Promjena tarife

poruka: 5
|
čitano: 2.403
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Promjena tarife

pozdrav interesira me u t-mobile sam pod ugovorom 2 godine u tarifi 60 potpisao sam ugovor u 3 mjesecu i sve uredno placam.dali je moguca mozda promjena tarife npr. i75 ili neke druge

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 0:24 (razer1911).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Promjena tarife
razer1911 kaže...

pozdrav interesira me u t-mobile sam pod ugovorom 2 godine u tarifi 60 potpisao sam ugovor u 3 mjesecu i sve uredno placam.dali je moguca mozda promjena tarife npr. i75 ili neke druge

16 godina
neaktivan
Promjena tarife

evo zamolih vas jos koji put ako netko zna neka mi kaze...

0 0 hvala 0
16 godina
Promjena tarife

Malo sam gledao po njihovim stranicama i mislim da se može promijeniti.

Ali najbolje je da nazoveš službu i provjeriš pa da budeš 100% siguran da se može.

1 0 hvala 1
15 godina
RE: Promjena tarife

Kao poslovni korisnik sam nekoliko puta mijenjao tarifni model. Cijela priča funkcionira na taj način da ukoliko ideš na veću tarifu nema nikakvog problema. Danom prelaska potpisuješ novi ugovor. Prethodni period ne uračunava se u trajanje novog ugovora. Kako funkcionira prelazak na niži tarifni sustav, nisam siguran ali mislim da ti je tu jedan od bitnih faktora taj da li si kod zasnivanja odnosa ostvario pogodnost. Pod pogodnost mislim na uređaj. Ako jesi onda se to mora nekako ukalupiti u cijelu novu priču (čitaj možda ćeš morati nešto doplatiti).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice