Problem sa Iphonom

poruka: 15
|
čitano: 3.492
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa Iphonom

Jutros sam vidija na iphonu da mi je baterija kraju nakon pola sat se je i sam isključija.

Priključija sam ga na adapter ali on je nakon nekog vremena pokazivao da se triba spojut na Itunes, kad sam ga spojio on na pc dava samo opciju za resetitat.

Iphon ima tijedan dan i ovo mi je prvo iskustvo sa njim tako da neznam šta ću sad, inače je bija krekiran prije ped tana!

Šta da sad radim???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa Iphonom

Evo i errora

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 18:08 (rx-5).
15 godina
Problem sa Iphonom

pa jel si ga restarto ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako je noviji 3gs onda ti je to sasvim normalno, tribas ga spojit na blackra1n svaki put kad ga palis...
15 godina
neaktivan

Nisam ga resetira

Dali ću tada iszubit sve sa moba?

15 godina
neaktivan

Kako si ga stavio puniti? preko usb-a? koliko mi se cini, napravio si update na 3.1.3 i zakljucao ti se.

Probaj stavit 098/099 karticu u njega, i spiji ga na itunes, moras ga "registrirat"

ekoraca
15 godina
neaktivan

Sta vi ja sam ga punit nakon šta se je izgasija

u njemu je kartica 098 i spojin ga na ituns, on ga registrira a mi ga neregistraira pod ime marin nego iphone

15 godina
neaktivan
mariik kaže...
Ako je noviji 3gs onda ti je to sasvim normalno, tribas ga spojit na blackra1n svaki put kad ga palis...

Kako misliš da ga spojin na Blackra1n?

15 godina
neaktivan

onda mi se cini da si neke postavke izgubija.

neznam ovako napamet.

provaj ga registrirat, i vidi koji ti softwer unutra

ekoraca
15 godina
neaktivan

NAPRAVLJENO JE!

Spojija sam ga ponovno na Blackra1n i sam je zatim proradija

Hvala svima šta ste mi pomogliOsmijeh

15 godina
neaktivan

NAPRAVLJENO JE!

Hvala svima šta ste mi pomogli Osmijeh

16 godina
protjeran
rx-5 kaže...

NAPRAVLJENO JE!

Hvala svima šta ste mi pomogliOsmijeh

A koji je to iPhone 3G ili 3GS? mene zanima jer ćekam u t-mobile da im stigne pa da ga podignem pa zato!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
15 godina
neaktivan

3gs

13 godina
neaktivan
Problem sa Iphonom

postovani .... 

imam iphon 3g uredaj je bio zakljucan  na sve sim kartice pa sam ga odnio na servis da ga otkodiraju , nakon servisa uredaj je super funkcionirao na servisu su mi skinuli cidyu program i prko toga sam programa skidao ostale programe  i na kraju uredaj mi je ocitavao jedan program i ponovnoi se pokrenuo i sada stoji stalno u toj fazi apel znak i crn ekran upali se pa se gasi sta da ucinim ????????????????????

racunalo ga uopce nemoze registrirat uopce ga nemoze naci kada ga spojim sa racunalom ...pomozite ako se moze pomoci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa Iphonom
matilda259 kaže...

postovani .... 

imam iphon 3g uredaj je bio zakljucan  na sve sim kartice pa sam ga odnio na servis da ga otkodiraju , nakon servisa uredaj je super funkcionirao na servisu su mi skinuli cidyu program i prko toga sam programa skidao ostale programe  i na kraju uredaj mi je ocitavao jedan program i ponovnoi se pokrenuo i sada stoji stalno u toj fazi apel znak i crn ekran upali se pa se gasi sta da ucinim ????????????????????

racunalo ga uopce nemoze registrirat uopce ga nemoze naci kada ga spojim sa racunalom ...pomozite ako se moze pomoci

Probaj držat HOME tipku i Power tipku duže od 25 sec, u najgorem slučaju ćeš morat radit restore preko Itunesa, Pošto imaš 3G postoji firmware od whited00r, koji je optimiziran odlično baš za 3G, na 3.1.3 verziji

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice