Ma kontam da je prodan, al mislim gdje? Možda još imaju u nekom centru. Ja moram izdržati još do 23. (prijenos broja) da bih ga mogao kupiti. Već sam tako otpisao Desire, ne želim i Galaxy. A u tele 2 ponudi nema ništa konkretno i dobro u rangu Desire/Galaxy S (ne računam Desire Z jer ispada iz cjenovnog ranga)
A možda je mislio i na Vip. Ja se samo nadam da moj primjerak neće prodati. 
kako nema?! pa u teletu sam ja uzeo svog SGS-a!

)
jer koliko vidim jedino ja postavljam neka mutava pitanja ali mi puno znace vasi odgovori jer sam se zapalio za galaxy s i htio bi ga uzeti za 2 tjedna kad istekne ugovor ali uvijek nesto procitam sto me odvuce od njega....daj mi sad lijepo recite ukratko dali su ti lagovi stvarno tako ociti i dali je stvarno potrebno rootat mobitel da sve bude ok jer nisam zahtjevan korisnik (naravno da hocu otic i na net i citat mail i slati ga ali nije da sad moram imati sve zive igrice i sve zive aplikacije),jel toliko to dolazi do izrazaja?i eto malo mi smeta taj njihov update na froyo ali dobro doci ce valjda...bitno da dodje jednom 
Tak da je ovo još uvijek (i bit će još neko vrijeme) najjači dostupni mobitel; a to ćete imati priliku i uskoro sami isprobati, kad Epic izda verziju Infinity blade-a i Unreal engine-a 3 za Androdi: