Problem! Nokia C3-00

poruka: 9
|
čitano: 4.732
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem! Nokia C3-00

Vec neko vrijeme kad punim mobitel (NOKIA C3-00) baterija se puni sporije,sporije i onda pocne ludo(brzo punjenje) {#}
Prazni se i puni jako brzo,probao sam punit sa drugim punjacem(isti samo noviji) i opet isto.
Mobitel je star otprilike 1,5 godinu. Pretpostavljam da bih trebalo zamijenit bateriju,ali nisam siguran.
Ako ima netko tko se razumi(što prije) pa kaže je li mozda do kontakta,utora,baterije,... i cijenu baterije te da li je ima uzesti? [ Li-Ion 1320 mAh battery (BL-5J) ]

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 0:00 (Stux).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem! Nokia C3-00

da li si možda pokušao staviti/vaditi bateriju, ostaviti ju izvan mobitela na nekih 30 min, pokušaj skroz isprazniti bateriju i onda ju puniti do vrha, ako ni to ne pomogne odnesi u servis da provjere da li je do mobitela ili do baterije... najvjerojatnije je tu nešto sa samom baterijom...

14 godina
neaktivan
napravi kako ti je kolega u prethodnom postu napisao,ali sigurno je baterija
by Težak
13 godina
neaktivan

ok. može pa javim
hvala

13 godina
neaktivan
marin0000 kaže...

da li si možda pokušao staviti/vaditi bateriju, ostaviti ju izvan mobitela na nekih 30 min, pokušaj skroz isprazniti bateriju i onda ju puniti do vrha, ako ni to ne pomogne odnesi u servis da provjere da li je do mobitela ili do baterije... najvjerojatnije je tu nešto sa samom baterijom...

znaci ovo sam napravio,ali ima jedan problem ova nokia ima 4 crtice za bateriju i ja trebam punit 3 dana da se to sve napuni
tako da sam za sada samo punio par sati pa onda opet tako i svaki put kad bih vremenski duže punio bilo bi više crtica,a ovu zadnju cetvrtu dobit je 'mission impossible'
šta kazes na ovo? jel to onda baterija otišla ili?

14 godina
neaktivan
da,baterija.
by Težak
13 godina
neaktivan

aha

13 godina
neaktivan
Problem! Nokia C3-00

Može netko tu odg, imam ovaj prastari mobitel kaj sam od Mojsija posudio davnih dana... Našao sam Whatsapp za Symbian S40 i sve 5 radi, ali kako app radi u pozadini stalno je spojen na podatkovi i trosi mi mb... Citao sam da se treba u osobnim postavkama postaviti nove pristupne točke i ograničiti ih, napravio ali nema učinka + obnavljanje telefona na noviju verziju = nema učinka. Spašava me samo wlan kada sam doma, uprotivnom aplikaciju moram izbrisati... A i nemam padajući izbornik kao na androidu da ugasim mobilni internet, niti ugasiti aplikaciju u App Trackeru, Killeru i slično... Pa dali ima netko kakvu idejicu da zbahunjamo taj problemos? {#}

Float like a butterfly, sting like a bee!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Itko?

Float like a butterfly, sting like a bee!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice