Pozdrav... Wifi mi je normalno radio do nedavno... Tokom veceri mobitel mi se iskljucio... Poslje kad sam ga upalio nisam vise mogao pokrenuti WIFI... Stalno pise da je ukljucivanje u tijeku.... Imali netko rjesenje ? Rijec je o Samsungu Galaxy S2
Problem sa ukljucivanjem Wifi-a..
- poruka: 15
- |
- čitano: 9.758
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji je verzija androida gore? Jel rootan mob? Imaš clockwork il neki drugi recovery?
rootan je na 4.1.2...
možeš napisat koji rom i kernel možda..ili dat screen?
Imao sam probelma kad sam ga digo tu verziju zakljucao mi se pa sam ga nosio na dekodiranje
koji je baseband?
Gdje to mogu vidjeti?
pa trebalo bi tu pisat gdje i ove informacije...al ajd upiši u dialer *#06# pa vidi jel tam piše
Izbacimi onaj IMEI
hm svašta. Ajde prvo probaj upalit airplane mode pa ga ugasit pa vidi jel onda radi wifi. Ako to ne radi vidim da ti mob nije rootan, da je gore stock firmware mogao bi preko samsung kiesa napraviti backup i onda telefon resetirat na factory postavke. Vjerojatno je problem u softveru ali ako ne radi nakon reseta onda je moguće neš do telefona.
Ja bi ga rooto al ako ovaj sto ja imam inst morat cu ga ic dekodirat... jel znas mozda neki koji necu morat?
Probaj prvo sve druge metode, airplane mode, factory reset itd pa tek onda idi na root.
Prati ove upute za root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2116549 . Nebudeš izgubio baseband bez brige. Pazi kaj piše, moraš fleshat sa externe kartice.
Hvala ti na pomoci....
Ma nemaš frke. Budeš sve vidjel. Nadam se da je do softvera.