tako da se prije nečega malo informiraj. To što imam Windows Phone, ne znači da u drugoj ruci nemam Android Samsung kao i ti... Namigiva 

Eto, kad postavljaš paralelu sa prijevoznim sredstvima, ja imam bike koji me ukupno olakšao, pa za skoro 30000kn. Sad mi vilica radi kao na bikeu koji u dućanu košta 4-5t kn. Opet ne plačem epske deseterce, poslao sam na garanciju TREĆI put i to je to. To ne znači da će nekome sa istom vilicom bit tih problema, a ako bude, ide na garanciju. Onda recimo, poznato je da ove rame pucaju na jednom mjestu i znam 2 osobe kojima je pukla... nije me naročito briga, jer ću dobit novu na garanciju, a možda to ni ne bude potrebno, jer mi možda ne pukne...

Tako ne znači ni da će se tebi dogodit bilo koji od tih problema, a ako se dogodi, tu je garancija. Da nema garancije na razne stvari možda bi tvoje ronzanje imalo smisla, ali smiri doživljaje malo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Nema potrebe za svađom :), nije ovo Real Madrid tema... Što se tiče mobitela, čini se da je ipak do operatera, grdo ljudi im se danas javlja, rade na otklanjanju problema.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 15:44 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Notorious kaže...

Od danas sam i ja ponosni vlasnik ove zvijeri.{#}

Welcome on board {#} {#} !!!!

Ako nije free contract ili tajna, gdje je kupljen i koje bojice {#}?!?!

Hvala.{#}

Nije tajna, kupio sam ga u Banja Luci, bez ugovora, 1090 KM (oko 550 evra). Siva boja, 16GB.{#}

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Drago mi je čuti da su krivci netko drugi, oni koji žive od naših troškova, {#} šunče im žareno, evo im  jedan {#}, zaslužili su,ma gdje god bili!!

Što se tiče "svađe" i nečega eventualno što bi imalo prizvuk nečeg takvog, po neki puta svađa je vrlo korisna, produktivna, pa ne kažu zalud; brak bez svađe je kao i juha bez soli!

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

da li netko na jelly beanu imam problem sa dolphinom na nacin da crasha pri otvaranju odredjenih stranica.... konkretno studomat i jos nekih par... ako netko mozue neka pliz provjeri... svidja mi se dolphin a bezveze mi to da crasha na tim nekim sajtovima...

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MujagaWudakhi kaže...

da li netko na jelly beanu imam problem sa dolphinom na nacin da crasha pri otvaranju odredjenih stranica.... konkretno studomat i jos nekih par... ako netko mozue neka pliz provjeri... svidja mi se dolphin a bezveze mi to da crasha na tim nekim sajtovima...

isti problem kod mene, prešao na Operu

16 godina
Dardevil kaže...
MujagaWudakhi kaže...

isti problem kod mene, prešao na Operu

pa jbt sta to moze biti... bas cudno... bzvz.. kakva je opera?? u usporedbi sa chromeom ili stockom?

MuWu
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Evo narode da se i ja pridruzim ovoj temi ... od danas ponosni vlasnik isto note2.... bijeli je...al meni je nekako lijepsi :D od sivog...al ok svako ima svoj ukus neki....nego imam jedno pitanje ...kod mene je 4.1.1 i kaze da nema nadogradnje na 4.1.2 ,,,, jel to moguce ??? inace na mtel sam mrezi a telefon je kupljen u Prijedoru....

Baseband v   xxalj2

Build number xxalj3

CSC         xfalj4

jel to ok ??? ja koliko  vidim ovo je tele2....

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 19:51 (Delfinster).

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Flashano {#}

4.1.2 + root + Perseus kernel

Dojmovi za koji dan.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Sta mislite o trajanju baterije?

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Vidi moju bateriju, danas oboren rekord :-)..Neznam kako tebi drzi ekran samo 5.5 sati i vec ti je na 27 posto nekako mi je to malo..

Bilo mi je dosadno na poslu pa imam dosta sati gledanja serija i surfanja na mobu

Definitivno baterija mu drzi i drzi ako se gledaju videi na njemu 

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 21:30 (MSN).
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad varas, probaj varat kako treba. Vidi se na slikama da si ga 2 puta punio u toj turi...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

meni preko noci al sve iskljuceno za deset i po sati potrosio samo 1 posto baterije...nije lose dok spava ...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dardevil kaže...

Flashano {#}

Dojmovi za koji dan.

http://leemn.wordpress.com/2012/10/24/galaxy-note-2-rooting-install-cwm-and-flashing-official-rom/

Je li ovako upgradeam na novi firmware?

