Ovako kum mi je donio Iphon ali je problem zaboravio punjac,sta da radim imal kakva alternativa ili improvizacija da napunim bateriju molim vas pomozite?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji iPhone?
Koji iPhone?
5
Nikako, da je MicroUSB nekako ali pošto iPhone 5 ima drugačiji utor nikako. Jedini način da ga napuniš je da odeš u najbližu trgovinu i kupiš novi punjač.
Malo jeftinija solucija, kupiš USB kabel za iPhone 5 i puniš preko USB utora na računalu ili nekom drugom punjaču od mobitela.
kod mene je utor gdje ide punjac širok!
U wat mate?
Otkud ti iP5 sa širokim utorom za USB/punjač?
U wat mate?
Otkud ti iP5 sa širokim utorom za USB/punjač?
Onda je valjda 4,samo nemozes nekoj tvrdoglavijoj osobi objasnit da nesto nije tako..Dali postoji kakva improvizacija s četvorkom?
Kakav god utor bio ne možeš ga napuniti jer je to kabal napravljen samo za iPhone. Kažem, da je MicroUSB mogao bi ga već nekako napuniti ali pošto nije ne možeš.
Zanima me smijem li ostaviti mob prikljucen na komp da se puni cijelu noc jer mi se neda cekat da se napuni,zanima me hocel punjenje samo stat kad se baterija napuni?
Kada se mobitel napuni, on će se i dalje puniti. Punjenje prestaje kada ga ti iskopčaš iz računala.
Kada se mobitel napuni, on će se i dalje puniti. Punjenje prestaje kada ga ti iskopčaš iz računala.
A hoćel se ikakva steta desit na Iphoneu ili bateriji,jel ga smijem ostavit preko noci da se puni?
Nisam siguran, ali mislim da ne bi trebala. Radije ga ugasi do sutra ujutro i stavi ga puniti kada budeš imao nadzor nad njime.
Punjenje kod svih današnjih mobitela nadzire elektronika u samom mobitelu. Punjač je samo izvor napajanja.
Znači, punjenje staje kad se baterija napuni, i nema veze koliko dugo mobitel ostane priključen.
Punjenje kod svih današnjih mobitela nadzire elektronika u samom mobitelu. Punjač je samo izvor napajanja.
Znači, punjenje staje kad se baterija napuni, i nema veze koliko dugo mobitel ostane priključen.
Vidio sam danas,kad se baterija napuni pise 100% i nema vise znaka munje sto je znak da je punjenje prestalo!.