A complex man drawn off of simplicity.
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Da, stavio sam u ovoj aplikaciji da mi se automatski u 23h pa do 6h ujutru drži night mode, sve isključeno, samo 1% baterije otišao. 

Taman mi je sad nestalo baterije, ON Screen Time je bio 8,2h - odlično. Bateija malo više od dana...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
epic kaže...
Dardevil kaže...

Flashano {#}

Dojmovi za koji dan.

http://leemn.wordpress.com/2012/10/24/galaxy-note-2-rooting-install-cwm-and-flashing-official-rom/

Je li ovako upgradeam na novi firmware?

To je to. Skupa sa rootanjem. Imaš na xda forumu isto tako sve objašnjeno + linkove za download.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Stigao Urban Armor Gear cover - http://www.urbanarmorgear.com/collections/galaxy-note-ii

13.2. u večernjim satima naručeno iz US, a ujutro 20.2 stiglo na adresu.

U paketu je još bio screen cover.

Za prva dva dana uporabe je sve tip-top. Full zadovoljan za sada; dobro izgleda, djeluje robusno i izdržljivo, super leži u ruci (naspram nekkid verzije) i uopće više nemam osjećaj da će mi mobitel izletit/iskliznit iz ruke :)

Mob fino i kakvoćno sjedne u case. Pošto mi je ovo prvi case uopće (za sve mobitele do sada - uvijek me je to nekako smetalo), mislim da bi to baš tako i trebalo biti - usko i "na knap" se sljubljuje s mobitelom, a bočne tipke se lahko pritišću.

Ima par opisa na jubito, pa da ne ponavljam već rečeno...

Cijena je možda malo "jača" (38.95$ + 9.99$ shiping), ali ako se netko fura na "industrial look" i ima kakvu paru viška, eto... :)

Preporuka? Za sada je da, skroz (kome nije puno para, jeli). Kako će se kasnije ponašati, vidjet ćemo... Sumnjam da će biti nekih naročitih problema i degradacije kvalitete tijekom korištenja (komad "hibridne" kompozitne plastike, jeli, ono, dafuqq! {#} ), ali ako bude, javit ću i popljuvati UAG :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 18:10 (Basta).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dardevil kaže...

To je to. Skupa sa rootanjem. Imaš na xda forumu isto tako sve objašnjeno + linkove za download.

Skinuo sam onaj novi 4.1.2 što si ti stavio link. I piše mi da mi je sad ta verzija, ali ne vidim promijene baš. Nije onaj status bar crni i nemam ono za customizirat onaj padajući izbornik.

Ne mogu vjerovati da je flashanje ovako lako, Sam Innov8 se dosta kompliciranije flashao.

A complex man drawn off of simplicity.
17 godina
epic kaže...
Skinuo sam onaj novi 4.1.2 što si ti stavio link. I piše mi da mi je sad ta verzija, ali ne vidim promijene baš. Nije onaj status bar crni i nemam ono za customizirat onaj padajući izbornik.

settings - display - notification panel

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Veliki problem, ili moje Veliko ne znanje u radu sa onim što imam, shame me {#} !!!!

Upravo sam sa Sammobile-a skinuo 4.1.2 za T-Com CRO, ALI dalje ne znam, kada krenem sa unzip, vrća mi kao da pričekam dok Loading file, a na zaslonu imam dvije datoteke; prva je, N7100XXALIJ_N7100CROALJ2_7100XXALIH_HOME.tar.md5, a druga je; SS_DL.dll !!!!

Kuda, što i kako, da ne Userem i šefa i postaju, i mob da ne zbrickam slučajno možda {#}????!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...

Veliki problem, ili moje Veliko ne znanje u radu sa onim što imam, shame me {#} !!!!

Upravo sam sa Sammobile-a skinuo 4.1.2 za T-Com CRO, ALI dalje ne znam, kada krenem sa unzip, vrća mi kao da pričekam dok Loading file, a na zaslonu imam dvije datoteke; prva je, N7100XXALIJ_N7100CROALJ2_7100XXALIH_HOME.tar.md5, a druga je; SS_DL.dll !!!!

Kuda, što i kako, da ne Userem i šefa i postaju, i mob da ne zbrickam slučajno možda {#}????!!

baš gledam sada sammobile i ne vidim nista za 4.1.2 cro t mobile? ili sam mutav ili su maknuli.. moze link .. tnx

MuWu
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Obzirom sam skidao via mob, možda sam i pogriješio u odabiru, ali na mobu mi je kazalo da je to novi kada sam došao do te stepenice {#} ?!?!

LINK; http://www.sammobile.com/firmwares/2/

Obzirom kada vidim kada je "ADDED", malo mi dođe da puknem kao A i N bomba, ono što sam skinuo sam zbrisao, ako netko zna nešto bolje, novije, preporuke {#} !

MAKAR, kada pogledam ovo;

Latest firmware info

Product Code Croatia - TRA

GT-N7100 Galaxy Note II

PDA: N7100XXDMB2

CSC: N7100OXFDMA1

Added: 2013-1-14

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 0:04 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Nije bilo T-Mobile verzije, samo Croatia čisti. Ček da vidim imam li na kompu odzipani file, mislim da unutra budu dva file-a.

0 0 hvala 0
14 godina
Dardevil kaže...

Nije bilo T-Mobile verzije, samo Croatia čisti. Ček da vidim imam li na kompu odzipani file, mislim da unutra budu dva file-a!!!!

Da bila su u svakom slučaju dva file-a, s tim detaljem da mi nije dao odzipati onaj drugi, manji, kao ne postojeći, makar i opet, nisam imao na mobu kvalitetnu aplikaciju za unzip, a sada sam skinuo AndroZip, čini mi se U redu aplikacija, ali dok me netko ne poduči što i kako, da ne ispadnem {#} ili {#}, čekam na instrukcije {#}!?

ATJ Lučko
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Da, unutra su dva file-a. N7100XXDMB2_N7100OXFDMA1_N7100XXDLK7_HOME.tar.md5 i SS_DL.dll

Ako ti nije mob rootan, samo ga stavi u download mode i spoji na komp (potrebno je na kompu imati instalirane sasmung drivere). Pokreneš Odin, u njemu klikneš na PDA, odabereš .tar file i flashas. Sve postavke aplikacija i svega ti ostaju. Tu sam ako trebaš još uputa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 0:09 (Dardevil).

0 0 hvala 1
14 godina
Dardevil kaže...

Da, unutra su dva file-a. N7100XXDMB2_N7100OXFDMA1_N7100XXDLK7_HOME.tar.md5 i SS_DL.dll

Ako ti nije mob rootan, samo ga stavi u download mode i spoji na komp (potrebno je na kompu imati instalirane sasmung drivere). Pokreneš Odin, u njemu klikneš na PDA, odabereš .tar file i flashas. Sve postavke aplikacija i svega ti ostaju. Tu sam ako trebaš još uputa.

Hvala na OHRABRUJUĆIM sugestijama, obzirom je već i ponoć debelo pasala, budem ostavio ovo ipak za "sutra" ujutro ili kada stignem, a i onda ću se svakako javiti kada budeš online, čisto "DA NE BI BILO {#} ILI {#}" !!!!

BTW; čist sam pozabio da bi možda trebao biti poovezan sa kompom via kabel, stoga ponavljam, učinim to jutri kada se budemo mogli povezati online {#} !!

ATJ Lučko
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kako želiš. Ostavim ti mail na PM, tako me možeš sutra najlakše naći, jer mi sinhronizacija radi 24/7.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Basta kaže...

Stigao Urban Armor Gear cover - http://www.urbanarmorgear.com/collections/galaxy-note-ii

13.2. u večernjim satima naručeno iz US, a ujutro 20.2 stiglo na adresu.

U paketu je još bio screen cover.

Za prva dva dana uporabe je sve tip-top. Full zadovoljan za sada; dobro izgleda, djeluje robusno i izdržljivo, super leži u ruci (naspram nekkid verzije) i uopće više nemam osjećaj da će mi mobitel izletit/iskliznit iz ruke :)

Mob fino i kakvoćno sjedne u case. Pošto mi je ovo prvi case uopće (za sve mobitele do sada - uvijek me je to nekako smetalo), mislim da bi to baš tako i trebalo biti - usko i "na knap" se sljubljuje s mobitelom, a bočne tipke se lahko pritišću.

Ima par opisa na jubito, pa da ne ponavljam već rečeno...

Cijena je možda malo "jača" (38.95$ + 9.99$ shiping), ali ako se netko fura na "industrial look" i ima kakvu paru viška, eto... :)

Preporuka? Za sada je da, skroz (kome nije puno para, jeli). Kako će se kasnije ponašati, vidjet ćemo... Sumnjam da će biti nekih naročitih problema i degradacije kvalitete tijekom korištenja (komad "hibridne" kompozitne plastike, jeli, ono, dafuqq! {#} ), ali ako bude, javit ću i popljuvati UAG :)

Dao si 290 kuna za masku?!

Auu, pa da sam ih ukro bilo bi mi žao dat tolko. :=)

everybody lies
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice